Demachiant pentru tenul gras

Demachiant pentru tenul gras l'occitane

„Iarna nu-i ca vara”…mare om cel care a spus asta. Ceea ce nu stia el e ca vorbele sale sunt perfect aplicabile si in materie de ingrijire a tenului. Indiferent de sezon, o piele sanatoasa reflecta o ingrijire atenta. Asa ca, nici iarna sau cu atat mai putin iarna, tenul nu trebuie neglijat. Nu sunt genul care sa dau banii pe zece produse destinate curatarii si infrumusetarii tenului. Le prefer mai degraba pe cele care sunt capabile sa ma ajute in cat mai multe probleme. Avand un ten gras, mi-a fost greu sa gasesc produsele perfecte pentru el, acele produse care sa il curete si sa il hidrateze in mod delicat.  Asa am ajuns sa cer sfatul unei prietene careia m-am plans ca eu nu pot folosi creme hidratante care contin prea multe uleiuri pentru ca imi fac fata sa luceasca prea tare. Nu pot nici fara hidratare pentru ca iarna pielea se usuca foarte tare, se crapa, se inroseste si are un aspect inestetic. Demachiant pentru tenul gras

Ea mi-a recomandat spuma demachianta de la L’Occitane, o spuma care are al baza angelica si lamaie. De cum am auzit de lamaie, mi-am zis ca o s-o incerc pentru ca lamaia ajuta mult la estomparea petelor pigmentare si eu nu am fost ocolita nici de aceasta problema. In timp, aveam sa aflu ca uleiul esential de lamaie din compozitie chiar isi face foarte bine „meseria astringenta”. Nimic mai simplu de utilizat: iti masezi tenul umezit in prealabil cu acest demachiant spuma, de doua ori pe zi, dimineata si seara, clatind cu apa calduta din abundenta. Ca efect imediat vei simti ca pielea ta e bine hidratata, ca a disparut acea senzatie de „piele care te strange”. Cu un singur produs si intr-un singur pas de ingrijire, tenul tau devine curat, hidratat si revigorat. Pielea capata o prospetime si o stralucire sanatoasa, nu acea stralucire data de excesul de sebum. Tot cu ajutorul acestui demachiant am scapat si de cojitele care imi apareau in zona sprancenelor si de care chiar nu stiam cum sa scap. Aveam senzatia ca apar din cauza ca pielea e prea uscata si aplicam crema in exces fara nici un rezultat. Se pare ca e tot o manifestare a unui ten care lupta cu excesul de sebum. Ma bucur, insa, ca acidul salicilic din compozitie a dus la disparitia acelor coji enervante si extrem de urate.

Cu spuma demachianta cu angelica si lamaie de la L’OCCITANE, tenul meu e curat, hidratat si plin de vitalitate. Ma declar multumita de aspectul ingrijit si matifiat al pielii fetei si decolteului si va recomand si voua acest produs eficient. E ideal in orice anotimp si isi face bine treaba si in sezonul rece, curatand pielea fara sa o agreseze, ba chiar ajutand-o sa se simta si sa arate bine. Intr-un singur recipient sta sursa curateniei, a hidratarii, a combaterii excesului de sebum!

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Coman Monica Nicoleta
    • 26/01/2015
    Răspunde

    super o sa il incerc si eu

    • Sora Catalina
    • 26/01/2015
    Răspunde

    Spre rusinea mea recunosc ca pana acum nu am folosit produse L’Occitane , cu atat mai putin spuma demachianta.Multumesc pentru articol, foarte util 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/01/2015
    Răspunde

    Nu am folosit aceste produse dar multumesc de informatii, il voi cauta pentru nepoata mea care are probleme de acest gen.

    • Mihaela
    • 26/01/2015
    Răspunde

    Nu l-am folosit dar am auzit ca gama e printre cele mai bune. Eu prefer apa micelara 3in1 de la Nivea si acum m-am prostit si mi-am luat o lotiune demachianta de la Lidl din gama Cien, sa vad cum se comporta.

    • Daniela Ionela Iorga
    • 26/01/2015
    Răspunde

    interesant articolul,nu am folosit niciodata acest produs,ma bazez pe cele de la Farmec sau Nivea,insa e bine de stiut si de acesta…l-as incerca,de ce nu?

  1. Răspunde

    Bine de stiut. Am ten gras, nu ma machiez aproape deloc, dar curatirea tenului nu se poate face in profunzime decat cu demachiant.

    • Mariana Cioranu
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Un articol bun este bine de stiut eu folosesc produse de la Nivea .

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Nu am mai auzit de acest produs dar din descrierea facuta pare foarte bun,o sa l cumpar si eu sa-l testez ,de obicei folosesc produse de la avon,oriflame…

  2. au preturi mari astia .am avut un parfumel de vreo 10-15ml si costa 45 lei.Scump domle’ scump nu imi permit mai ales ca nu lucrez.Insa tind sa cred ca la pretul asta trebuie sa fie si bun .

  3. Răspunde

    Sa ne faci un review 🙂

    • Daniela
    • 01/02/2017
    Răspunde

    Acum „abunda”piața cu produse de demachiere,dar sincer nu l-am încercat, poate pe viitor.

    • Valeria Chertes
    • 01/02/2017
    Răspunde

    Cred ca mi-ar fi bun si mie acest demachiant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares