El cu Lamborghini, eu cu Hermes

 

Scriam zilele trecute intr-un articol despre oua, ca nici ele nu mai sunt ce au fost. Azi a venit randul laptopuri-lor. Nici ele nu mai sunt ce-au fost.

Ultima lansare Asus dovedeste asta din plin. ASUS Automobili-Lamborghini VX7 s-a bucurat de un eveniment special si de toata atentia sotului meu. Dupa expresia fetei as putea sa ajur ca avut orgasm cand l-a privit si ca de la lansare incoace il viseaza in fiecare seara. E drept , caracteristicile tehnice, nu pot fi puse in discutie(un procesor Intel Core i7,  Nvidia GeForce GTX GPU 460QM şi pana la 16 GB de memorie RAM.)  iar lookul este impresionant; dar de dat pe spate, nu ar putea sa dea decat un barbat. A mea consoarta la munca sta cu nasul in sisteme electrice de masini, acasa timpul liber il dedica masinii sau jocurilor cu masini, un laptop masina e tot ce ii lipseste si …o sa ii cam lipseasca ceva timp datorita pretului.

M-a luat de mana sa ma duca intr-un showroom sa-l atinga. I-a desfacut capacul, in care vedea mai degraba o capota de Lamborghini , i-a mangaiat sigla indelung si visator .Ii atingea fiecare tasta de parca era indragostit, iar eu am fost geloasa. Sasiul metalic si palmrestul din piele i-au luat auzul( eu vorbeam singura despre un alt produs din showroom) iar luminile stopurilor sistemului de racire i-au facut ochii sa licare mai ceva ca ai lui Mutulica din Alba ca Zapada. Una peste alta e un laptop elegant, puternic, cu un design bine gandit dar usor misogin :).  Parca si mie imi tresalta inima cand aud turand un motor de masina puternica sau vad un bolid negru metalizat trecand prin dreptul meu dar ar putea fi si mai bine(e punctul de vedere al unei femei).

Draga Asus, vezi ca data viitoare cand merg intr-un showroom, vreau ca el sa fie cel gelos.Pai da ce numai placerile lui conteaza? Am si eu doua mari pasiuni: ciocolata si gentile de firma asa ca pun piciorul in prag sau mai potrivit poate ar fi sa ma pun in genunchi si sa te rog sa ai in vedere pentru viitorul model, o carcasa in forma de tableta de ciocolata sau de geanta Hermes. Deja imi imaginez cat as iubi eu tastele care s-ar transforma fiecare intr-un cubulet de ciocolata( Tastele F ar arata delicios sa fie facut in forma de fondante)  sau cat de mandra as fi de touchpad-ul cu oglinda. Eventual puteti gasi o solutie prin care coolerul sa emane miros de caramel sau un sistem de inchidere cu lacatel elegant. Varianta tableta de ciocolata musai sa fie alb negru ca nu se stie niciodata cand am pofta de cacao de ciocolata alba, iar modelul Hermes in culori cat mai variate ca sa il asortam la orice tinuta. Abia astept sa vina ziua in care sa ma trezesc cu ciocolata si sa ma culc cu ciocolata!
Postarea participa la etapa numarul 3 SuperBlog.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares