Un sondaj de 15 minute e prea mare

sondaje
Vineri iar m-a sunat o domnisoara sa ma intrebe daca am ambalitatea sa ii raspund la cateva intrebari. M-a prins in toane bune. Mi-am amintit si de facultate cand am facut practica pe asa ceva si am zis ca accept. Dar nu mai fac prostia asta niciodata. Dupa ce ca timpul meu e limitat, mai imi mananca si nistre straini 15-20 de minute? Nu e de mirare ca aproape nimeni nu accepta sa mai raspunda la astfel de sondaje. Timpul a devenit cel mai pretios si ei vor sa li-l dedicam pe degeaba. Poate ca daca vor sa mai faca studii de piata, ar trebui sa aleaga: ori le scurteaza, ori ne recompenseaza pentru timpul pierdut.
Daca ma mai suna cineva si ma tine mai mult de cinci minute, o sa solicit intreruperea convorbirii. Prea multe intrebari. Mai multe decat la Vrei sa Fii Milionar. Pai ei isi iau bani pe studiile astea si mie sa nu imi iasa nimic? Vorba lu’ unchiu: daca facem o afacere, musai sa castig si eu! Daca face un studiu pentru Carrefour sa zicem, ia sa puna si Carrefour la bataie macar 10 vouchere a cate 100 de lei si cand ma suna doamna sa ma intrebe daca am timp, sa ma stimuleze cumva. Adica altfel vorbim daca imi spui ca am sansa sa ma aleg si cu ceva. Pai asa, si timp pierdut si baterie descarcata si uzura creierului ca sa raspund la intrebari? Nu prea imi convine. Poate vi se pare ca sunt rea sau ca imi doresc mereu castiguri materiale nemuncite, dar mie cine imi da cineva de pomana? Eu daca te sun sa imi citesti si mie o poveste, mi-o citesti? E cam acelasi lucru.
Voi raspundeti la sondaje la telefon? Nu va deranjeaza durata prea mare e convorbirii? Nu ati fi mai dispusi sa le raspundeti la intrebari, daca ati sti ca participati astfel pentru niste premii?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares