Cu PhotoFancy editezi poze gratuit și personalizezi super cadouri

editezi poze gratuit
Toată ziua facem poze: poze selfie, poze de grup, poze cu mâncarea, poze la birou. Ne plac amintirile frumoase pe care le stârnesc peste ceva vreme. Nu degeaba se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte. Condiția e să fie o fotografie de calitate sau un colaj care să cuprindă mai multe ipostaze, alcătuind imaginea completă a momentului. Cu nevoia de o poză specială a început și povestea mea de dragoste cu PhotoFancy.

MagicName – iti scrie numele în fotografii

Era ziua unei prietene de-ale mele, o prietenă virtuală dar de suflet. Mi-aș fi dorit să îi pot trimite un cadou frumos dar nu aveam cum pentru că, de ziua ei, era plecată prin țara într-o deplasare, de nici ea nu știa unde se cazează seara și unde o poartă mașina în ziua următoare. Știam, însă, că primul lucru dimineața își verifică facebook-ul așa că am căutat să să îi fac un cadou virtual frumos. Am găsit această aplicație MagicName și cu ajutorul ei am scris pe o poză cu un  tort numele ei și, pe o poză cu o sticlă de șampanie, o urare din suflet. I-a plăcut foarte mult și mulți prieteni comuni m-au întrebat cum am reușit să fac acele poze, minunându-se că am învățat să lucrez în Photoshop peste noapte. Le-am povestit și lor despre aplicația gratuită Magic Name și mulți au încercat-o. E foarte simplu de folosit și puteți vedea asta în filmulețul de mai jos. Doar intri la secțiunea MagicName, alegi o fotografie pe care ai vrea să apăra numele tău așa cum arată fotografia-exemplu, îți scrii numele și apeși previzualizare. Poți schimba fotografia din meniul din stânga și îndată numele tău va fi scris pe o poză nouă. Puteți vedea în filmuleț că fotografiile se pot descărcă gratuit sau distribui direct pe facebook.

 E un soi de magie cu numele noastre. De când eram mici ne plăcea să le vedem peste tot. De câte ori nu ți-ai scris numele pe băncuță sau penar? Ne scriem numele în nisip pe plajă sau pe un tort. Dar sunt locuri în care nu avem acces ușor. Cam ce șanse ai să reușești să plătești ca să  se scrie numele iubitei pe cer sau sa îl găsești pe o sticlă din celebra băutură carbogazoasă care vinde mult și datorită ideii de personalizare cu nume(în caz că o cheamă Xenia, să zicem)? Poți măcar să îi oferi o fotografie cu numele ei scris pe cer, ca semn al prețuirii tale pentru ea.

atelierulfamiliei.ro

Îți poți introduce numele în orice fotografie, poți folosi aplicația pentru a crea felicitări gratuite virtuale ca sa le trimiți  prietenilor, pentru a te amuza împreună cu prietenii sau pentru a-ți înfrumuseța profilul de facebook cu imagini de copertă și de avatar speciale. Imaginile obținute sunt de bună calitate, nu dau impresia de fotografie prost trucată ci de fotografie reală. Poți folosi aplicația pentru a-i scrie un mesaj deosebit de dragoste iubitului, pentru a face un cadou foto emoționant. Le creezi și le descarci gratuit.

Editare foto gratuita și corectura cu un click

Mă jucasem destul de mult pe PhotoFancy în ziua în care vărul meu m-a întrebat dacă știu un site bun pentru editare poze online gratuit. Are oroare de descărcat și instalat programe în calculator și îl înțeleg. Cauta ceva simplu și rapid pe internet pentru a edita câteva poze. Apelasem la această secțiune de editare foto pentru modificat luminozitatea sau contrastul unei poze, sau chiar pentru a scăpa de efectul nedorit de „ochi roșii”(red eye). Cine dorește saƒ prelucreze profesional fotografii, găsește la PhotoFancy butoane pentru decupare fotografie, reglare saturație fotografie, rotire fotografie, prelucrare contrast fotografie, reglare culori și multe altele pentru prelucrarea online individuala a fotografiilor. Cu un singur click, poți modifica luminozitatea, contrastul, saturația, poți roți, decupa, reflecta poză, o poți micșora sau focaliză. Pentru a înțelege mai bine, urmăriți în filmuleț cum se modifică o imagine, cu un singur click.
 

 Poate exista situația  în care nu te pricepi deloc la fotografii, nu știi ce să schimbi dar știi clar că poza ta nu arată bine. E incredibil, dar există un program care joacă rolul de laborator foto profesionist și cu un singur click prelucrează întreaga fotografie îmbunătățind imaginea, fie că e vorba de luminozitate, de culoarea pielii sau de culoarea de fundal. Doar uploadezi fotografia personală  din calculator, editezi ceea ce îți dorești sau apelezi la corectura 1-Click și, când ai obținut ce ai vrut, salvezi imaginea modificată înapoi în calculator. 


Efecte foto și rame foto gratuite

Dincolo de a edita o fotografie pentru a o face mai clară sau mai luminoasă, PhotoFancy te poate ajuta să obții fotografii noi amuzante sau emoționante. Poate te-ai săturat de pozele cu voi doi făcute în sufragerie. Acum e momentul să îți transformi poza într-o operă de artă, complet gratuit și fară costuri ascunse. Te joci cum vrei cu fotografiile personale, le poți da un aer vintage cu un click, poți deforma fața ta și a prietenilor pentru a va amuza copios, poți să devii o schița dintr-un comics sau să arăți că un personaj de desen animat. E vorba, până la urmă, de „trucat” poze online gratuit. Plasează poză cu voi doi, făcută pe fundalul unui perete gol, pe o plajă de vis sau în deșert. Lasă imaginația să zburde, mâna să dea click, și vei obține fotografii inedite, vei trăi experiențe noi prin intermediul lor! E suficient să pui o ramă, să aplici un filtru, să pui fotografie în fotografie sau să schimbi fundalul și ai construit o lume nouă. În poze, ești cine vrei tu să fii. Poți să fii pe scenă, poți să fii pe Luna! Poți aplică aceste efecte foto fără ore de muncă sau fără a instala în calculator vreun program greu de utilizat. Totul se face simplu cu o aplicație online gratuită, în care tu dai click și ea execută. Când ai ajuns pe luna trucând poză cum ți-ai dorit, salveaz-o în calculator și arăt-o și prietenilor! Uite câte fotografii poți obține pornind de la una singură! De astăzi, cu siguranță, albumele tale foto nu vor mai plânge după poze. Te joci cu efectele și, când obții poză care îți place, o salvezi fără să plătești nimic.  

Creează colaje foto online gratuit

Niciodată nu a fost mai simplu să creezi un colaj de fotografii. PhotoFancy îți pune la dispoziție un soft de colaje foto profesional cu modele de colaje moderne. Asamblezi pur și simplu singur pe internet și descarci gratis la calitate tipograficaƒ. Poți să faci un colaj cu poze de familie, pentru a include mai multe poze într-un singur tablou. Poți folosi diverse designuri de colaj pentru a crea propriile felicitări virtuale pe care să le transformi în cadouri foto inedite. La o reuniune de clasă, fosta ta dirigintă s-ar bucură mult să primească înrămat un colaj cu fotografii cu voi din cei patru ani în care v-a fost alături. Toate pozele tale preferate, le pui într-o singură poză, o printezi și o porți cu tine. Doar încarci fotografiile, selectezi stilul colajului și programul îl creează pentru tine, un colaj cu aspect profesional dar obținut fără nici un cost. Uite cât de ușor e să faci un colaj foto!


E-cards și cărți postale gratuite

 Tot ceea ce tu creezi, se poate trimite în câteva secunde prin poștă electronică prin e-Cârd, sau sub formă de carte poștală veritabilă, prin Poșta Română. Știu că o să îți vină greu să crezi pentru că și eu am citit de câteva ori ca să mă conving că nu m-a lăsat vederea, dar PhotoFancy o trimite complet gratuit, cui vrei tu.  

Produsele personalizate la preț accesibil – cadourile ideale

Dacă ai căpătat suficientă încredere în acest site și dorești să materializezi pozele frumoase create sau editate de tine, colajele tale de poze, poți apela la singurul serviciu plătit de pe site, cel de imprimare de obiecte cu fotografii și mesaje personalizate. Îți poți personaliza cana de la birou cu poza ta că să nu ți-o mai ia colegii, îți poți personaliza un tricou cu poza soacrei ca să faci impresie bună când vine în vizită, îți poți comandă un calendar de birou personalizat cu poză bebelușului sau cățelușului tău. Se pot personaliza foarte multe obiecte: căni, pahare, sticle de băut, tricouri, hanorace, huse de smartphone, ceasuri, ochelari, brelocuri, genți, fețe de perne. Un cadou sub formă de produs personalizat e din start un cadou unic.

Soțul tău ar putea purta un tricou imprimat cu ce mesaj vrei tu sau cu o poză haioasă. La 24,90 lei, oricine își poate permite să facă un dar inedit, tricoul fiind inclus în preț. Prințul este de calitate iar tricoul rămâne respirabil și catifelat, fără să zgârie pielea sau să producă vreun disconfort. Tu îți poți comandă o husă pentru iphone personalizată cu imaginea ta preferata de la munte sau cu citatul tău favorit. Fiecare din voi poate dormi pe o pernă imprimata cu poză celuilalt că să va țineți în brațe chiar și când sunteți spate în spate. V-ar putea trezi un ceas care va întâmpina cu o față zâmbitoare nu doar cu niște limbi reci și nervoase că nu ați răspuns la primul apel.

Viață prinde culoare cu produsele personalizate. Nu e bine să trăiești din amintiri dar e bine să le păstrezi vii pe cele plăcute. Nu-ți face griji că ar putea dură prea mult. Tu comanzi azi, echipa lucrează la noapte, în 24 de ore pleacă coletul spre tine. Nu va dură mult până te vei putea bucura de tricoul tău personalizat sau vei putea dărui o pereche de ochelari personalizați incredibil de haioși. Priviți cât de încântătoare ar fi obiectele din jur personalizate cu poza cățelușului meu!

 Când ești în pană de idei de cadou, nu pierde ore bântuind mall-urile în căutarea unei bluze care să îi fie mică sărbătoritului sau să o aibă deja. Apelează la un cadou personalizat. Cu doar câteva click-uri îți transferi fotografia pe o idee individualaƒ de cadou. Acesta este singurul produs care, deși nu este gratuit la PhotoFancy, îl găsești la un preț convenabil.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares