Rochii ieftine de primavara

Indiferent de categoria de produse, cand vine de vorba de shopping, fie el si online, cel mai mult imi plac promotiile. Mai ales cele de tipul 1+1 gratuit dar nu spun nu nici altor tipuri de reduceri, asa cum este reducerea suplimentara aplicata la al doilea produs comandat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Astazi va propun sa mergem la cumparaturi de rochii ieftine pentru primavara ce bate la usa. Cumperi o rochie la pretul afisat pe site si la a doua, in loc de reducerea afisata(30-40%), vei primi 50% discount. Am ales o rochie casual gri, chiar cu accente sport din material moale si comod. Modelul asimetric e foarte tineresc, umarul franjurat da un look sexy si rochia se poate purta chiar si cu tenesi in zilele in care avem mult de umblat pe jos. Va mai propun o rochie conica alba cu imprimeu floral vesel, pe care o consider perfecta ca tinuta de birou. Lungimea si croiala sunt de acolo, din filmul office. De ce sa ne oprim si sa nu ne uitam si la a treia rochie, o rochie rosie incredibil de sexy, mulata, dedicata unei cine in doi sau unui eveniment de seara unde vrem sa fim regine.

Orice tip de rochie preferi, sunt sigura ca o vei gasi pe sheinside la preturi mici. Aici sunt cele mai ieftine rochii de primavara si cele mai bune promotii. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 30 de dolari.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 24/03/2015
    Răspunde

    Frumoase lucruri de vestimenttie gasesti pe acest site ,ieftine si bune.Rochiile sunt superbe,ai de unde alege,sunt pe placul tuturor.

    • Hacman Mariana
    • 25/03/2015
    Răspunde

    Si cum rochiile sunt preferatele mele nu are cum sa nu ma uimeasca acest site!Superbe articole de imbracaminte!Rochia cea rosie imi place mult!

    • Mihaica Iuliana
    • 28/03/2015
    Răspunde

    Multumesc foarte mult de informatii….chiar sunt utile. De fel nu prea port rochite, deoarece sunt foarte slabuta si imi este rusine, desi sotul meu mereu vrea sa ies imbracata in rochite…lui ii place, insa eu ma simt jenata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares