Catel pasionat de lenjerii de pat

Piky al meu e baiat harnic. O ajuta pe mami la toate cele si mosul sigur o sa ii aduca ceva. Deja se pregateste de Craciun. Nu a invata inca nici o poezie dar am facut baie, ne-am cumparat zgarda noua si ii place ca de Craciun mereu pune mami lenjerie noua pe pat. Abia o asteapta pe cea de anul acesta, ca sa o tavaleasca el bine de tot. Covorul e pufos si proaspat curatat dar nu ii prieste; covorasul lui, nici atat. Musai sa doarma pe lenjerie. Intr-o seara, n-am mai avut chef sa pun si cearsaf pe pat si ramasesem doar cu husa. Nu-si gasea locul. Ba se apucase sa sape prin husa, se tot foia, pana a decis sa se urce sus pe plapuma si, brusc, s-a linistit, si-a saltat rotitele in sus si dus a fost.
eram deja prieteni cu lenjeria
Nu stiu daca la mama lui o fi fost nascut pe lenjerie de pat dar stiu ca la mine atat de mult i-a placut lenjeria din prima seara ca a decis sa o ude. De atunci, asta rosie, a ramas lenjeria lui preferata. Cand se intinde pe ea, parca iti vine sa lasi tot si sa te pui in pat langa el. Stiu si eu ca el nu vede culori dar mi-e clar ca stie care e lenjeria rosie. Cand pun alba sau mov, il vad ca are anumite retineri la a se urca pe ea. I-am pregatit o mica surpriza. Am cumparat lenjerie de pat cu pisici. Abia astept sa vad daca reactioneaza.
Il astept pe Mos
Sunt nebuna, nu? Mi s-a mai zis. Dar, un baiat are mama si daca el se simte bine in pat cu lenjerie de bumbacel curata, atunci asta trebuie sa ii ofer, nu? E rasfatat, asta o stiu si eu. Dar ma si ajuta; pai, cand schimb lenjeriile si le pun pe alea murdare jos, ma ajuta sa le duc la baie, tarandu-le prin toata casa. Cand e gata spalata si ma duc sa o intind pe sarma, sare dupa ea(ca sa ma ajute sa o intind, normal) dar mai bine ca nu ajunge. Cand ma apuc sa le calc, se baga pe sub masa de calcat si il aud cum le miroase ca sa vada daca am pus cantitatea potrivita de balsam. Din doua una: ori e pasionat, ori e obsedat de lenjerii de pat!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares