Cate posturi TV din grila iti sunt utile?

filme acasa

Ma uit in fiecare luna la factura de la furnizorul de cablu si zau daca ma dumiresc de ce ma costa 29 de lei abonamentul ala lunar, cand eu nu ma uit decat pe 5-6 posturi Tv din grila lor mirifica. Dupa ce mi-au bagat pe gat toate posturile lor netraduse si neinteresante(de tipul posturilor locale din diferite regiuni ale tarii), mai si scot din programele pe care din cand in cand mai gaseam si eu un film sau un serial interesant.

Am in grila undeva la 115 posturi TV din care ne uitam doar la cateva: Antena 1, ProTV, Prima, Acasa, KanalD, History, Nat Geo Wild, Axn si cam astea ar fi. Restul doar ne incurca. Si mai si platim pentru ele. Am intrebat de curand si pe altii daca ei se uita la macar 50% din posturile de televiziune pe care furnizorii ni le baga pe gat si m-am lamurit ca nu sunt singura in situatia asta. Asa am ajuns sa ma intreb de ce nu se poate face un pachet mai ieftin cu 20 de posturi? Sa nu ne mai incante cu 100 de canale pentru 30 de lei si sa ne ofere 20 cu adevarat utile undeva la 15 lei. Asa am scuti si bani si bateriile uzate pentru a trece in revista 80 de canale pe telecomanda pana ajungi la cel dorit, si timpul pierdut facand treaba asta.

Raspunsul este ca nu se poate. Trebuie sa traiasca si canalele la care nu se uita nimeni din ceva, nu? Lasa ca le platesc prostii. Aceiasi prosti care platesc de luna asta si certificatele verzi ale unor companii care nu au chef sa si le plateasca, aceiasi prosti care platesc asigurari cu 100% sau 200% mai mari fara nici o logica si fara nici o acoperire legala. Astia suntem noi! As fi curioasa: voi la cate programe aveti acces si cate vizionati in mod constant?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Coman Monica Nicoleta
    • 25/01/2015
    Răspunde

    600 de programe de la UPC dar daca ma uit la 4-5 si poate nici la alea din cauza programului ,seara ce ma uit la Pro Tv sau Antena 1.Depinde unde gasesc ceva interesant

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/01/2015
    Răspunde

    Multe dar daca vad vreo 5 care ma intereseazaSotul e cu stirile pe A1,eu cu ceva filme daca sunt bune si noi(de obicei le repeta de te saturi),ori Discovery,National Geographic,prefer sa ma uit la animalute,viata lor,(de restul gen politica,show-uri,aiureli,balacareli)te saturi.

    • florin
    • 25/01/2015
    Răspunde

    maxim 10

    • Mihaela
    • 25/01/2015
    Răspunde

    Antena 1, ProTV, Prima, Acasa, KanalD, History, Nat Geo Wild, Axn, Disney Junior, Sport.ro si canalele de muzica, doar la astea ne uitam.

    • Mariana Cioranu
    • 25/01/2015
    Răspunde

    Am multe programe dar nu mauit decit la Antena1, Pro Tv ,Prima ,Acasa ,si Kanal D.

  1. Răspunde

    Eu nu stiu daca am ajuns vreodata la sfarsitul grilei de programe, dar ma uit constant la Diva, TLC, AXN, ProTV, Antena 1, Prima TV, Kanal D, Euforia si cele din categoria discovery & co.

    • Daniela Ionela Iorga
    • 26/01/2015
    Răspunde

    in grila sunt vreo 95,insa nu urmaresc decat vreo 10 maxim…restul e can-can 🙂

  2. Răspunde

    Mie, unul singur – Kanal D unde foarte rar mai vad cate iun episod din Tradarea sau Yaman.

  3. Răspunde

    P.S. Nu ma uit la televizor, internetul e baza pt orice – stiri, filme, seriale, muzica, socializare.

    Televizorul e pt maica-mea. Nu vede, dar sta sa asculte pe Realitatea toata ziua, ca mai si adoarme bine de tot in felul asta. 😀 in schimb e informata, de la ea stiu tot ce se petrece in lume, mai bine decat de pe net :))

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Din cele 80 de posturi nu stiu zau daca m am uitat vreodata macar la un sfert din ele…cele mai vizionate de familia mea sunt posturile;Antena 1,Pro TV,TVR1,Prima,Acasa ,Realitatea,Discovery,Minimax,…sunt unele la care nici nu ai ce sa vezi,nu ai ce sa inveti din ele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares