Iti doresti sa te muti la casa ta? Apeleaza la un dezvoltator imobiliar! Iata cate avantaje poti avea la achizitia unui apartament in imobilul de locuinte din 13 Septembrie

novum invest 13 septembrie

Daca tocmai ti-ai intemeiat o familie sau pur si simplu vrei sa nu mai platesti chirie sau sa locuiesti cu parintii, atunci a venit vremea sa iti cumperi propria ta casa. Da, este un pas important, de aceea trebuie sa ai foarte multa grija, astfel incat investitia ta sa fie una inteligenta si de lunga durata. Fiindca atunci cand cumperi o casa, decizia este una foarte importanta, iar investitia destul de mare, e normal sa iti doresti ca noul camin sa arate exact cum ti-ai imaginat.

Stim ca foarte multi dintre viitorii posesori ai unei case se feresc de agentiile imobiliare, pe motiv ca acestea cer comisioane foarte mari, iar pretul de achizitie final ajunge sa sara mult de suma pe care o aveai pregatita. Dar de ce nu iei in calcul apelarea la un dezvoltator imobiliar si achizitia unui apartament nou, fara comisioane la cumpararea lui si care sa arate impecabil.

Apartamente noi in cele mai bune zone ale Bucurestiului? Vezi ce oferte bune poti gasi in cadrul imobilului de locuinte 13 Septembrie

novum invest 13 septembrie

Bucurestiul poate fi adesea un oras imprevizibil. Distantele sunt foarte mari, oriunde te-ai duce, de aceea tot mai multa lume se orienteaza spre achizitia unor apartamente in zonele centrale ale capitalei. Insa, de cele mai multe ori, pretul lor este unul exorbitant, mai ales daca acestea au 2 sau 3 camere. Nu si daca te hotarasti sa apelezi la dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, cel care iti va oferi cele mai bune oferte la apartamentele noi din cadrul propriilor ansambluri rezidentiale sau imobile de locuinte.

atelierulfamiliei.ro

De exemplu, pentru a fi cat mai aproape de centrul Bucurestiului, ia in considerare cumpararea unui apartament de vanzare in imoblilul de locuinte 13 septembrie, unul dintre cele mai noi proiecte ale dezvoltatorului imobiliar Novum Invest. Pe langa faptul ca urmeaza sa locuiesti in una dintre cele mai bune zone ale Bucurestiului, beneficiezi de oferte la apartamente de 2 si 3 camere pe care greu le-ai gasi in alta parte si caracteristici ale locuintelor ideale.

3 motive pentru care sa cumpar unul dintre apartamentele de vanzare din 13 Septembrie

Daca nu te-ai convins pana acum, Novum Invest iti ofera 3 motive intemeiate pentru care sa alegi unul dintre apartamentele de 2 sau 3 camere din cadrul imobilului de locuinte 13 Septembrie, astfel incat investitia ta sa fie una extrem de profitabila. Mai intai de toate, dezvoltatorul imobiliar iti ofera mai multe modalitati de plata a viitoarei locuinte, astfel incat tu sa o alegi pe cea care iti ofera cele mai multe avantaje. De exemplu, poti opta pentru plata prin programul “Prima Casa”, plata Cash, credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR.

Doi la mana, achizitionand un apartament in 13 Septembrie de la Novum Invest, te bucuri de cele mai bune finisaje ale viitoarelor locuinte, precum cele mai calitative materiale de constructii folosite, centrale termice proprii si sisteme sanitare de cea mai buna calitate.

Si nu in ultimul rand, datorita bunei sale locatii, imobilul de locuinte din 13 Septembrie are acces la principalele mijloace de transport in comun, scoli, centre comerciale si institutii publice de interes.

De ce Novum Invest este un dezvoltator imobiliar in care poti avea incredere?

Daca te-ai hotarat ca pentru viitoarea locuinta sa apelezi la un dezvoltator imobiliar, atunci Novum Invest ar trebui sa fie prima optiune. Asta pentru ca dezvoltatorul imobiliar are deja o vasta experienta in domeniu, iar cu ajutorul personalului specializat, iti va oferi cele mai bune oferte de apartamente noi, care pot deveni oricand un camin ideal pentru tine si familia ta.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Frumoase apartamentele, pacat ca nu locuiesc prin jurul Bucurestiului. Dar..niciodata nu se stie unde te poarta viata, nu?

    • Hacman Radu
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Frumos cartier!Dar eu unul prefer sa locuiesc la curte)))dar ,niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul!Sunt bune aceste informatii!Multumim!

    • Hacman Mariana
    • 06/06/2015
    Răspunde

    Frumoase blocusoare!Mi-ar placea sa locuiesc intr-un asemenrea cartier,bineinteles daca as avea unde sa tin si florile mele fara care nu as putea trai…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/06/2015
    Răspunde

    Frumoase apartamente,daca ai bani merita sa investesti in asa ceva,mi-ar place si mie asa unul.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    De la casa am plecat…nu imi doresc iara la casa. Imi doresc sa raman la bloc si ca dovada acum fac eforturi eroice sa imi indeplinesc aceasta dorinta.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Insa pentru cei care au in plan aceasta mutare, acest articol ii va ajuta cu siguranta. pupicei Criss

  1. Răspunde

    Te muti maine, zilele urmatoare sau in urmatoarele saptamani?
    Simplifica depozitarea si mutarea,
    inchiriind cutii rezistente din plastic reciclat!
    Cu noi mutarea este mai simpla!
    http://www.rentabox.pro/produse-cutii-pentru-mutari/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares