Am incercat curatarea faciala cu Silk’n Sonic Clean (P)

silkn-sonic-clean-curatare-faciala

Nu sunt eu omul care vorbeste des despre produse si tehnici de infrumusetare dar, atunci cand descopar vreo jucarie sau vreo metoda noua de a curata sau ingriji pielea, simt nevoia sa va spun si voua. Am sa recunosc cinstit ca n-am fost intotdeauna atenta cu pielea mea; credeam ca o sa fie vesnic tanara. Am destule seri in „tineretea” mea in care m-am culcat cu machiajul pe fata sau seri in care am mers pe ideea ca, daca nu am fost machiata, nu am nevoie de mare demachiere si e suficient sa arunc putina apa calduta pe fata. Cand mi-am dat eu seama ca treburile nu stau chiar asa, pielea mea capatase deja(nu stiu de unde)o sensibilitate care nu imi mai permitea sa folosesc orice produse de curatare si nu mai accepta sa vada vreo masca sau vreun gel exfoliant. Demachierea si exfolierea(scrubing-ul) sunt mama si tatal ingrijirii, daca vreti!

silkn-sonic-clean-curatare-faciala

Dupa multe produse testate, m-am oprit la o apa micelara care nu imi irita fata(asta e partea buna) dar nici nu se omora sa curete temeinic(aspectul negativ). Vreo doua-trei dischete, treceau rand pe rand peste obraz, frunte si decolteu, pentru a obtine o curatare perfecta. Intr-un final, pentru ca apasam prea tare pe dischete, iar ma alegeam cu iritatie pe piele. Exfolierea nici nu ma apuc sa va spun cum o faceam cu niste masti homemade de toata frumusetea. Nici nu-mi dau seama de ce vorbesc la trecut pentru ca e mai degraba un prezent care continua(chiar daca nu avem timpul asta in limba romana). In seara asta, tot la dischete ajung. Dar, treaba e ca, fata mea a testat de curand ceva ce i-a placut enorm.

Cumnata mea a primit cadou un aparat minunat, micut si dragut Silk’n Sonic Clean. Puteti sa ma si bateti ca am incercat aparatul cosmetic al altcuiva dar trebuia sa vad cum se comporta. Citisem despre el pe net si aveam senzatia ca nu e nimic de capul lui si ca pielii mele nu ii va placea sa fie „zgariata” de perii rotiti in galop de o chestie electronica. Credeti-ma ca numai asta aveam in cap cand am intins putina lotiune micelara pe fata si am pornit masinaria la cea mai joasa treapta, menita sa asigure o curatare blanda. Ei bine, dupa cateva minute de desfatare a pielii fetei cu masajul bland dar eficient al lui Silk’n Sonic Clean, stiam ca nici o discheta nu putea avea atingerea mai fina si totusi sa lase pielea atat de curata si oarecum revitalizata. N-am avut machiaj pe fata dar eram dupa o zi plina de activitate si stiam ca pe fata mea sunt multe impuritati. La final, mi-am luat discheta ca sa verific daca nu cumva isi schimba culoarea cand o trec peste obraz. Nici urma de murdarie. Am aflat apoi ca Silk’n Sonic Clean curata la fel de bine si fara produse speciale de demachiere si ca se poate folosi inclusiv sub dus. N-are nici fir deci e cat se poate de mobil si il pot folosi chiar si in fata televizorului. Daca va faceti griji ca as putea ramane cu ochii la film si sa insist prea mult pe o portiune de piele, nu e cazul: jucaria asta e inteligenta si se opreste automat dupa 60 de secunde. Pana acum cateva zile, scopul meu imediat in viata era sa imi cumpar un aparat epilare definitiva. Acum am decis ca visul de a avea fata curata si neteda il bate pe acela de a sti ca sunt posesoarea unui aparat pentru epilare definitiva acasa.

atelierulfamiliei.ro

Ce poti face cu Silk’n Sonic Clean?

  • Beneficiezi de un masaj placut si delicat care stimuleaza circulatia sangvina la nivelul pielii, ceea ce face pielea sa raspunda mult mai bine la eventualele produse de infrumusetare pe care le aplici dupa curatarea tenului.
  • Ai parte de cea mai blanda exfoliere din viata ta. Cred ca sunt multe doamne si domnisoare care evita procedeele de indepartare a celulelor moarte de pe suprafata pielii pentru ca se tem de iritatii.
  • Iti demachezi fata(frunte, nas, barbie, obraji) in profunzime sau cu delicatete, in functie de nevoie si de preferintele tenului. Fiind bland cu pielea, il pot folosi si doamnele cu ten sensibil, chiar si de doua ori pe zi.

Ce efecte imediate are utilizarea aparatului de curatare faciala Silk’n Sonic Clean? 

  • Pielea este vizibil mai curata(curata de sase ori mai bine decat o discheta demachianta.
  • Aspectul de pori dilatati este diminuat in mod considerabil.
  • Pielea capata aspect catifelat si revigorat/proaspat, ca si cum tocmai ai indepartat cea mai buna masca de fata.
  • Prin masajul profund dar delicat, contribuie la mentinerea elasticitatii pielii.

Daca ma intrebati pe mine daca merita investit in acest aparat, eu va spun sincer ca da pentru ca nici macar nu e asa scump(mai ales ca acum are si reducere 30%). Costa cat patru ape micelare din gama folosita de mine. In plus, periile de schimb sunt si ele destul de ieftine si aparatul poate curata pielea chiar si cu apa simpla, fara alte cosmetice care pot irita pielea si pe care trebuie sa cheltuiesti in plus. E ideal si pentru cine vrea curatare profunda si pentru cine vrea demachiere blanda, ocupa putin loc in dulapiorul cu minuni, are triplu rol(demachiere, scrubing si masaj facial), ofera acces la ingrijire de calitate tuturor femeilor pentru ca pretul mic il face accesibil oricui.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ion Paula
    • 23/06/2015
    Răspunde

    Mi-ar trebui si mie un astfel de aparat, porii dilatati ma dispera 🙁

    • Mihaela
    • 24/06/2015
    Răspunde

    Cred ca o sa-mi cumpar si eu unul ca sa scap de masti, scruburi si ape micelare.

  1. mai sincer eu nu cred ca as avea nevoie ( cel putin asa sper), niciodata nu m-am culcat machiata, si mereu ma demachiez, chiar daca nu am machiaj aplicat pe fata.

      • cristina
      • 25/06/2015
      Răspunde

      Dar masaj nu-ti faci cu discheta 😀

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Adevarat, o buna inovatie ,merita cumparat un asemenea aparat,vad ca pielea arata super dupa folosire.

    • Hacman Mariana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Un asemenea aparat mi-ar trebui si mie…pare genial…sunt ferm convinsa ca merita cumparat si folosit nu numai de persoanele ce se machiaza ci si de cele ce nu se machiaza…

    • Hacman Radu
    • 27/06/2015
    Răspunde

    un asemenea aparat ar fi ideal pentru adorata mea sotie…chiar are nevoie..se machiaza destul de des chiar dca-i spun ca este superba si fara machiaz..dar na.. cam greu de inteles femeile))))…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Ei uite una din aceasta mi-ar prinde si mie bine, si eu am probleme cu pielea fetei, cu inperfectiuni si puncte negre.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Am incercat cam tot ce este mai bun in materie de tratament pentru pielea fetei insa cand trateaza ceva apare altceva, si tot asa, nimic.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Cristina mi-ai dat o idee buna…o sa ma gandesc la un cadou pentru scumpa mea …multumesc si fain articol, m-a convins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares