Testat – Tonicul Apicultorului de la Apiland

tonicul apicultorului apiland pareri

Va scriam acum cateva zile, pe pagina de facebook, despre un produs minunat pe care l-am primit spre testare, despre acesta – Tonicul Apicultorului de la Apiland. Ca sa lamurim de la inceput, produsele primite pentru testare nu vin insotite de vreun contract care sa ma oblige sa scriu lucruri minunate care nu sunt adevarate. Toate articolele marcate „Testat” cuprind parerile mele despre produse sau servicii testate, pareri sincere, asa cum mi-ar placea si mie sa gasesc atunci cand caut informatii si pareri despre produse pe care inca nu le cunosc.

Dupa cum va sugereaza probabil si numele, Apiland este o firma care are in centrul activitatii, produsele apicole, acele minunate rezultate ale muncii albinutelor, produse vii delicioase si cu efecte terapeutice miraculoase. Din 1995 incoace, Apiland a avut grija de sanatatea romanilor si nu numai, punandu-le la dispozitie produse apicole ecologice de cea mai buna calitate. De ce sunt aceste produse mai bune decat altele? Pentru ca proprietatile lor nu sunt alterate prin prelucrare, ne sunt oferite in stare pura, cruda. De altfel, Apiland este unica firma de la noi din tara autorizata de ANSVSA sa depoziteze, ambaleze si comercializeze laptisor de matca pur, polen crud si pastura, singurul furnizor de miere de manuka cu MGO si de polenuri crude monoflore.

Nu sunt la primul contact cu produsele Apiland. Vin dintr-o familie in care s-a practicat apicultura pentru consum propriu multi ani, pana s-a imbolnavit bunicul. Am crescut cu miere de albine(preferata mea era cea in fagure) si am invatat sa apreciez gustul si calitatile nutritionale si terapeutice ale produselor din stup. Sa tot fie vreo doi ani de cand mama si bunicul meu au inceput sa consume si sa ne indrume si pe noi sa consumam, polen crud si laptisor de matca pur. Polen am consumat mai putin pentru ca nu ma incanta gustul foarte tare. In schimb, laptisorul de matca se amesteca in miere si fiecare trece dimineata pe la borcan si fura o lingurita de preparat. Singurul care il evita era sotul meu.apiland oferta laptisor de matca

Acum cateva zile, am primit acest produs pe care inca nu il cunosteam, Tonicul Apicultorului. In fiecare astfel de cutie se gasesc 10 fiole a cate 10ml, fixate bine intr-un suport special din carton gros si protejate de o cutie dintr-un carton mai moale dar rezistent. Era cam ora pranzului si mancasem deja. Eram nerabdatoare sa vad ce gust are dar am decis sa astept pana a doua zi de dimineata pentru ca citisem deja ca e recomandata administrarea pe nemancate pentru o mai buna absorbtie.

Vezi aaici preț Tonicul Apicultorului!

Vad ca se lauda cu gust delicios. Vedem noi maine! Laptisor pur, miere, propolis si polen, 4 in 1, un cocktail in toata puterea cuvantului … nu suna rau deloc. Si, ia uite ce scrie mai jos, ca ar combate insomnia si depresia. O sa vad eu daca e asa sau nu. De pe spatele cutiei, aflam compozitia exacta a produsului. Fiecare fiola de 10 ml contine 1000 mg Laptisor de matca pur, 500 mg extract de polen, 50 mg extract de propolis, 4000 mg miere si apa purificata. Bag la cutiuta ca ar trebuia sa iau minim 1 si maximum 2 fiole pe zi. Ma hotarasc la varianta 1/zi, dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun.

tonicul apicultorului pentru imunitate

Despre laptisor de matca imi vorbise mama de atatea ori. Stiam ca intareste sistemul imunitar si ma ajuta sa ma concentrez mai bine si sa scap de senzatia de oboseala dar nu fusesem niciodata curioasa sa aflu cum face asta. Ei bine, pe langa tot complexul de B-uri(este mai bogat in continut de B-uri decat drojdia de bere) si saruri minerale(calciu, potasiu, fier, magneziu, siliciu), laptisorul de matca este si unica sursa naturala a trei substante minune: aceticolina(cu rol decisiv in transmirea influxurilor nervoase), Acid 10 HDA(responsabil cu intarirea sistemului imunitar si protejarea lui de infectii si boli) si acid pantotenic. Insasi regina stupului, se hraneste doar cu acest laptisor de matca. Ea capata dimensiuni mai mari decat restul albinelor si traieste cu 40-50 de ani mai mult decat ele.

Despre polen stiam de la bunicul. El e fanul numarul 1 Polen Crud. Are influenta pozitiva asupra memoriei, concentrarii si sistemului digestiv, contribuind la mentinerea sanatatii colonului, stomacului, ficatului si bilei. Nu l-am consumat prea des. In schimb, propolisul, sub forma de tinctura, a fost mereu prezent in viata mea, de cand eram in clasa a 12-a si, in prag de BAC, a inceput sinuzita sa isi faca de cap. Atunci, o asistenta de la spitalul militar mi l-a recomandat ca fiind cel mai bun antibacterian si antifungic natural. Si iata-le pe toate trei intr-o fiola, combinate cu miere delicioasa si plina de vitamine, minerale si nutrienti naturali!

Dar, gata cu informatiile culese de pe site si din experientele mele anterioare cu apicolele. Sa trecem la testarea propriu-zisa! A doua zi, dis de dimineata, am scos cu grija o fiola de sticla din cutie. Imi place modul de prezentare pentru ca nu trebuie sa stai sa dozezi tu produsul.

Poti consuma fiola oriunde, nu se pune problema ca ramai cu lingurita murdara de miere sau ca te poti pata. Primul pas este sa agitam bine fiola pentru a omogeniza bine continutul. Observati ca fiolele au capetele subtiate si alungite si pe ele exista un marcaj. Se apuca unul din capete si se pune putina presiune pe el pentru a-l rupe. Apoi, capatul rupt se introduce in gura si, tinand fiola cu o mana, ne folosim de cea de-a doua pentru a rupe si celalalt capat. Numai in momentul in care sunt indepartate ambele capete veti putea absorbi continutul fiolei. In cazul in care va temeti sa introduceti in cavitatea bucata fiola inainte de a rupe si al doilea capat, puteti tine fiola la orizontala. Nu va curge, garantez eu!

In momentul in care capetele au fost rupte, continutul se suge foarte simplu, tragand din fiola ca si cum ati sorbi un lichid prin intermediul unui pai. Uneori ramane tonic pretios pe peretii fiolei. Eu nu-l las acolo si folosesc fiola pe post de pai intr-un pahar cu apa sau cu ceai pentru a prelua, odata cu apa, si continutul ramas in fiola.

pareri tonicul apicultorului

Cand am desfacut prima fiola, am intrebat-o pe mama ce fac daca nu imi place la gust. Dupa ce am inghitit-o, am simtit nevoia sa-mi ling buzele, atat este de delicios acest cocktail de sanatate. Pentru ca m-am apucat sa ii povestesc si domului Danut(sotul din dotare) cat e de bun tonicul si cate minuni face, a doua zi de dimineata am prins hotul la cutie si l-am si pozat ca sa am dovezi. Am decis sa impart cutia cu el, cu singura conditie ca, atunci cand va face mama comanda, sa ne cumparam si noi mai multe fiole pentru o cura de sanatate. Cand s-a intors seara de la munca, era cat se poate de vioi. Era pentru prima, data dupa multe zile in care statuse peste program, cand venea acasa cu pofta de viata, vesel. A pus treaba asta pe seama catorva cuburi de ciocolata si am lasat-o ca el pentru ca nu e genul de om caruia sa ii schimbi parerea. Abia a doua zi mi-a dat dreptate ca energia ii venea din tonicul Apicultorului.

Ce-am simtit eu pe parcursul zilelor in care am consumat Tonicul? Ma trezeam dimineata, dupa doar sapte ore de somn, mai odihnita ca niciodata. Eu de obicei trebuia sa dorm de la 8-9 ore in sus ca sa recuperez somnul de noapte pierdut scriind pe blog. Culmea e ca nici pe parcursul zilei nu mi-a fost somn absolut deloc, desi au fost zilele acelea autentice de toamna cu ploaie si vreme inchisa, care inainte ma treageau la somn. Ma simteam mult mai plina de energie, aveam sentimentul acela placut ca pot sa fac orice. Si chiar am facut.

Pe mine ma stiti ca nu-s desteapta sa dau pe afara. La unele articole muncesc mult. Rar reusesc sa scriu doua articole pe zi si sa ma ocup si de treburile personale cat de cat. Numai uitati-va in arhiva ca sa vedeti cate articole am scris luna aceasta, am avut seri in care am avut idei si avant si pentru trei articole si sunt mandra de toate! Nu numai ca am simtit ca ma ajuta sa ma concentrez mai bine pe ceea ce am de facut, dar mi-a dat si o stare de calm, de liniste care mi-a permis sa ma focusez mai putin pe alte probleme si mai mult pe sintetizarea informatiilor. Adormeam undeva pe la patru dimineata. Imi era somn si adormeam repede dar nu aveam acea stare de epuizare combinata cu iritabilitate.

Cam acestea au fost efectele imediate pe care le-am remarcat eu. Pentru ca am constat fiole tratament naturist tonicul apicultoruluiaceaste ameliorari a starii fizice si a celei psihice, pentru ca stiu cat de bine fac sanatatii produsele din compozitie consumate separat, pentru ca inclusiv medicii mi-au recomandat consumul de apicole 100% naturale(puterile lor preventive si vindecatoare fiind dovedite in numeroase studii), am toate motivele sa cred ca, un astfel de produs ECO, precum Tonicul Apicultorului, actioneaza asupra intregului organism, beneficiind de forta cumulata a patru produse apicole. Practic, cine consuma regulat un astfel de produs nu face altceva decat sa investeasca in sanatate, stare de bine si longevitate si sa evite cheltuielile de mai tarziu, cu medicamente bogate in reactii adverse.

Tonicul Apicultorului, acest elixir al sanatatii, ne ofera minerale, vitamine si antioxidanti, tine la distanta virusurile si bacteriile, grabeste vindecarea ranilor, ajuta sistemul digestiv sa functioneze in mod optim, ne fereste de bolile de inima prin reglarea nivelului colesterolului, previne aparitia aterosclerozei prin tonifierea vaselor capilare, trateaza dezechilibrele hormonale si infertilitatea, elimina starile neplacute asociate menopauzei,  ne da energie, stimuleaza memoria si concentrarea, trateaza si previne depresia si previne imbatranirea. Sper ca nu ati obosit citind despre beneficiile sale. Am vrut doar sa subliniez cam de cate medicamente ati avea nevoie pentru a trata cateva din aceste boli(ele vin in grup de obicei) si cat v-ar costa tratamentul lunar. In schimb, cu trei cutii de Tonicul Apiculorului, pe care il puteti cumpara din magazinele partenere Apiland sau online de aici(momentan are si o reducere tentanta), le preveniti pe toate.

Vezi oferta curenta la produse apicole!

Inchei prin a va spune inca o data ca nu urmaresc sa va conving sa cumparati un produs, ci doar sa povestesc experienta mea celor care au auzit despre el, li s-a parut tentant dar nu au stiut daca merita. Concluzia o trageti singuri ca stiu ca am cititori inteligenti.

PS: gata comanda. Imi fac provizii de Tonicul Apicultorului.

Etichete: , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Zgripcea Andreea Cristina
    • 21/10/2015
    Răspunde

    super articolu , nu am folosit pana acum acest produs! 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Nu am folosit acest produs dar din ceea ce am citit,merita luat.Voi da comanda luna viitoare ,bun pentru cei mari si mici.

    • Dodoi Daniela
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Am folosit si eu produse de la ei la recomandarea sefei mele care stie de ceva vreme ,mai ales acum când începe sezonul rece si scade imunitatea,o cura cu polen sau propolis si miere de albine te mentine in forma si -ti da energia necesara .

    • ghizdavu iuliana simona
    • 22/10/2015
    Răspunde

    Am folosit si eu intr-o perioada acest minunat produs si este adevarat am fost mai energica si nu am mai racit mult timp dupa folosirea lui ,il recomand si eu

    • Hacman Mariana
    • 22/10/2015
    Răspunde

    Am folosit si eu produse de la ei si pot spune ca sunt foarte bune,naturale si de mare ajutor!Recomand produsele ei tuturor si cu siguranta nu va exista vreo persoana nemultumita.

    • Catalina Dumbrava
    • 23/10/2015
    Răspunde

    nu am folosit produsul respectiv, in schimb am auzit si stiu de beneficiile pe care le ofera propolisul, laptisorul, polenul, stiu ca este benefic pentru sanatate

    • Ficea Adina
    • 23/10/2015
    Răspunde

    Chiar asteptam acest articol. Mi-a placut ceea ce am citit si imi aduc aminte de copilarie, aveam albine si aveam de toate de la stup

    • Andreea Grecu
    • 24/10/2015
    Răspunde

    Apliand. Multe concursuri au fost și la toate am participat cu speranța de a-mi potoli curiozitatea în privința uimirii celorlalți. Tot mă gândeam „măi, cag de bune poa’ să fie?!” și nu am aflat nici acum. Dar niște detalii conteaza. Mulțumim și să le folosesti cu drag.

    • Mihaica Iuliana
    • 25/10/2015
    Răspunde

    Pana acum nici eu nu am folosit acest produs, insa curand il voi lua si eu deoarece m-ai convins de eficienta si beneficiile folosirii acestuia. Ms de info

    • Hacman Radu
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Produse foarte bune,naturale si benefice pentru organismul nostru!Chiar merita sa le cumparam!Sunt produse ideale atat pentru cei mici cat si pentru adulti!

    • Cristina Ana Maria
    • 01/11/2015
    Răspunde

    MA pui pe ganduri, parca as lua si eu ca mereu ma simt obosita.

    • Catalina
    • 22/04/2016
    Răspunde

    Cat timp se face cura cu tonicul apicultorului pentru imunitate ?

      • cristina
      • 24/04/2016
      Răspunde

      Nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare. Eu il iau in general in februarie si martie si ma ajuta si la imunitate si sa scap de astenia de primavara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares