Organizare de tot rasul – Lidl

Lidl are ceva vreme de cand se promoveaza intens pe TV si radio dar si pe retelele sociale, propunand clientilor atat produse cat si diverse concursuri. Cel mai recent si mai mediatizat a fost concursul care oferea drept premiu un autoturism Audi; s-a incheiat astazi si a inceput sa se creeze agitatie pe pagina de facebook a Lidl. Niciodata nu mi-a dat prin cap pana acum sa imi verific participarea la concurs, dar de data asta am facut-o. Extragerea s-a efectuat pe site-ul tragerilasorti.ro si a fost simplu sa verific daca sunt inscrisa. Verificarea se face prin introducerea numarului de telefon folosit la inscriere. Am introdus numarul intreg pentru a verifica participarea din prima saptamana si mi s-a gasit inscris un singur bon de cumparaturi din cele doua inscrise. Am trecut peste asta si am vrut sa verific incrierea si pentru marele premiu. Am introdus din nou numarul de telefon intreg si rezultatul a fost „Nu exista inregistrari cu acest identificator!”. Am reclamat acest lucru organizatorului al caui raspuns la plangerile mele si ale mai multor participanti, a fost ironic prin utilizarea unui emoticon zambaret si recomandarea sa introducem numarul fara „0” in fata. Bun; sa zicem ca sunt eu batuta in cap, desi daca in prima saptamana verificarea s-a facut cu numarul intreg, mi se parea normal sa se procedeze la fel si in restul saptamanilor. Sa zicem ca am participat dar doar cu un bon, pe cand eu am bagat doua. Sau pe al doilea nu l-am platit la casa unde curgea scarba pe casiere, tot cu bani? Pare-mi-se ca tot din banii mei s-au platit produsele. 
 
Pai daca tot am ajuns la capitolul produse, ma iertati, dar nu ma pot abtine. In afara de dulciuri, sucuri, bauturi importate, la Lidl nu gasesti mai nimic. Degeaba atata reclama in media si pliante pline de oferte ca nu gasesti niciodata mai nimic. Cam aceeasi poveste ca la Kaufland. Doar promotii si tombole care sa atraga fraierii ca mine. Vrei napolitane gata turtite sau ciocolata topita si cu ambalaje deteriorate? Mergi la Lidl. Si sa nu credeti ca vorbesc asa despre produse, doar pentru ca sunt suparata, ca nu e asa. Asta se poate lesne verifica. Poate ca dansii s-au ales cu cativa zeci de lei din banii mei dar cred ca pierd mult mai mult prin ceea ce inseamna reclama negativa pe care le-am facut-o in randul prietenilor mei. 
 
Dezastru total la capitolul organizare si in ceea ce priveste aranjarea magazinului. E facut parca, anume, sa nu gasesti nimic, carucioarele sunt mai mari decat cele din orice supermarket, desi latimea raioanelor este mult mai mica. Cosuri de mana nu exista. Si ca sa nu zic numai de rau am gasit si ceva pozitiv de care uitasem: au o smantana buna. Dar nu sufiecient de buna incat sa ma faca sa revin acolo doar pentru ea. Mai bine ma lipsesc.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares