Concurs Karla – castiga o rochie pe zi(30 de premii)

rochii karla
Despre magazinul cu rochii Karla, noi am mai vorbit si din cate stiu v-a placut foarte mult rochia pe care eu am primit-o ca premiu. Daca pana acum noi bloggeritele am fost privilegiate, fiind organizate campanii exclusiv pentru noi, acum Karla organizeaza concurs pentru toate femeile carora le plac rochiile de pe site si sunt posesoare de conturi pe retelele sociale cel mai des folosite(facebook, google, Pinterest). Concursul a inceput pe 24 iunie. Daca nu te-ai inscris pana acum, inca mai ai timp sa strangi sanse in concurs pana pe 22 iulie.
ATENTIE! Acest concurs nu este organizat de mine ci de Karla.ro! Eu doar vi-l aduc in atentie!!!
Ce trebuie sa faci? Doar sa iti alegi rochia sau rochiile preferate de pe Karla.ro(acum au rochii pana la masura 50) si sa le distribui pe retelele sociale pe care esti activa. Vorbesc la feminin pentru ca acest concurs este dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor. Fiecare distribuire a rochiei sau rochiilor preferate reprezinta o sansa in plus si te duce mai aproape de premiu, de rochia la care visezi. Cu ocazia asta, prietenele tale vor descoperi ca rochiile Karla te ajuta sa te imbraci cu gust fara sa dai o avere pe haine.
Se acorda un total de 30 de rochii, cate una pentru fiecare zi de concurs. Toate premiile se acorda la final, dupa incheierea perioadei de inscriere. Numele castigatoarelor vor fi anuntate pe 28 iulie 2014 pe pagina de facebook si in newsletterul Karla.ro, asa ca nu uita sa dai like si sa te abonezi la noutati.
Ca sa va fie si mai usor sa va inscrieti si sa fiti sigure ca ati procedat corect, urmati pasii pe care i-am urmat si eu pentru a ma inscrie in concurs. Cautati pe site rochia preferata. Veti observa ca la asa preturi, va puteti permite sa fiti mereu la moda. Ati gasit rochia care va place cel mai mult? Preferata mea este Rochia Estella, rosie si eleganta. Accesati pagina produsului si pe partea stanga langa sau peste poza cu rochia va aparea meniul CASTIG.
Dati click pe butonul care corespunde retelei sociale pe care doriti sa distribuiti rochia. Daca alegeti facebook, la fel ca mine, in fereastra care se deschide, dati „login cu facebook” si acceptati aplicatia care solicita accept. Apoi apasati butonul verde „Distribuie” si gata.
Aveti o prima sansa in concurs pentru a castiga o rochie. Continuati sa dati share zilnic rochiilor care va plac cel mai mult si pe care le doriti in garderoba.
Pe 28 iulie, una dintre ele poate fi a ta. Inscrie-te acum si apuca-te de distribuit!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares