Toamna aceasta se poarta miniPrix

tinuta Miniprix
  „A venit, a venit toamna,
Acopera-mi inima cu ceva
Sau mai bine imbraca-te, draga mea!”         
 
Toamna chiar a venit si odata cu ea, noi femeile avem treaba; dam iama in sifoniere, facem iar rotatia intre hainele de vara si cele iarna, probam si analizam sa vedem ce ne vine si din cele care ne vin, ce putem pune si sezomul acesta pe noi sau cum putem combina garderoba existenta pentru o nota de prospetime.Si daca nu se poate si nu se poate cu ce avem atunci o pornim la shopping-areala.

Va propun sa ne plimbam impreuna pe raioanele magazinului online miniPrix si sa vedem ce hainute putem pune pe noi cu banuti putini, fara sa avem aspectul unor femei imbracate ieftin si fara gust.
 

Va invit prima data in cabina cu o pereche de pantaloni rosu aprins, culoare la mare cautare in acest sezon . Ii completam cu un pulover lung , stil cardigan, in culori vii, care ne vor feri de astenia si nelipsita depresie de toamna, cu un pantof cu toc gros  , si el in tendinte, la care se adauga si fundita, reminiscenta a sezonului trecut, care inca se mai poarta. Accesorizam cu un colier supradimensionat cu motive tribale  si o geanta voluminoasa in culori tari si tinuta e completa.

O combinatie casual potrivita pentru femei intre 20 – 35 de ani, cu care sigur vei atrage multe priviri.Te poti juca oricand cu hainutele si in aplicatia MyDress Up creata de miniPrix, si nu oricum, ci pe premii . Iti alegi ce model vrei sa imbraci si incepi sa pui haine pe el, in cautarea unui tinute care sa te multumeasca, o tinuta pe care tu ai purta-o.Apoi ai de ales fie astepti tragerea la sorti ca sa vezi daca ai castigat unul din cele 3 vouchere de 200 de lei fiecare, sau te zbati sa stangi voturi pentr a-ati asigura un premiu. Se ofera 3 vouchere in valoare de 700 , 500 si respectiv 300 de lei. Timp mai ai la dispozitie pana pe 25 octombrie 2011 asa ca grabeste-te!
In aplicatie nu te poti juca cu toate modelele existe pe site dar am creat si eu o tinuta pe care am compus-o dintr-un pantalon in culorile anotimpului, o bluza roz prafuit, rozul intrand in categoria culorilor la care nu folosim nuante tari in acest sezon, un pantof cu botul ascutit care se pare ca revine in forta, o jacheta neagra scurta si o bratara simpla. Puteti vizualiza tinuta creata de mine la aceasta adresa si nu uitati sa va jucati si voi cu aplicatia.

 

Varianta 2 consta intr-o camasa in carouri cat mai colorate; e vorba de carouri mari, eu am ales-o pe aceasta  pe care o imbracam cu o pereche de jeans (despre care putem fi sigure ca nu se vor demoda niciodata) .Alegem o pereche de ghete decorate cu un imprimeu in carouri  si un colier cu accente vintage . Aruncam pe umar o geanta stil rucsac, viu colorata si nu uitam sa ne luam o geaca cu putina blanita, cum ii sta bine in acest sezon .

 

Daca esti o fire mai indrazneata si silueta iti permite,atunci te invit sa combini acesti pantaloni scurti  cu colantii negri , desi as fi preferat alta culoare.Potrivim o gheata sic albastra cu capse mici si o bluza albastru electric asa cum recomanda designerii . Jacheta in culorile toamnei nu poate lipsi in diminetile racoroase .Recomand o geanta stil plic, cu bretea pentru a putea fi purtata pe umar ca gentile postas si  o bratara in alta nuanta de albastru .

Eu aici ma opresc. Dar tu poti continua. Haine gasesti pe toate gusturile; important e sa iti pui imaginatia la contributie si sa creezi tinute noi adecvate tendintelor sezonului dar si stilului tau personal. Poti chiar sa creezi o tinuta pe care sa o inscrii in acest concurs. Nu uita ca toamna aceasta se poarta miniPrix!

Aceasta postare participa la concursul MyDress Up, organizat de miniPRIX.ro.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares