Prima mea teapa pe eBay

In ultimul an am comandat cateva chestii pe eBay, nu lucruri scumpe dar lucruri utile la care m-a incantat faptul ca erau mai ieftine decat la noi in tara si aveau si transportul gratuit inclus. E drept ca trebuie sa astepti de la o saptamana pana la o luna sa primesti produsul dar … asta e.

Nu am avut probleme pana in luna ianuarie. Cumparasem cosmetice, hainute, huse de telefoane, folii de telefoane si cateva bijuterii. Toate au ajuns la timp, fara nici o problema. Pana am dat peste un vanzator neserios caruia i-am platit in luna ianuarie o husa pentru scuter de 18 dolari. Dupa o luna, am intrebat de ce nu vine produsul. Mi-au spus sa stau linistita ca dureaza mult ca vine din China. Si i-am crezut, ca fraiera, deci mai primisem colete din China si ajunsesera in 3 saptamani.

Dupa inca o luna de asteptare, pentru ca produsul inca nu venise, am deschis un caz pe eBay. Au inceput sa ma minta ca il retrimit pentru a treia oara. Iar am fost proasta pentru ca am acceptat sa mai astept  in loc sa imi cer banii pe loc. Si am asteptat produsul mult si bine. Cand mi-am dat eu seama ca produsul nu avea cum sa vina pentru ca nu fusese trimis, era deja prea tarziu pentru ca ebay inchisese cazul. Aceasta e politica lor: daca vreme de 30 de zile nu le mai spui nimic despre cazul tau, il considera rezolvat. Au considerat ca jegul de vanzator mi-a  trimis produsul si totul e ok. Tot mareata politica ebay spune ca acum, cazul fiind inchis, nu ma mai poate ajuta sa imi recuperez banii. Asta desi abunda feedback-urile negative la adresa acestui vanzator.

Nu e o suma mare de bani dar nu suport gandul ca niste gunoaie s-au folosit de ei si si-au ras de mine atatea luni. Le dau zilnic mesaj si ii intreb de banii mei, Odata pe saptamana se gandesc sa imi mai tranteasca un raspuns in care ma linistesc ca imi voi primi banii in doua zile lucratoare. Stiu ca nu imi voi mai primi acei bani dar am eu o placere personala sa le dau mesaj zilnic. Daca va intereseaza id-ul acestui vanzator  mincinos de pe ebay, este duoduobox. Feriti-va daca vedeti un produs care ii apartine!(au peste 12000 de produse la vanzare) Aveti toate sansele sa fiti tepuiti. Stiu ca au si magazin propriu, nu numai cel de pe ebay. Tomtop.com e tot al lor deci e posibil sa va treziti fara bani si produse si acolo.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Nu am comandat niciodata de pe ebay, desi am vazut multe produse care-mi plac, insa nu stiu daca corespund cu pozele. Imi pare rau de ce ai patit.

    • Mihaela
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Si eu cumpar des de pe ebay si nu am avut probleme de genul. Intradevar o data nu mai ajungea costumul de baie desi vanzatorul spunea ca la trimis, dar am primit altul dupa 3 saptamani.

    • Daniela Stingaciu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Nici eu nu am comandat nimic de pe EBAY,dar sincera sa fiu nici nu m-as incumeta.Daca in roman abia mai ai incredere ,in strain nici atat.

    • Cristina Sece
    • 03/06/2015
    Răspunde

    De pe eBay nu am cumpărat încă. Îmi pare rău pentru tine!

    • Mariana Cioranu
    • 04/06/2015
    Răspunde

    Nu am cumparat de pe eBay dar in general nu cumpar online .Dupa teapa pe care ai lat-o macar trimite-le mesaj in fiecare zi .Poate iti vor da banii indarat.Imi pare rau pentru ce ai patit .

    • Hacman Mariana
    • 04/06/2015
    Răspunde

    nu am comandat niciodata ,dar nici nu am de gand mai ales acum cand stiu ca sunt neseriosi…imi pare rau de ce ai patit..dar Dumnezeu e sus si in viata mai devreme sau mai tarziu toate nedreptatile se platesc!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Ce chestie nasoala, in primul rand Criss imi pare rau ca ai luat o asa teapa si in al doilea rand sa sti ca exista multi. Eu mi-am luat teapa cu un tricou…in fine.Am trecut peste.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Nu am cumparat niciodata de pe ebay, mereu m-am ferit sa cumpar prin intermediari, am luat de la persoane care aveau recomandari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares