Cuvintele pot face mult rau

haioase
De regula, se spune ca nu cuvantul ci fapta e cea care conteaza. Uneori cuvintele sunt al naibii de grele si pot face mult rau. Mai ales cand te grabesti sa le arunci contra cuiva, fara sa fii macar sigur de ceea ce spui. Asta facui eu azi. Imi vine sa intru in pamant de rusine. Un coleg blogger, pe nisa culinara, a organizat un concurs pe pagina sa de facebook. S-a afisat castigatorul de ceva vreme si era vorba ca daca nu revendica se reface extragerea. Castigatorul n-a aparut sa zica si el un „mersi, ba pentru premiu” si o amica a intrebat daca pana la urma s-a revendicat premiul. Iaca de aici am ajuns sa acuz omul ca nu a fost corect. De ce am ajuns sa suspectam pe toata lumea? Din cauza nesimtitilor care cer sponsorizari si isi opresc premiile pentru ei.
sursa foto retete-de-mancaruri.blogspot.com
De data asta am comis-o grav. Ca omul chiar a fost foarte bine intentionat, si mi-a mai mai vorbit si frumos, in loc sa ma ia la palme, cum as fi meritat dupa reclama negativa facuta paginii si stricarea imaginii sale in fata sponsorului. Singura sa vina e ca a dat premiul unui nene incapabil sa mai intre sa spuna multumesc si ca nu a vazut tag-ul din intrebarea care i se adresa. Prin urmare, s-a trezit azi cu toate oalele sparte in cap, din cauza mea si a tastelor care ma iau pe dinainte. Ce puternic e cuvantul si cat rau poate face! Din doua fraze am stricat nu numai ziua ci si colaborarea unui blogger cu un sponsor serios, munca lui de ceva vreme. Acum degeaba mi-as da vreo palma si m-as scuza ca nu mai pot indrepta nimic. E ca si cum ai sparge un pahar, te-ai uita la el si i-ai spune ca iti pare rau. Oricat de sincer ai regrata, paharul e dus!
Asa ca, desi nu cred ca te incalzeste cu ceva, draga Retete de mancaruri, eu imi cer scuze si promit ca data viitoare imi conectez si creierul inainte sa apas pe taste!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares