Concurs cu castigator dubios

La cumpana dintre 2011 si 2012, mai multi dintre noi am participat la un concurs desfasurat pe acasa.ro. Premiul consta intr-un voucher in valoare de 1500 de euro, pentru cumparaturi intr-un anumit magazin online de IT&C. Toate bune si frumoase pana aici. Ca la orice concurs, ti se solicita anumite date pentru a intra in joc. Organizatorul are peste 20 de parteneri pe site-urile carora tu navighezi pentru a-ti construi un raspuns cat mai creativ (creativitatea fiind citeriul de alegere a castigatorului). Cel mai probabil datele noastre vor ingrosa bazele date ale acelor parteneri. Cand te inscrii intr-o competitie, stii foarte bine ca e imposibil sa castige toti si iti asumi acest lucru. Dar cand organizatorul apare cu o simpla poza si ne anunta ca avem un „castigator”, fara nume, incepi sa iti pui intrebari. Asa ajungi sa salvezi poza castigatorului si sa ii ceri lui Google sa te ajute. Google iti da numele sau si cateva informatii „vitale”, as zice. Castigatorul nostru lucreaza in media. Nu i se da nume, nu se argumenteaza alegerea lui. Se refuza orice forma de dialog cu participantii care le-au facut trafic si le-au adus bani de la parteneri. 
 
Acest domn a postat un comentariu care semana „mult” cu al meu . Din pacate nu mai pot dovedi asta pentru ca organizatorul nu ne mai lasa sa accesam pagina cu comentariile participantilor si orice incercare de a cere o explicatie a fost stearsa de pe wall-ul acasa, culminand cu blocarea mea pe pagina. Corect concursul, nu? Iata cum sunau cele 2 comentarii:

Dragomir Cristina:

 Ce poate fi mai frumos decat Craciunul petrecut in familie.Dar ce poate fi mai dureros pentru Mos Craciun decat sa adune si sa transporte cadourile pentru o familie numeroasa? In seara de ajun , isi leaga bine sireturile, isi ia cardul pe care a facut economii tot anul si incepe a colinda magazinele pentru a-si umple sacul. Evident ca prima pe lista sunt eu si ma aleg cu o cuvertura rosie calduroasa, in care sa ma infasor savurand un ceai si urmarind un film de Craciun.In sac peste patura cade un parfum de firma de la Parfumexpress pentru mama. Cu greu patrund pe gura sacului o pereche de ghete masura 45 pentru sotul meu, luate de Mosu’ de pe Zorilestore. Bunicii ii aduce o hartie.. nu orice fel de maculatura: un voucher pentru sedinte de masaj. Bunicului un organizer din piele ca tocmai ce i-au marit pensia si in vechiul portmoneu nu mai incapea. Matusi-mea e obsedata de ingrijirea fetei asa ca Mosul ii pune in ciorapel un set de cosmetice bio. Soacra-mea , care de obicei gateste cat e ziua de lunga, pana cade lata de dureri de spate se va bucura de un tort de la Carrefour. Cumnata-mea va fi fericita cu o rochie rosie si un kit de aplicat unghii false ca sa nu planga pana la revelion dupa unghiile pierdute in lupta cu stersul geamurilor. Pentru Unchiu am vorbit cu Mosu sa ii aduca un trening de la Original si o lopata de zapada de la Utilul pentru ca el din ora in ora e afara sa faca partie pentru colindatori. Daca logodnica varului meu si-a dorit o pereche de cercei din argint de la Silverzone si o lenjerie intima , pentru el nu ma puteam gandi la altceva decat la un pachet de prezervative. Fiecare petrece cum vrea …dupa masa! Mosul indeasca cadourile in sac si mai face loc unei jucarii Dinoland pentru nepotica noastra. Si pentru ca Mosul e invitat la masa, aduce cu el si decoratiunile pentru masa de Craciun, ca doar la el in Laponia sunt cele mai frumoase si un aparat foto nou nout sa surprindem familia in poze care sa ne amuze un an intreg. Mamaia motaia pe scaun langa calorifer visand la masajele ce vor sa vina. Mama citeste o carte despre slabit, gandindu-se doar la tortul din frigider. Iar eu… il tin pe Mos Craciun de vorba ca sa treaca noaptea si sa raman eu cu toate cadourile din desaga. I-am pregatit si un ceai cu Peritol! Sa doarma bietul de el …ca e batran si obosit!

C. L. Daniel:

 Craciunul este o sarbatoare in care nu numai ca ne dorim si asteptam sa primim cadouri, insa care a fost initial gandita sa creeze mediul in care cei ce au posibilitatea, sa ofere cadouri celor din jur, iar o seara ideala de Craciun ar fi aceea in care toata familia mea ar primi ceva frumos cadou de la mine. Astfel ca: mama cred ca ar fi multumita cu o rochie de la hainedama.ro, dar si cu un parfum de la Mazzury. Pentru unchiul meu cred ca cel mai potrivit cadou ar fi un semineu de la Utilul.ro, iar pentru verisorul meu mai mic elefant.ro vine cu solutia, dar si dinoland.ro cu niste jucarii. Matusa cred ca ar merita o lenjerie noua de la perdele-online.ro si niste creme bio de la organicbaby.ro, oricum ii plac lucrurile naturale. Ajung acum si la sora mea, din start trebuie alocat un buget mai generos fiind si o persoana mai pretentioasa, ii voi lua de la Nemira o carte, un abonament la sala la Body Art, dar si ceva de la Nailshop.ro, e obsedata de unghii… Prietenul ei merita si el ceva, deci ii voi cumpara de la originals.ro ceva si de la zorilestore, si un aparat foto de pe 3e. Pentru bunicul o agenda si un pix de la 4season cred ca ar fi suficient. Acum vreau sa fac niste cumparaturi din Carrefour, ma duc sa-mi cumpar ceva frumos de imbracat din Fashion House Outlet. Ooops, am uitat de iubita mea. Ii cumpar ceva stralucitor de la silverzone.ro, un parfum de la parfumexpress.ro si o lenjerie de la women-world.ro. Sa nu uit daca tot ajung in Carrefour sa cumpar ceva de la LovePlus si pentru mine, nu se stie cum termin seara cu iubita mea…Cat de tare, mi-au cumparat si ei mie de la Admiral Markets un curs, dar mai e ceva intr-o cutie mai ciudata…sugestie de la xdmg.ro, oare ce este?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares