Scoate bebelusul la plimbare!

carucior
Am ramas socata zilele trecuta cand o mamica mi-a spus ca are o saptamana de cand nu si-a scos bebelusul la plimbare pentru ca e urat afara. Nu am mai pomeni asa ceva. Eu stiu de la mama ca si iarna cand nu era foarte ger, stateam infofolita in carucior si dormeam afara. Si nu am fost niciodata racita ca alti copii din scoala primara care, la fiecare 2 saptamani absentau una.
Nu faceti asa dragi mamici! Luati-va un carucior bun si scoateti piticotii la plimbare! Aerul le face foarte bine. Chiar daca e un pic frigut, le puneti o caciula si daca e un carucior bun care ii tine de adapost, o plimbare prin parc o sa il faca sa doarma foarte linistit apoi. Un astfel de carucior pentru copii cu landou, nu trebuie sa lipseasca din nici o casa in care exista un bebelus. Cu el il poti scoate afara si iarna si primavara, fara sa te temi ca un fulg de zapada sau un strop de ploaie venita din senin ar putea sa ajunga la micutul tau. E un carucior spatios dar nu foarte greu, in el micutul e  ferit fenomenele meteo si e in siguranta datorita centurilor de siguranta. Faptul ca e pliabil, il face usor de luat cu dumneavoastra in eventualele deplasari dar si usor de depozitat cand bebelusul va renunta la el.
Daca sunteti fericita posesoare a unei perechi de gemeni, atunci va recomand acest carucior pentru gemeni. E tot cam in stilul primului carucior prezentat, potrivit pentru orice tip de vreme, avand si pelerina de ploaie si plasa anti-insecte e un carut all seasons, daca ii putem spune asa. Normal ca materialul e impermeabil si ca e dotat cu ham de fixare in cinci puncte pentru a conferi siguranta.
In cazul in care vreti un carucior ceva mai inteligent care isi modifica structura si aspectul dupa nevoile dumneavoastra si ale celui mic, un carucior 2 in 1 e cea mai buna alegere. E modern, are doua cosulete de vara si pentru nou nascuti, geanta pentru cumparaturi, geanta pentru mamica, copertina reglabila, invelitoare pentru picioruse pe care o puteti folosi sau nu, e usor, rezistent si are manerul reglabil pe inaltime pentru a spori confortul dumneavoasta in timpul plimbarilor. Gasiti oricare dintre modele pe Bekid, magazinul preferat de mii de parinti care vor ce e mai bun pentru copiii lor.
Luati un astfel de carucior si scoateti-i pe cei mici cat mai mult la aer, in parcuri!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares