Iepurasul de Paste aduce papuci

papuci
Dupa cum va posteam in aceasta postare, Cenusareasa din mine s-a inscris intr-o campanie ZorileStore ca sa isi ia papuci. Cu doua zile inainte de Paste, papucii au ajuns la mine; nu i-a adus printul, ci iepurasul de Paste. N-avea urechi lungi si a venit cu o masina de curierat.
 
Cum zilele astea am avut treaba ma intai sa gatesc, apoi sa degust toate bucatele traditionale, nu am avut timp sa scriu despre cadoul de la iepuras. Cand i-am bagat in picioare mi-au venit ca turnati, semn ca marimile se potrivesc. Sunt usori si comozi. Atat de comozi, incat daca nu mi-ar fi stat ploaia in cale, m-as fi dus la biserica sa iau Paste, incaltata cu ei. Slabe sanse sa ii pierzi din picioare. Poti fara grija sa alergi dupa troleibuz cu ei; desi eu nu recomand asta. Dupa troleu si barbati nu se alearga niciodata: intotdeauna vine altul. Culoarea corespunde celei din poza de pe site. Modelul cu floricele, le da o oarecare nota de finete si elenganta, cat poate incapea untr-un papuc mai degraba sport. Curelusele par rezistente dar nu sunt rigide.
 
Trag linie si adun: ma declar multumita de papucii mei. Acum ii port doar in casa, in asteptarea vremii insorite care sa ii cheme afara.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares