TOSHIBA – 30 de ani de inovatii sau cum sa cumperi un laptop si sa te alegi cu doua

logoTOSHIBA. Cine n-a auzit de aceasta companie? Pana si bunica-mea stie ca bateriile Toshiba sunt cele mai bune pentru ceasul ei din perete. Varu-miu nu e de nimic mai mandru, decat de televizorul lui SMART Toshiba. Cat despre mine, eu apreciez cel mai mult laptop-urile de la TOSHIBA chiar daca, momentan, sunt posesoarea unui model mai vechi. Il am de vreo 8 ani. E drept ca bateria nu-l mai tine dar nu cred ca exista laptop mai rezistent si care ar putea arata mai bine dupa toate peripetiile prin care a trecut. A fost peste tot prin tara, a fost de serviciu la toate petrecerile pe la care am fost cu el pe post de DJ, poarta in el amintiri de cand noi eram inca niste copii, a mancat biscuiti, a mai luat si cate o gura de cafea, a cazut din pat pe covor si e inca intreg. Functioneaza inca perfect(in limitele pe care i le impun componentele vechi). La vremea lui a fost un laptop cu specificatii de top, un dispozitiv pe care eram mandri sa il prezentam. kira-filter
Daca tehnologia invechita de pe el e inca „in viata”, va imaginati cum se poate misca si cum poate arata un laptop TOSHIBA de ultima generatie, un laptop cu zece ani mai matur prin prisma tehnologiilor dezvoltate si aplicate dar cu zece ani mai tanar ca si design si putere de munca? Haideti sa va arat la ce ultrabook Toshiba visez eu. Il cheama KIRABOOK-10D si uimeste de la prima atingere a capacului, te lasa cu gura cascata de la prima apasare de tasta si iti taie respiratia la primul contact dintre deget si ecran. Sa ne gandim la un laptop performant! „Performant” e realitatea cand vine vorba de TOSHIBA. Performant e un adjectiv pe care, daca mi se cere sa il trec prin toate gradele de comparatie, cand ajung la superlativ absolut, nu pot sa spun decat KIRA. Un alpinist nu poate cu cuceri Everestul fara echipament de top. Nici internautii  si gamerii pasionati de tehnologie nu pot cuceri muntii de aplicatii si jocuri de ultima generatie fara a fi echipati cu un astfel de ultrabook. Aspect de lux, rezistenta, performanta pana in maduva procesorului, doar un astfel de dispozitiv te poate ajuta sa afli ce inseamna cu adevarat performanta. Procesor i7, display cu tehnologie IPS, capac metalic din aluminiu,  Windows 8.1, SSD performant, asta e visul meu. satellite-click-mini-filter
Momentan, nu imi permit sa-mi cumpar fix modelul acesta asa ca ma orientez spre un Toshiba Satellite Click Mini L9W-B-102. Are un pret pe masura posibilitatilor mele financiare si specificatii foarte bune, chiar daca nu e Kira. Are totusi zece ani de inovatie in plus fata de modelul meu actual! In primul rand, fiind usor si datasabil(2 in 1 cum imi place mie sa numesc laptop-urile care pot deveni tableta intr-o secunda) imi asigura maximum de portabilitate. Adio dependenta de priza si de geanta in care caram un laptop de aproape 3 kilograme. Pe vremea mea, tehnologia era grea, nu gluma! Acest laptop are doar 989 de grame si se transforma dupa cum ii poruncesc, fie in tableta pe care sa ma joc sau pe care sa citesc, fie in laptop, cu tastatura completa(64 de taste), pe care sa lucrez. Partea cea mai nasoala este ca e diponibil in doua culori de carcasa pearl white sau satin gold si nu prea stiu care m-ar prinde mai bine. In rest, numai de bine:

  • are dimensiuni si greutate reduse dar asta nu il impiedica sa aibe tastatura si  touch-pad de dimensiuni normale, asa cum ii place oricarui blogger.
  • are ecran tactil IPS Full HD, 8,9 inch, format 16:10 cu rezoluție 1920 x 1200 si unghi vizualizare de pana la  176° care ofera o experienta vizuala de zile mari, fie ca te joci, te uiti la film sau la poze, in sensul ca nu ai parte de distorsiuni. La imaginea de cea mai buna calitate contribuie si placa video Intel® HD Graphics.
  • ma tine bateria pana la 13 ore.
  • porneste rapid si nu face figuri daca am treaba pe mai multe aplicatii simultan. Procesorul Intel® Atom™ cu DDR3L 2GB RAM si memoria de 32 GB SSD fac casa buna cu multitaskingul de care sunt dependenta.
  • e dotat cu difuzoare stereo cu Dolby® Digital Plus, ceea ce inseamna ca nu doar vad si tastez bine dar o sa si aud foarte bine atunci cand ascult muzica sau ma uit la un film.
  • are doua camere foto de 5MP si 2MP, numai bune pentru pozat inclusiv documente printate pe hartie, pe care aplicatia TrueCapture Toshiba le transforma rapid in document digital la care ai acces oriunde si oricand.
  • microfon incorporat extrem de util pentru apelurile online de tip Skype.
  • se conecteaza usor la dispozitive externe prin porturile micro-HDMI si micro-USB, adica pot sa il conectez la TV si sa ma uit la poze sau filme pe ecranul televizorului.
  • Poti prelua sau pune poze sau fisiere din/pe card SD sau stick USB.
  • vine cu Windows 8.1 instalat si cu Office 365 Personal pentru un an.

De ce mizez pe un laptop Toshiba? Pentru ca nu caut niciodata cel mai ieftin produs, ci pe acela care ofera cel mai bun raport calitate-pret. E un laptop puternic, cu design modern, care imi ofera calitatea si rezistenta pentru care este renumita firma Toshiba, e un dispozitiv 2 in 1(cand laptop, cand tableta) si am posibilitatea extinderii garantiei. toshiba-30deani-de-inovatiiSa nu credeti ca renunt la visul meu de a deveni posesoare de ultrabook Kira! De fapt, achizitia laptop-ului Click Mini  L9W-B-102, chiar imi poate aduce un laptop KIRA. TOSHIBA sarbatoreste de 30 de ani de inovatii puse in slujba noastra, premiind pe cei mai norocosi 30 de clienti din cei care aleg performanta TOSHIBA, cu cate un laptop de ultima generatie. Inceputa pe 25 mai, campania se va incheia peste patru zile asa ca ar fi cazul sa te grabesti, daca tot ai in plan sa achizitionezi un laptop nou anul acesta. Tot ce ai de facut este sa cumperi laptop-ul care corespunde nevoilor si bugetului tau si sa iti inregistrezi produsul pe www.30anideinovatii.ro. Poti castiga unul din cele 29 de laptopuri Satellite Click Mini sau marele premiu, un KIRABOOK. Cumperi un laptop, care oricum iti e necesar, si te alegi cu un device care inglobeaza cele mai inovative tehnologii dar si cu sansa de a mai castiga un laptop sau chiar regele laptop-urilor, KIRA.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dumitrescu Claudia
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Sie eu l as vrea,dar momentan nu eSte o prioritate,dar m as bucura daca l ai castiga ,iti tin pumnii (Y) :*

    • Ficea Adina
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Da e adevărat au produse bune cei de la #toshiba. Sunt o marcă cu tradiție și ce mai zici și de oferte bune. Momentan am laptop, buget pentru unul nou nu, dar cu siguranță e pe lista cu dorințe pentru viitor.

    • Mariana Cioranu
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Si mie mi s-a stricat laptopul dar nu am bani sa cumpar altul nou .Momentan stau pe calculator.Intr-adevar ceide la toshiba au produse foarte bune.Iti doresc sa castigi tu laptopul pe care ti-l doresti.

  1. Răspunde

    De cand visez si eu la un nou laptop 😀 si citind articolul tau cred ca voi lua un Toshiba 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Sper ca in viitor sa-i pot lua baiatului un laptop de calitate precum acesta,deocamdata stam la calculator .Iti doresc bafta ,sa castigi asa unul,meriti draga Cristina !

    • Hacman Mariana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Doamne ajuta poate castigi asa o minunatie de Laptop…intradevar produsele marca Toshiba sunt foarte bune,nimic de zis…

    • Tudor Alexandra
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Multa bafta, poate ai noroc sa castigi acel super laptop! 😀 Momentan nu am nevoie urgentă de un laptop nou, dar promit ca atunci cand voi avea voi lua in considerare si Toshiba. 🙂

  2. Si eu am avut un Toshiba.. merge brici de 9 ani, doar incarcatorul l-am schimbat. 😀

    • talaba georgiana
    • 21/08/2015
    Răspunde

    Si sotul meu are un laptop tot Toshiba. Este f bun, nu a avut probleme cu el. Chiar daca sunt mai scumpe isi merita banii. Stii vorba aia: suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine.
    O zi buna!

    • Andreea O
    • 23/08/2015
    Răspunde

    nu stiu de ce dar eu am avut numai probleme cu toshiba in ultima vreme

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    succes va doresc!Poate da Doamne,Doamne si aveti noroc!Si noi ne dorim asa o minunatie de laptop dar mai avem de asteptat…

    • paola paola
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Poate mi se [pare mie dar parca modelele mai vechi de laptopuri erau mai rezistente. Eu mi-aduc aminte primul laptop (Benq) m-a tinut vreo 8 ani cu doar 2 instalari de windows iar asta cu windows 8 (HP) imi mananca ficatii.

    • Oprea Alexandru
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Cred ca aceasta este urmatoarea marca de laptop pe care i-o voi lua iubitei mele de care are foarte mare nevoie.

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Serios? Cand o sa mi-l iei si mie? M-ai facut curioasa si nerabdatoare…cum te gandesti tu iubire la nevoiele mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares