Cum am facut fata frigului

panou radiant
Azi e foarte frumos afara. Ma bucur ca am depasit iarna sau, cel putin, episodul trecut de iarna si gerul prin care nu imi venea sa imi scot nici cainele afara. In casa nu au fost probleme cu caldura. Anul trecut tin minte ca a fost tot asa o perioada geroasa si ma incalzeam cu un calorifer electric de 1600 W si in casa tot era frig pentru ca nu facea fata spatiului din sufragerie, destul de mare.
Anul asta, iarna m-a prins cu panou radiant Nici eu nu am crezut ca o chestie de 700 W poate sa imi incalzeasca sufrageria pe acel ger pentru ca nici nu e vorba de spatiu inchis ci de o camera care are scara directa catre holul de jos unde nu exista sursa de caldura. Dar,panoul radiant  fiind destul de puternic si cu o suprafata destul de mare prin care radiaza caldura, am avut caldurica placuta pe toata perioada viscolului. Nu am cum sa nu fiu multumita pentru ca nu imi ocupa nici spatiu precum caloriferul, e si foarte estetic dupa cum ati vazut in articolul anterior si consuma si mult mai putin. Sincer, si eu sunt reticenta la ce e nou si recunosc ca nu e foarte ieftin dar investitia se amortizeaza prin preturile scazute la factura si e vorba si de garantie care e de 10 ani nu de doi ani ca la un calorifer electric.
Pentru 2014 avem in plan montarea unui panou radiant si in dormitor pentru ca m-am saturat sa sterg de praf elementii unui calorifer in care ma lovesc mereu din lipsa de spatiu. Va recomand tuturor sa va informati cu privire la avantajele pe care vi le ofera un panou radiant si sa vi-l cumparati!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares