Semnificatia bijuteriilor cu diamant

Bijuteriile cu diamant reprezinta in general frumusetea femeilor, atat interioara cat si exterioara. Reprezinta completarea tinutei, precum si o semnatura a purtatoarei.

In prezent purtate indeosebi de femei, bijuteriile cu diamant fac parte din cultura omenirii de foarte mult timp. Fabricate din materialele specifice epocii, aveau aceeasi simbolsitica precum in prezent. Una dintre cele mai vechi surse de semnificati pentru astfel de bijuterii este civilizatia indiana deoarece aceasta era si una dintre cele mai mari producatoare de diamante. Semnificatiile pe care o astfel de bijuterie o poate avea pentru dumneavoastra este aceea de purificare sufleteasca si de sporire a curajului mai ales atunci cand treceti printr-o perioada mai dificila atat personal cat si profesional.

Odata cu trecerea timpului si dezvoltarea tehnologiilor, a inceput sa se dezvolte prelucrarea metalelor pretioase, care impreuna cu minerale precum diamantele, au realizat unele din cele mai reusite opere de arta pe care o femeie le poate purta petru a-si exprima prosperitatea, personalitatea, precum si rangul in societate.princess_525804175cebc
Diversitatea caracterizeaza piata bijuteriilor din ziua de astazi. Indiferent ce bijuterie va cautati, ca va aflati intr-un magazin sau navigati pe site-ul unui magazin online, trebuie sa stiti faptul ca alegerea bijuteriilor cu diamant se face in functie de persoana careia ii este adresata bijuteria. Aceasta trebuie sa reflecte personalitatea viitoarei proprietare, trebuie sa se potriveasca atat cu comportamentul cat si cu atitudinea ei. Un inel cu diamant vorbeste multe despre detinator.

Este metoda non-verbala de a te impune ca lider intr-un grup, este metoda de a semnala faptul ca iubesti  pe cineva, este inducerea ideii de familie. Un inel cu diamant ales asa cum trebuie, atat ca dimensiuni cat si ca model, va face minuni indiferent ca vorbim despre pastrarea unitati familiale si despre impregnarea unui caracter de durabilitate pentru aceasta sau daca vorbim despre modalitatea de consolidare a unui status social.

Semnificatia bijuteriilor cu diamant este puternica, este la indemana oricui si val4face minuni. Autenticitatea bijuteriilor cu diamant le poate ridica pe acestea la un rang atat de mare incat sa le faca bijuterii de familie, valoarea crescandu-le enorm de mult in acest fel. Trebuie insa sa acordati o atentie destul de mare in momentul in care doriti sa achizitionati o astfel de bijuterie deoarece orice mica defectiune care nu este constatata ii poate scadea ulterior valoarea. Pe scurt cu cat unei pietre nu ii este afectata transparenta si puritatea in timpul prelucrari cu atat ea este mai pretioasa.

În prezent, bijuteriile sunt purtate din diverse motive: estetice, artistice, religioase, simbolice sau chiar motive ce tin de zona astrelor. Pentru cea din urma categorie purtarea unei bijuteri cu diamant este de regula asociata persoanelor care se nasc in luna aprilie si acestora le poate declansa puteri nesabuite. Daca sunteti o persoana pasionata de acest aspect trebuie sa aflati ca diamantul este una dintre pietrele pretioase care au grija de aspectul carierei si a planurilor profesionale dar in acelasi timp ajuta si la calmarea anumitor dureri. Cu toate că stiinţa se chinuie să demonstreze lipsa puterilor magice deţinute de o bijuterie, aceasta poate încă ,,vrăji” când este oferită drept cadou, este purtată ca o ofrandă.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mariana Cioranu
    • 14/08/2015
    Răspunde

    Cind ai o tinuta frumoasa eleganta purtind si bijuterii esti de o frumusete rapitoare .

    • Dumitrescu Claudia
    • 15/08/2015
    Răspunde

    mie imi plac mult bijuteriile,da un plus de eleganta si scoate din anonimat tinuta 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 15/08/2015
    Răspunde

    Eleganta,rafinament dau aceste bijuterii oricarei persoane ce le poarta!

    • Tudor Alexandra
    • 19/08/2015
    Răspunde

    Cu siguranta tuturor femeilor le plac bijuteriile, mai ales cele cu diamante, si tind sa cred ca majoritatea dețin si poarta macar o bijuterie. 🙂

    • Hacman Mariana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    bijuteriile sunt intotdeauna de mare efect!Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu iubeasca asemenea minunatii..eu una sunt inebunita dupa ele…un articol de nota 11!

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    aveti dreptate,bijuteriile cu diamant reprezinte frumusetea femeilor…ador sa vad la o femeie asa ceva..lui Mary ii plac foarte mult..tot ce trebuie sa fac este sa-i cumpar)))merita,nimic de zis in privinta asta)))

    • Oprea Alexandru
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Daca vede Iulia asta iara imi aduce aminte de inelul acela care i-a placut ei…offff

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Nu degeaba diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete 😉 Desteapta fata Marilyn asta 😀

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Auzi iubire…ma face mai frumoasa. Inelul acela cu siguranta ma facea sa radiez, nu crezi?

    • Andreea Grecu
    • 11/10/2015
    Răspunde

    Foarte interesant acest articol, ador bijuteriile indiferent de valoarea lor. Spre deosebire de mătușa mea, eu nu fac pretenție la ce fel de aur e sau dacă diamantul e adevărat. Deci o mătușă de care vorbesc e înnebunita după aceste bresle 😀 și dacă acei cercei nu au pietre adevărate sau dacă acel lănțișor nu e din argint pur ori îl arunca, ori îl duce la bijutier sa fie sigură de adevăr :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares