Cu o rochie GlamourShop se face primavara

rochie rosie mulata
Umbla vorba prin targ ca noi, femeile, cheltuim mult pe haine. Nu cred ca e vina noastra ca in fiecare sezon se schimba tendintele in moda, nu e vina noastra ca barbatii prefera sa poarte mereu aceeasi pereche de pantaloni. Si, cred ca nici barbatilor nu le-ar placea o femeie la fel de mult daca ar vedea-o zilnic in aceeasi jeansi albastri si tricou unisex. Pai tot voi ne vreti feminine si frumoase si tot voi comentati?
La fel cum obrazul subtire cu creme fine se tine, femeia sigura pe ea, frumoasa, care te da pe spate prin look si atitudine, cu toale permanent inoite se tine. O vezi ca e trista. Pai cum sa nu fie? De 1 Martie i-ai adus un martisor care nici macar nu se asorteaza cu geanta ei. De ziua ei i-ai luat set de manusa si sort de bucatarie? Halal dragoste! Poate ca spera la mai mult. Nu ca n-ar putea sa isi cumpere singura. Dar cand unei flori ii pui apa, e clar ca iti pasa de ea. Vrea si ea apa. Apa ei sunt hainele.
Cu o floare n-ai reusit sa faci primavara. Poate te straduiesti mai mult pentru 8 martie. Asta ca sa nu o vezi bombanind prin casa ca tipa aia din reclama „pai se putea?, pai se putea?”. Iti recomand sa ii iei ceva de imbracat. Sa nu te puna sfantul sa ii cumperi vreun capot sau un trening. Primul i-ar spune ca o compari cu bunica-ta iar al doilea ar face-o sa creada ca e grasa si vrei sa o trimiti la sala. Ia-i o rochie! Cauta ceva rochii de office ca sa vada toate fetele de la birou ce iubit grijuliu si generos are. Daca i-ai luat rochie, e clar ca e frumoasa si rochia aia n-are alt rol decat sa o scoata in evidenta. Cred ca am ceva numai bun. O rochie simpla cu slit; ti-as sugera sa fie rosie ca sa aiba macar ceva din culoarea martisorului si sa binedispuna ca sunt destule chestii negre la birou(laptop, scaun, imprimanta). Are si ea nevoie de culoare. Atentie la marime ca acolo sunt toate marimile. Daca nu stii exact ce marime poarta, prima data da-ti doua palme si apoi, cauta o rochie de-a ei si verifica marimea. Vezi sa nu fie aia de anul trecut, cand era cu 4 kilograme mai grasa!
Ce? Tu iar te gandisei la lenjerie pentru femei? Ai uitat de 14 februarie ca i-ai daruit lenjerie si a luat-o ca pe un gest egoist? Cam are dreptate, nu stiu cum sa iti zic. I-ai luat lenjerie aia sexy ca sa ce? Sa te bucuri tot tu de ea! Lenjeria o vedeti doar tu si ea. Nu se poate lauda cu ea la birou si nici nu e exclusiv a ei! Poate chiar mai bine ar fi sa te orientezi spre rochii de seara. O rochie cu model din dantela, neagra sau visinie, o va face sa se simta intr-adevar cea mai importanta repezentanta e sexului frumos din viata ta. Poti accesoriza rochia si cu o bratara dar musai cu o iesire intr-un club sau restaurant, dupa cum preferati. O rochie glamour ii spune unei femei ca e fermecatoare si de asta cand te-ai gandit la ea ai ales piesa aceea vestimentara. Nu degeaba i se zice „sexul frumos”.
O rochie, cumparata de un barbat pentru femeia din viata lui, poate aduce primvara. Aduce primavara in sufletul ei, facand sa renasca increderea in sine si in dragostea ta pentru ea. Aduce primavara in relatia voastra pentru ca ii revine zambetul si pofta sa iti reasculte glumele pe care incepuse sa le considere nesarate. Renaste si frumusetea si gingasia ei in ochii tai.
Fa sa vina primavara!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares