Se mai merita sa te mariti?

femeie confuza

M-a lovit maritisul. L-am convins dupa 5 ani sa ma ia. Ne-am decis sa facem pasul si ne-am interesat ce acte ne trebuie la starea civila: ne-am luat cartile de identitate in original si copie, certificatele de nastere la fel si am plecat sa ne intrebam medicul de familie cum facem cu certificatele prenuptiale. Si ne spune ca ‘mneaei nu poate sa le dea asa … cu plata ca trebuie facem analizele care ne costau cam 80 de lei de fiecare si dup-aia sa revenim la cabinet la ‘mneaei sa ne faca „ceferticatele” in contul a 50 de lei de fiecare. Si m-am gandit sa nu ma mai marit.

Apoi am facut rost de o cunostinta care cu 120 de lei ne-a scos certificatele finale fara sa mai stam la cozi la analize si alte tampenii. Si ne-am dus sa ne programam. La Starea Civila sector 5 nu exista locuri de parcare.Am lasat masina 5 blocuri mai incolo si am intrat la starea civila. Coada …..Ma trece sa ma duc la WC. Nu e WC!!! Iar nu ma mai marit.

Ce fac eu daca ma tine acolo vreo 2 ore si ma trece? Ma reprogramez ca sa ma duc acasa sa imi fac nevoia? N-am nici un motiv sa suport toate astea ca nici aia 200 de euro nu nu-i mai da sa amotizam si noi cheltuiala .Viata e greu. Mai ca iti vine sa ramai „burlaca” :D. E atat de greu sa faci o nunta….

Daca, totusi, ai decis sa mergi mai departe cu nunta, eu iti recomand o comanda de invitatii la nunta si  marturii de nunta online.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares