Adi Minune se crede Lara Fabian

muzica
Eu pana astazi am fost un om cuminte cand venea vorba de manelisti si ale lor piese „superbe”. Dar, de astazi, mi-a sarit mustarul. Au facut ce au vrut cu atatea melodii, au copiat de unde au putut si au imitat cat i-au tinut plamanii. Pe unii dintre ei chiar i-am ascultat din cand in cand. Adrian Minune n-a fost niciodata printre „preferatii” mei daca ii pot numi asa. Dar nu l-am urat niciodata. Nu ca astazi.
Ce-a facut? S-a apucat sa isi bata joc de una din melodiile mele de suflet, pe care de oricate ori as asculta-o, imi produce aceeasi emotie ca si prima data: Lara Fabian – Je t’aime. De ce nu isi vede linistit de dusmanii si banii lui acolo, nu pot sa imi da seama. Chiar i se pare ca manelistii n-ar fi putut trai fara aceasta gluma proasta numita „Te iubesc, te iubesc”, cu versuri mirifice? I-auziti aici o boceala urlata de la mama ei, in intepretarea suplului si suavului Adi Minune! Omul chiar munceste: nu doar canta dar si dirijeaza tot alaiul funerar:
Si are si o romana impecabila. Pot sa spun ca mai bine vorbesc eu franceza decat pronunta el romaneste cand se rasteste la microfonul care nu i-a facut nimic. La naiba, Lara Fabian de ce nu da dedicatii cand interpreteaza piesa? Ia priviti si acultati cum o sala intreaga ii declara iubirea Larei si imaginati-vi-l pe Adrian la o nunta unde toti betivii canta cu el „te iubesc”.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares
%d blogeri au apreciat: