NEschimbarea la fata

haioase

MiniPrix il stiu de pe vremea cand eram (inca) tanara. De prin liceu, cand incepusem sa umblu creanga prin Bucuresti. Primul lucru pe care mi l-am cumparat de la ei a fost un palton pe care nu mai stiu cat am dat dar stiu ca a fost curat chilipir, pretul batand si cea mai buna oferta pe care o gasisem in complexul din cartier de la mine. Il am si acum si inca ar putea fi imbracat daca as mai intra eu in el. Ideea e ca materialul e bun. Chiar si azi obisnuiesc sa cumpar de la miniPrix. Nu toate produsele sunt de calitate dar daca stii ce vrei si cauti bine, faci afaceri bune. Nu va asteptati la haine in trend; sunt haine pentru noi …oamenii de rand, care putem trai si intr-o camasa de 30 de lei la fel ca intr-una de 100 de lei. Nu va inchipuiti ca am de gand sa ridic miniPrix in slavi. De curand si-au schimbat aspectul site-ului, site de pe care eu nu prea cumpar. Atunci cand am nevoie de ceva de la ei, prefer sa ma deplasez la magazin. Am incercat si varianta online si am fost oarecum dezamagita: am comandat o bluza masura mea si era cu 4 numere mai mare; am comandat o pereche de pantofi sport la 100 de lei care nu aratau tocmai ca in poza :). Pe site nu poti sa intorci produsul pe toate partile si nu il poti proba. E drept ca eu sunt din Bucuresti si imi e la indemana sa merg in magazin.

Pentru cei din tara, varianta online e singura optiune si e indulcita de politica de retur. Te lovesti de o prima problema, de care echipa refuza sa se ocupa de ceva vreme: tabelul de masuri, care numai tabel de masuri nu e; totul e foarte ambiguu. Apoi incerc sa caut la haine de dama o camasa, selectez masura 52 si aleg o camsa care imi place; intru pe link si observ ca e disponibila o singura masura 44. Atunci de ce filtrul mi-o gaseste la masura 52? Si nu e un exemplu unic; problema e frecventa pe site.Hainele cu XXXL nu sunt deloc echivalentul unui 50 – 52 …. e o masura mult mai mare.Mi s-a intamplat sa gasesc pe site si produse care de fapt nu mai erau de mult pe stoc, si le tineau acolo doar ca iasa la numaratoare, probabil.

Nici schimbarea de look nu mi se pare una majora. Culorile au ramas aceleasi si nici nu imi produc vreun efect halucinogen, nici nu ma deranjeaza cu nimic. S-a schimbat headerul si meniul pe ici pe colo in punctele neesentiale.Ma deranjeaza la maxim butonul de cautare care imi sare fix in ochi si butonul de like pozitionat sub el. Ca sa dau like am nevoie de alte informatii mai intai, asa ca locul cu pricina ar putea fi mult mai bine folosit, punand acolo un ghid de cumparare si o pagina de contact. Cosul de cumparaturi e cam mare si cam galbejit; as schimba locul loginului si cosului intre ele. As face Login-ul putin mai mare si as adauga si buton de inregistrare. La gruparea pe categorii cred ca masurile mari ar trebui impartite in „de dama” si barbatesti” si incluse la haine de dama sau haine barbati, dupa caz. Acolo unde sunt acum, nu prea sunt vizibile si chiar daca acum oferta respectiva e saraca, banuiesc ca, de vreme ce nu s-a renuntat la ea, va fi imbogatita. Ca bile albe merita spus ca exista pe site ghid de cumparaturi , ceea ce face foarte usor de folosit site-ul pentru cei nefamiliarizati cu el si promotiile existente ( nu sunt deloc de ignorat reduceri de pana la 80%). Ce mai imi place, e ca, exista posibilitatea de postare comentarii prin intermediul facebook si ca, in felul acesta clienti se ajuta intre ei , lasand comentarii despre produsele pe care le-au cumparat si impresia despre ele, despre cum a corespuns marimea sau despre calitatea materialului.

Prin urmare, desi sunt client miniPrix, nu sunt client online pentru ca exista lipsuri. Cred ca ar fi trebuit sa isi schimbe mai degraba ceva din narav decat ceva din par :). Pana se rezolva problemele pe care le-am enumerat imi fac cumparaturile in magazinul din MIilitari.

Update 13 septembrie 2011 : de ce exista pe site 3 categorii pantofi sport :pantofi sport simplu, pantofi sport barbati si pantofi sport femei? Si de ce la pantofii sport barbati, acelasi produs este listat de 3 ori cu 2 preturi diferite? Nu mai inteleg nimic….

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares