Am nevoie de anvelope de iarna noi

anvelope noi

A venit primavara si ne-am gandit sa schimbam cauciucurile sa le punem pe cele de vara. Asta ne-a pricinuit un soi de nemultumire pentru ca la service, cand s-a facut schimbul, ni s-a comunicat ca anvelopele de iarna pe care le detinem sunt deja prea uzate ca sa mai fim in siguranta utilizandu-le.Prin urmare, avem nevoie de anvelope noi de iarna pentru ca timpul acusi zboara si pana sa ne dam noi seama vine noiembrie si trebuiesc montate.

 
Avem niste banuti pusi de o parte asa ca am decis sa le cumparam de acum. Am gasit anvelope de iarna la preturi foarte bune pe Anvelopex.ro. Mi i-a recomandat cineva care si-a luat in toamna anvelope de la ei si le-a primit in 24 de ore, cu certificat de garantie si transport gratuit.  E simplu sa gasesti ce iti trebuie, doar introduci in motorul de cautare de pe site dimensiunile anvelopei de care ai nevoie si gasesti producatori diferiti,  la preturi pe orice buzunar. Am gasit doua tipuri de anvelope care ne fac cu ochiul si nu stim exact pe care sa le alegem. 
 
Anvelopa Bridgestone BLIZZAK LM-30, are un indice de greutate de 86(530 kg). Ca si firma, toata lumea recomanda anvelopele de iarna Bridgestone pentru ca sunt si rezistente si accesibile ca pret. Ca si eficienta a consumului de combustibil, se incadreaza in clasa F iar ca aderenta la mediul umed pe care ruleaza, se situeaza in clasa C. Parca e un pic mare consumul. Asta e tot ce ne deranjeaza.
Anvelopa GOODYEAR UltraGrip 8 e si ea printre preferatele soferilor, fiind o anvelopa foarte sigura pe drumuri in conditii de iarna. E putin diferita de Bridgestone, in sensul ca are acelasi indice de viteza 190km/h, insa indicele de greutate este mai mare ajungand la 107(975 kg). Ca si consum, e incadrata in clasa E si ca aderenta tot in E. Deci ca aderenta ar fi mai bune primele iar ca si consum, acestea. Nivelul de zgomot este acelasi la ambele modele.
Pe Anvelopex.ro, preturile sunt bune si am garantia calitatii. Problema e ca nu stiu exact pe care dintre cele doua modele sa il aleg pentru ca e important si sa scapam mai ieftin cu banii de benzina dar sa ne stim si in siguranta ca doar de asta ne cumparam si ne motam anvelope de iarna. Voi spre care din cele doua marci de anvelope inclinati? Sau, daca din experienta voastra la volan, stiti o alta marca de anvelope bune pentru iarna, va rog sa mi le recomandati ca sigur le gasesc pe AnvelopeX.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares