Cum au stat lucrurile la ultima comandă Dresslink

Stiți că, într-o perioadă, mă apucasem serios să colaborez cu magazinele din afară și vă tot arătam ce am primit de la ei. La un moment dat, am decis să renunț. Din păcate, pentru mine (dar și pentru ei), s-a tot insistat să fac acest review.. Așadar, am să vă vorbesc astăzi pe scurt despre produsele primite acum vreo 3 luni.

Am ales atunci o geantă, o paletă de farduri și o eșarfă. Am să le iau pe rând.

Geanta a fost singurul produs ok din acea comandă. O știam, oricum, pentru că mai primisem una la fel de pe un alt site. Este faimoasa geantă cu pisici, despre care tot vorbeam eu acum câteva luni. Bareta este reglabilă, ceea ce o face purtabilă în mai multe moduri (poate fi geantă de mână, de umăr și chiar crossover, dar nu recomand această ultimă varianta pentru că arata ciudat). Cusăturile sunt la locul lor și căptușeala interioară, deși realizată din material ieftin, încă rezistă). Nu stă foarte bine la capitolul compartimentare dar este o geantă destul de încăpătoare.

atelierulfamiliei.ro

Eșarfa este rose red. Este mare și destul de moale la atingere dar nu mă dă pe spate materialul care se simte și chiar se vede că este sintetic. Da, știu, la prețul ăsta, nici nu puteam avea pretenții prea mari. Culoarea este super, exact ca în poza, chiar dacă în fotografiile mele nu se vede prea bine (luminozitate slabă). Nu e de aruncat, sigur o voi purta la iarnă, mai ales că îmi place cum se vede pe hainele mele, majoritatea de culoare închisă. 20160425_172204
Am lăsat trusa de farduri ultima pentru că aceasta chiar a fost o mare dezamăgire. De ce m-a dezamăgit? Pentru că nu mi-a plăcut nimic la ea, nici materialul și modul în care este construită caseta, nici aplicatorul, nici culorile (total nepigmentate), absolut nimic. Mă gândisem să încerc să scot fardurile și să păstrez caseta cu oglinda. Nu avea sens pentru că auriul ăla de pe ea începuse să se cojească după 3 zile. N-am făcut poză cu fardurile aplicate nici măcar pe mână pentru că erau aproape invizibile…

Cam asta ar fi de zis. Despre farduri găsiți mai multe detalii într-un alt articol de pe blog. Asta a fost comanda care m-a determinat să iau decizia de pune punct acestui tip de colaborări.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela Dodoi
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Acesta e dezavantajul când cumparam de pe site si nu mergem la magazin sa cunoastem produsul…

    • Lorette-White Charm
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Hm….nu sunt prea dragute fardurile acelea.
    http://www.whitecharm.wordpress.com

    • Nicolae Claudia
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Gentuta e superba.. si esarfa imi place..dar eu caut una verde, sa o asortez cu o fusta neagra si cu un pulover negru.

  1. Răspunde

    Gentuta e draguta, depinde si de varsta, eu nu pot umbla cu pisici dupa mine, la varsta mea.

  2. Răspunde

    Tineam si eu minte ca ne-ai mai povestit de farduri… Eu am luat doar haine si le-am nimerit in proportie de 80%

    • Tatiana Sorina
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Geanta e super draguta,esarfa e perfecta dar fardurile sunt prea stridente,cui ii plac,merge,mie una imi plac nuantele nude.

    • Hacman Mariana
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Atat geanta cat si esarfa imi plac..in privinta fardurilor nu prea pot sa ma pronunt…cu siguranta as fi avut aceeasi parere daca as fi fost in locul tau…din pacate de multe ori trebuie sa trecem prin astfel de situatii cand facem o comanda online..eu am patit o pe site-ul Kalapod…

    • Barbalata Mirela
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Esarfa imi place iar gentuta este ok. Insa nu
    imi place trusa de farduri. Cel putin din poza asta este prima impresie.

    • dumitrescu elena
    • 26/08/2016
    Răspunde

    imi place decta esarfa ,fardurile arata ciudat

  3. Răspunde

    Ha, ha, cred ca e cel mai misto review pe care l-am citit vreodata. :))) Acum probabil le pare rau ca au insistat. Am rabufnit si eu candva pe blog, cu un rahat de sapun. Atunci m-am decis sa nu mai particip la concursuri de cco si sa nu scriu pentru produse, daca nu sunt sigura ca merita banii sau timpul pierdut cu articolul. :)))

    • Oana D.
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Eu nu cumpar decat de pe ebay, daca e sa-mi iau ceva cu adevarat ok, iar haine – xxxl, desigur – de la Quelle si mai nou de la bonprix. De afara am mai luat de pe strawberry.com cosmetice si parfumuri, si mai am un site al unui magazin online spaniol cu de toate, dar de acolo iau in special o cafea care nu se gaseste pe la noi, Marcilla. Am avut si eu odata o teapa cu 2 rochii care nu erau nici in vis marimea mea si nici nu erau din bumbac, cum scria pe site, ci din supraelastic de cea mai proasta caliate, dar era un site chinezesc. De chinezarii nu ma ating oricum, dar site-ul era in engleza si am observat prea tarziu ca erau chinezi, de fapt…

  4. Fardurile arata wow , sunt bune pentru Craciun dupa parerea mea , eu niciodata nu am dat o comanda din afara , mereu am fost reticenta.

  5. Daca nu se lua auriul trusa de farduri era buna in loc de oglinda, dar acum nu stiu ce sa zic sa faci cu ea. In schimb geanta cu pisici este foarte haioasa, pacat ca au stagnat din crestere pisicile, dar poate o folosesti in loc de portofel.

    • Andreia B
    • 27/08/2016
    Răspunde

    Eu nu am niciodata asteptari de la magaz chinezesti. Stiu ca sunt porcarii,vdar cumpar. Farduri mi.am luat de 2ori, o paleta mare cu nuante nude, si e tare faina si una cu ” culori colorate”dar nu ma dau pe spate. Nu stiu daca am folosit,o de vreo 2ori. La capitolul genti am si mai nasoale dar si xateva mai rezistente.iar despre comanda ta e dragutixa geanta ?

  6. Răspunde

    Îmi place geanta 🙂 și eșarfă, cat despre farduri…ei bine nu am curaj sa cumpăr de la ei :).

    • ghelbere elena
    • 28/08/2016
    Răspunde

    Mereu exista riscul de a cumpara ceva pe net care sa nu fie asa cum este prezentat, cred ca din acest motiv ma abtin cat pot sa fac cumparaturi pe net.

    • stoica claudia
    • 28/08/2016
    Răspunde

    Gentuta este superba ,sa o porti sanatoasa!

  7. Răspunde

    Esarfa e foarte frumoasa! ♥
    Pacat ca fardurile nu sunt ok. In poza arata bine si sclipicioase asa, dar daca nu sunt pigmentate sunt cam degeaba. Imi amintesc cand ai scris articolul despre ele. Stiam eu ca imi sunt cunoscute. Le-am tinut minte de atunci.

  8. pacat! geanat e chiar faina. nici esarfa nu e naspa. cu fardurile sunt si eu patita de pe born pretty store – nu din colaborare, din buzunarul propriu. pacat!

    • Anda
    • 29/08/2016
    Răspunde

    Geanta e super draguta!
    Eu sunt foarte atenta cu cosmeticele pe care mi le cumpar, in special cele care imi ajung pe fata. Fac mult research inainte sa le cumpar, ma interesez despre ingrediente si brand, am o piele sensibila (si ochii la fel) si nu vreau sa ma expun unor pericole. imi pare rau ca ai avut o experienta nefericita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares