Cu trotineta sau caruciorul?

carucior
Am fost cu baiatul meu la un prieten si copilul sau avea o trotineta foarte frumoasa pe care nu o lasa nimanui. Asa isi educa unii parinti copii, dar trecem peste aspectul asta pe care nu avem noi cum sa-l schimbam. Cel mic a fost foarte suparat ca nu s-a putut juca si el si a plans tot drumul pana acasa.
M-am gandit sa ii cumpar si lui o trotineta fiindca am vazut cat de mult ii place. De mic i-au placut lucrurile noi si atunci cand va fi mare va face tot posibilul sa cunoasca foarte multe lucruri. Este plin de viata si se vede pe chipul sau ca ii plac lucrurile noi pe care le descopera in fiecare zi.  M-am gandit ca trotineta il ajuta sa faca si miscare in aer liber, sa mai uite de televizor si tableta.
Am gasit acum o trotineta foarte frumoasa pe Bestkids. Este un site interesant pe care ti-l recomand mai ales daca ai copii mici. Poti sa vezi oferta de carucioare pe care le poti cumpara la cele mai mici preturi. De pe site-ul celor de la Bestkids poti sa ii cumperi copilului tau o multime de jucarii foarte frumoase, de la o varsta foarte frageda. Au jucarii pentru bebelusi, jucarii de interior, dar si jucarii de exterior si dedicate copiilor ceva mai măricei.
Daca esti mamica unui copilas inca prea mic pentru a se plimba singur, vezi oferta de carucioare si scoate-l tu la plimbare, profitand de vremea frumoasa. Daca, insa, piticul tau a crescut suficient, iti recomand sa ii iei o trotineta si se va bucura mult de aceasta noua jucarie.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares