Gard din beton sa fie!

gard din beton
De cand ma stiu am stat la curte. Urasc vecinii bagaciosi care merg pe strada doar ca sa vada ce ai tu in curte. Am tot schimbat gardul de cateva ori. Initial fusese din lemn, apoi din ceva model de fier. Acum e din tabla dar nu place cum arata. Acum ne-am gandit sa punem gard nou din beton. De ce din beton? Pentru ca e rezistent, pentru ca arata bine si pentru ca nu o sa mai aiba nimeni pe unde sa vada ce am eu in curte. Nu ca as avea vreo comoara, dar mai bine asa cu gard inalt din beton. Am ales modelul asta de gard pentru ca e bucata intreaga fara vreun model complicat care sa se demodeze. E un gard simplu dar un gard pe care il vom avea mult timp de acum incolo pentru ca betonul nu putrezeste, nu rugineste. E si usor de montat un astfel de gard de beton, zice sotul meu.
Chiar ne place piatra si betonul in general mai mult decat alte materiale si ne-am gandit ca in completarea peisajului sa placam si partea inferioara a peretilor casei cu piatra. Sotul meu a lucrat mult timp in constructii si amenajari exterioare si interioare si mi-a spus ca placarea fatadei cu acesta piatra, protejeaza mai bine locuinta de umiditate. In plus, nu o sa mai vad niciodata casa murdara, stropita cu noroi sau cu cine stie ce altceva.
In plus, mi se pare ca atat gardul din beton cat si aceste placi de piatra care imi vor imbraca peretele casei, dau un plus de eleganta. Prefabricatele din beton sunt solutii pentru a infrumuseta casa pentru mult timp pentru ca sunt foarte rezistente daca sunt montate cum trebuie.Vecinul are si el gard de beton cu ceva model in partea de sus si il are de peste 10 ani. Arata perfect doar culoarea s-a modificat. Cat despre placile de piatra, din cate am citit sunt mult mai rezistente si mai de efect decat alte placi din alte materiale. Abia astept sa schimbe gardul mai ales ca vara, gardul nostru tabla degaja o caldura de iti venea sa mori.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares