Suparata pe Dedeman

Ne-am apucat sa facem si noi fatada casei care ramasese neterminata de acum doi ani. De regula, cumparaturile in materie de constructii, le facem in Dedeman pentru ca e aproape de noi, gasim tot ce ne trebuie si ne-am invatat asa. Cine merge pe acolo stie ca la iesire, un bodyguard trebuie sa faca analiza bonului de casa, in paralel cu produsele aflate pe carucior. De cati ani merg eu in acest magazin, niciodata n-am gasit un paznic la oi atat de disperat ca saptamana trecuta.
Era femeie. Cu atat mai grav. Bruneta, tunsa pana la umeri, machiata de parca era la agatat, cu blugi negri mulati, saltandu-si jacheta de serviciu peste fundul putin dolofan si aratandu-l colegilor, vine ca un uliu la casa unde eram noi. Ma simteam ca un ostatic, care trebuie pazit cu strasnicie sa nu evadeze. N-am furat in viata mea nici o guma din vreun magazin. Nu-mi venea sa cred ochilor cum mesteca ciunga si se invartea ca gaina pe langa cuib, in jurul nostru. Daca sotul meu se sucea pe dreapta, ea era pe stanga sa vada ce pune pe banda si ce bate casiera pe casa. Eu nu prea rabd multe. I-am trantit o fata la fel de plina de greata ca ei, i-am spus ca sufar de atacuri de panica si prezenta ei imi face rau si ca am rugamintea sa verifice la final. Sigur ca nu i-a placut, am simtit ca i s-a oprit ciunga in gat, s-a schimbat putin la fata si s-a retras.
La iesire, un domn, foarte calm si linistit, a verificat bonul si produsele iar doamna se uita se spre mine si chicotea cu un coleg caruia ii arata ce plombe frumoase are, in vreme ce mesteca ciunga mai departe. Chiar mi-a invadat spatiul personal intr-un mod pe care nu il accept. Pentru moment m-am temut ca va vrea sa ma caute si in chiloti. Nu furasem nimic dar… nu-mi place sa se uite cineva la chilotii mei.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares