Hai sa muncim acasa!

Multa vreme am cautat de munca la domiciliu, in incercarea de a castiga ceva banuti. Ma simteam inutila pentru ca am terminat o facultate dar starea de sanatate nu imi permite sa am un job normal. Imi doream sa muncesc ceva, orice, acasa sa fac si eu niste banuti pe internet pentru a putea contribui cu ceva la cheltuielile casei. Nu exista pe net astfel de locuri de munca. Gasisem numai prostii cu sondaje si clickuri la care faceam cinci dolari in trei luni. Imi pierdusem speranta ca se pot castiga bani muncind acasa.
Acum vreo saptamana, insa, cineva mi-a recomand un site pe care nici nu vroiam sa intru initial. Am zis sa incerc totusi si mi-am facut cont. Am gasit in contul meu o multime de job-uri, foarte simple, remunerate cu sume mai mari sau mai mici in functie de complexitatea cerintei si timpul necesar rezolvarii ei. Am inceput cu job-uri simple, de cautat o pagina pe google si distribuit pe google plus sau dat like unei pagini. Primeam, in medie cam 0,10$ pentru o astfel de actiune care nu imi lua mai mult de 2 minutele. Am aflat apoi ca pentru fiecare prieten recomandat, castigam cate 50 de centi si am inceput sa le prezint si lor site-ul pe care eu faceam bani muncind pe net. Nu e nevoie de prea mult timp pentru ca am multi prieteni carora sa le spun despre site si sa ii conving ca si ei pot face bani.
Esti platit pentru a distribui, pentru a da like unor pagini de facebook, pentru a verifica pozitia unui site in google la cautarea pe anumite cuvinte cheie sau pentru a scrie articole. Mie nu mi se pare greu sa scriu un articol. In maxim jumatate de ora, scriu articolul si primesc 3-5 euro. Cei care se intreaba daca e real, nu pot fi judecati. Asa am gandit si eu pentru ca eram satula de tepe. Aici nu e vorba de asa ceva. Exista termeni si conditii de utilizarea site-ului (publice), datele de identificare ale firmei, deci totul e in regula. E o metoda sigura si usoara de a munci acasa si a castiga bani. Nu iti pot promite mii de euro pe luna, insa fiecare banut e important. Nu e greu sa ajungi la 70 de euro, care este suma minima pentru care se face plata.
Te invit sa te inscrii pe acest site, sa completezi task-urile disponibile, muncind din confortul casei tale si castigand bani de care sa te bucuri cu familia ta. Poate fi un loc de munca pentru cei care sunt ca mine si nu pot munci sau poate pur si simplu sa fie un job part-time. Iti urez spor la treaba si astept multumiri cand va intra prima plata!

Related Posts

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares