Adi Minune se crede Lara Fabian

muzica
Eu pana astazi am fost un om cuminte cand venea vorba de manelisti si ale lor piese „superbe”. Dar, de astazi, mi-a sarit mustarul. Au facut ce au vrut cu atatea melodii, au copiat de unde au putut si au imitat cat i-au tinut plamanii. Pe unii dintre ei chiar i-am ascultat din cand in cand. Adrian Minune n-a fost niciodata printre „preferatii” mei daca ii pot numi asa. Dar nu l-am urat niciodata. Nu ca astazi.
Ce-a facut? S-a apucat sa isi bata joc de una din melodiile mele de suflet, pe care de oricate ori as asculta-o, imi produce aceeasi emotie ca si prima data: Lara Fabian – Je t’aime. De ce nu isi vede linistit de dusmanii si banii lui acolo, nu pot sa imi da seama. Chiar i se pare ca manelistii n-ar fi putut trai fara aceasta gluma proasta numita „Te iubesc, te iubesc”, cu versuri mirifice? I-auziti aici o boceala urlata de la mama ei, in intepretarea suplului si suavului Adi Minune! Omul chiar munceste: nu doar canta dar si dirijeaza tot alaiul funerar:
Si are si o romana impecabila. Pot sa spun ca mai bine vorbesc eu franceza decat pronunta el romaneste cand se rasteste la microfonul care nu i-a facut nimic. La naiba, Lara Fabian de ce nu da dedicatii cand interpreteaza piesa? Ia priviti si acultati cum o sala intreaga ii declara iubirea Larei si imaginati-vi-l pe Adrian la o nunta unde toti betivii canta cu el „te iubesc”.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares