Asus K(ca) laptop de blogger

baiat folosind un laptop pentru școală
 
Cine sa nu fi auzit de Asus? Cati nu ne-am dori un laptop din seriile Asus, fara sa stim sigur pe care anume? Seria K ar putea fi una dintre optiuni si poate chiar una dintre cele mai bune. Ca sa iti atrag atentia o sa iti spun doau lucruri : Intel Core si finisaj de aluminiu. Asa-i ca ne-am saturat de laptopurile cu aspect ieftin si deloc rezistente la socurile la care le putem supune din neatentie? Acum, Asus K iti poate fi alaturi in doua nuante maro sau argintiu, ambele cu finisaje din aluminiu rezistent unei perioade lungi de utilizare si iti va aduce un plus de eleganta si prestanta prin aspectul bussiness.
 
Chiar in acest moment cand scriu, sunt puternic deranjata de zgomotele pe care le scoate calculatorul meu, evident obosit de atatea aplicatii pe care ii cer sa le tina deschise. Probabil ca va si mai suparat daca dupa ce termin de scris, ii voi cere sa imi redea si un film cu o capacitate cam mare si va incepe sa ii puna pauze cand are chef. Ce sa va mai spun cand o veni sotul acasa sa il mai solicite si el 1 ora doua cu un joc. Cu un Laptop Asus K53SJ, nu ar mai trebui sa imi fac griji pentru asa ceva. Procesoarele Intel Core , pe care le au la baza, le recomanda fara alte cuvinte in plus. Numai task-uri sa ai sa i le deschizi, ca de facut fata , cu siguranta le va face!
 
Fie ca e vorba de nevoia de a naviga, de a scrie, de a vedea un film sau de a edita documente, ai nevoie de un display dintr-o bucata. O diagonala de 15,6″ este arhisuficienta pentru nevoile unui utilizator casnic iar rezolutia de 1366 x 768 si tehnologia LED asigura un grad de claritate sporit a tot ce inseamna video sau imagine statica. Adauga si placa video NVIDIA GeForce GT520 si jocurile pe care le vei alege pentru timpul liber, vor rula execelent.
 
 Tastatura isi face treaba fara prea mult zgomot, pentru ca stie ca un blogger are nevoie de liniste sa puna cap la cap un articol. Spatierea este suficienta pentru a evita apasarea accidentala a mai mult de un buton odata. Nu e o supercaracteristica dar e o necesitatea. Dar, daca vrei si noutatea, atunci iti mai prezint doua tehnolog :
Ice Cool si Palm Proof. Prin Ice Cool, Asus promite ca palm rest-ul nu te va mai arde precum tigaia de clatite. Zona de interactiune cu utilizatorul nu se mai incalzeste prin amplasarea componentelor interne generatoare de căldură (precum procesorul și nucleul grafic) departe de aceasta zona. Palm Proof detecteaza atingerile accidentale ale touchpad-ului prevenind miscarea cursorului. Bazandu-se pe acestea, noul notebook-ul este ideal pentru utilizatorii obisnuiti sa tasteze rapid.
 
Modelul vine cu free-dos, deci vei folosi sistemul de operare care iti este mai la indemana si vei avea suficient spatiu de stocare pentru articole, fotografii, programe, muzica sau filme (cat iti ia sa umpli 500 GB?). Pretul e accesibil, zic eu, pentru un laptop care foloseste o tehnologie destul de avansata. Raportul calitate – pret este foarte bun si daca ai un blog, daca navighezi pe net mai mult de 4-5 ore pe zi, daca esti pasionat de jocuri , atunci acesta e modelul cel mai indicat pentru tine!
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares