Fost-ai, lele, cat ai fost

maimuță rujată
In ultima perioada, vad tot mai des vedete autohtone, fie ele actori, cantareti sau alte categorii profesionale, care, ajung intr-un punct in care nimeni nu le mai baga in seama, nu mai produc bani si incep sa se vaite pe unde nimeresc. Ba Lila de la Vacanta Mare, ba Marius Dragomir sau altii. Eu, de regula sunt miloasa si imi pare rau cam de toata lumea. Dar de cazurile astea nu prea ma dau de ceasul mortii. Daca stau bine sa imi amintesc, in vremea in care aveau concerte si spectacole nu cred ca eu ma duceam sa ma vait la ei ca nu am bani de ceva. Ar cam fi cazul sa ia toti aminte, sa invete sa puna bani de o parte si sa nu mai traiasca pe picior mare azi, fara grija zilei de maine. Ce culegi, aia semeni.
Si cine vrea sa imi spuna ca sunt rea, sa se abtina. Marius Dragomir,  cand era in glorie, chiar credeti ca ii pasa de cei care nu au? Ce o fi vrand acum? Sa ii dea fosta nevasta bani de medicamente? Cand avea bani, cel mai probabil o trata ca pe o carpa si umbla cu altele (cam genul asta de om pare). Si acum, hai sa ne vaitam ca sa li se faca tuturor mila de mine ca cine am fost eu si in ce hal am ajuns. Pai, stai putin ca atunci cand ai cantat nu ai cantat pentru mine si nici voluntar in folosul tarii. Pai matale stii ca bunicu’ a stat 4 ani pe front in Rusia si a venit de acolo cu rinichii distrusi si la 70 de ani traia dintr-o pensie de toata jena, fara sa isi permita sa ia tratamentul de care avea nevoie? Si cam ce ai vrea? Vreo ordonanta de urgenta, sa facem cheta pentru genul asta de oameni? Oare cand mergeati la restaurant si mancati caviar si alte delicatese voi va gandeati la altii care toata iarna mananca paine cu margarina si ceai (sa ne intelegem, nu e cazul meu)?

Nu pot dori raul nimanui. Imi pare rau mai ales de cei care au si probleme de sanatate(daca sunt reale). Oricum, matusa mea, la 3 luni de la operatia de extirpare a unei tumori la san, a fost obligata sa se intoarca la munca, unde sta numai in frig si ridica greutate (3 luni e maxim de concediu pe care i l-au dat). Doamne fereste de infarct si alte chestii si din punctul asta de vedere eu le doresc sanatate tuturor dar placa „am fost vedeta si acum nu ma mai baga nimeni in seama si traiesc in mizerie” … nu ma impresioneaza. Poftim, te rog, la matura ca tot munca cinstita e, daca nu mai dai randament ca si artist! Sau poate crezi ca acolo se castiga mai bine? Si, da, stiu ca munca de actor sau artist nu e floare la ureche dar fii serios: ai idee cum e sa dai la matura sau la lopata la -25 grade sau +38 de grade?

Cu ce il putem ajuta? Cu un sfat pentru creare cv online si un model de cv care sa il ajute sa isi gaseasca repede un job potrivit.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares