Impresii Gloves in a Bottle

Gloves in a Bottle

Inainte de Paște am primit spre testare o sticluță dintr-un produs nou, revoluționar. De regulă, atunci când primesc ceva spre testare și nu îmi place produsul, prefer să nu scriu, ca să nici nu jignesc dar nici să îmi mint cititorii. De data asta, fiind mulțumită pe deplin de rezultate, am decis să vă împărtășesc și vouă experiența mea cu produsul Gloves in a Bottle, ceea ce s-ar traduce în limba română Mănuși la Sticlă. Numele i se trage de la modul în care acționează asupra pielii.

maini uscate înainte de Gloves in a Bottle
înainte de Gloves in a Bottle

I-am oferit produsul soțului meu pentru că el avea grave probleme cu piele de pe mâini care se crăpa foarte tare și îl ustura. Orice cremă folosea, avea efect pe moment și apoi, după ce umplea totul în jur de cremă grasă, mâinile îi erau din expuse la murdăria de la muncă, iar usturimi, iar piele crăpata cu aspect inestetic. Mănuși de protecție nu putea purta pentru că îl încurcau la munca migăloasă pe care o are de făcut. În prima seară, m-am rugat de el să o încerce și nu vroia. Era sigur că nu e nimic mai bună decât alte produse. A pus o cantitate mică de loțiune pe mâini și, în doartratament gloves in a bottle câteva secunde, crema dispăruse, intrase în piele, fără sa îi provoce senzație de arsură sau usturime, cum făceau alte creme. A intrat rapid în piele, permițându-i sa folosească telecomanda după doar două minute, fără teama că as putea lăsa urme de cremă pe ea. Mirosul este unul foarte discret și plăcut, semn că nu conține parfumuri iritante(dovadă și lipsa usturimii pe o mână pe care crăpăturile deveniseră răni de-a binelea). Nu e grasă, nu se lipește și nu e îndepărtată la primul spălat pe mâini. Se menține multă vreme în piele, hidratând-o și protejând-o. De asta se și numește Mânușă la sticlă. Protejează pielea exact ca o pereche de mănuși având avantajul că lasă totuși pielea să respire foarte bine.

maini după Gloves in a Bottle
după Gloves in a Bottle

Am încercat-o și eu. Am pus o cantitate mică de loțiune, am aplicat-o pe mâini și m-am apucat să spăl vasele. Când le-am terminat, eram convinsă că nu va mai fi nici o urmă de loțiune pe mâini dar m-am înșelat. Încă simțeam pelicula protectoare pe piele. De mai bine de o săptămână, soțul meu o folosește zilnic: o aplică dimineața o dată și la pauza de masă încă o dată. Pielea e protejată pe tot parcursul programului de lucru și acum e convins că Gloves in a Bottle e cel mai bun produs pentru îngrijirea mâinilor, din câte a folosit până acum. Iar eu confirm. De mult nu mai simțisem mângâieri atât de fine. Gloves in a Bottle își merită banii. Puteți citi mai multe despre produs sau îl puteți comanda aici!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Un produs de calitate, de care sunt super incantata, chiar simt cum pielea mea e protejata. Recomand si eu Gloves in a Bottle.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 17/04/2015
    Răspunde

    Am mai citit pareri foarte bune despre ea si imi pare rau ca nu am avut ocazia sa o folosesc pana acum, insa nu se stie niciodata.
    Sa va fie de folos si sa aveti maini finute si o piele sanatoasa!

    • Hacman Mariana
    • 17/04/2015
    Răspunde

    Interesanta crema descrisa de tine,merita sa o cumparam…pare foarte eficienta…

  2. Răspunde

    Si eu l-am primit, abia astept sa fac un review. Sincer, am inceput sceptica testarea lui dar e un produs destul de bun, mai ales celora care nu vor sa aiba mainile grase, dar in acelasi timp hidratate, la birou, cand umbla cu mouseul, pixul si hartogaraia.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Nu am incercat aceasta crema,am auzit de ea, vad ca-si faca efectul din ceea ce scrii,deci sa avem manute bune,sanatoase, fara probleme ,merita s-o incerc.

    • Scutaru Vanda
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Interesant. Nu am auzit de aceasta crema pana acum. Merita incercata. Multumesc pentru informatie.

    • Mihaela
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Am vrut sa ma inscriu si eu la testare dar mi-am spus ca nu e decat reclama. Acum dupa ce am citit articolul tau imi pare rau ca n-am facut-o.

    • Mariana Cioranu
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Nu am incercat-o pina acum dar citind articolul tau mi-am dat seama ca este buna.Sa o folositi cu drag.

    • Durus Octavia
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Am primit si eu sticluta! Inca sunt in teste ca sa imi formez o parere! Mi-e insa ca e prea mica sticluta :)))

    • Mihaica Iuliana
    • 27/04/2015
    Răspunde

    De o astfel de solutie ar avea si tatal meu nevoie…asa cumai spus si tu, majoritatea cremelor au efect decat de moment insa apoi problema revine a doua zi

    • Mihaica Iuliana
    • 27/04/2015
    Răspunde

    Multumesc de recomandare, ai idee unde o pot gasii sa ii cumpar si tatalui meu. Ar fi tare fericit deoarece acele crapaturi il dor si il ustura.

      • cristina
      • 03/06/2015
      Răspunde

      http://glovesinabottle.ro/shop/ momentan de aici. NU stiu daca este si in farmacii.

  3. Răspunde

    Si eu am primit la testare o sticluta, abia astept sa ii fac un review, desi cred ca pozele nu vor fi atat de reusite ca a ajuns Bibi la ea si a mozolit-o putin 🙂

    • aura
    • 14/01/2016
    Răspunde

    am primit un pliculet tester , am probat si …….. minune ! sunt foarte multumita de crema . Am piele uscata rau , maini si fata . Ce sa va spun ?…. este ora 22.00 si eu fac comanda .
    In primul rand ca exfoliaza celulele moarte , in acelasi timp hidrateaza foooarte bine pielea. Ma bucur ca am dat de crema asta , pe care o cautam de multa vreme .

    • Marylena
    • 06/04/2021
    Răspunde

    Ma chère, dacă tot ți-ai lăsat aici adresa de e-mail, mi-am permis să îți scriu acolo și să te întreb , sincer, despre acest produs. Am o nevoie stringentă de ceva care să mă ajute într-o alergie. Probabil nu ai citit e-mailul sau nu ai vrut să raspunzi…no problem! Eu sunt sigură că în „flacoanele eșantioane” e ceva bun sau e posibil ca relama să se facă între prieteni. În primul rând este o totală lipsă de transparență, pe flacon nu scrie ce conține, decât apă…secretoși tare , producătorii! De aici scepticismul meu. L-am comandat și dacă voi fi/ nu voi fi, mulțumită voi face public.

      • Cristina Dragomir
      • 08/04/2021
      Răspunde

      Doamna, dumneavoastra va certati cu mine, cumva? In primul rand, ca alergiile se trateaza impreuna cu medicul. In al doilea rand, puteti face public ce doriti dumneavoastra. Eu nu am alta vina decat aceea de a fi testat un produs care mie mi s-ar potrivit. Sanatate! Nu trebuie sa ma justific in fata nimanui de ce nu am reusit sa raspund unor comentarii mai multe zile. Nu va sunt angajata, din cate stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares