Zavo contra vrajitoare

vrajitoare pe matura

witch-46686_640De doua zile o tot vad pe Zavoranca pe la TV. Nu am rabdare si nici chef sa urmaresc emisiunile dar am prins din zbor subiectul de discutie: conflictul ei cu vrajitoarele. Nu am fost niciodata la vrajitoare si nici nu am de gand sa ma duc vreodata. Nu cunosc nici o vrajitoare personal dar cunosc oameni care au relationat cu ele, ca sa nu zic ca s-au lasat furati de ele.

In general, clientela lor e formata din femei. Tind sa cred ca femeile sunt mai vulnerabile si mai fraiere, ca ele in loc sa se duca sa isi faca un amant sau sa isi bea mintile in vreun bar, aleg sa socializeze. Uite asa, ajung sa isi faca prietene noi in persoana acestor doamne inteligente si capabile sa faca naivele sa creada ca un descantec de-al lor le poate aduce boul inapoi. Sigura ca ele ar face vraja si gratuit, din prietenie, dar, in felul asta, e posibil sa nu prinda vraja, Musai ca fraiera sa puna la bataie niste bani, niste bijuterii sau chiar o masina; fiecare dupa posibilitati.

Zavo a fost in postura fraierei lasate de bou, o fraiera care a pus botul. Haideti sa fim seriosi ca nu i-a pus nimeni pistolul la tampla sa dea bani si ce se mai lauda ca a dat. Pana la urma, eu ma bucur ca i-a pierdut. De ce? Pentru ca a face vraji cuiva e un lucru rau. Credeti ca, daca vrajile isi faceau efectul si il aducea pe Pepe inapoi, se mai apuca sa spuna ca i-a facut farmece la vrajitoare? Eu nu cred. Are senzatia ca o sa le inchida pe vrajitoare si o sa isi ia banii inapoi? Care bani, tanti Zavo? Ti-au taiat duduile chitanta cumva? Te duci si le pui pe masa de toate, apoi vii sa spui ca te-au furat. Vrajitoarele au existat din cele mai vechi timpuri si vor exista mereu. Daca nu le-a starpit inchizitia, cu atat mai putin o sa faca Zavo asta. Si daca s-ar da cele mai aspre legi impotriva lor, fraierele ca tine tot s-ar duce sa le caute in miez de noapte sa le faca farmece si vraji pe ascuns. Femeile ti-au facut ce le-ai cerut. Ca nu s-a indeplinit…asta e partea a doua. Nu e ca in reclama Activia  cu „multumit sau banii inapoi”.

bottegaverde.ro
Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 04/02/2015
    Răspunde

    Adevarat ,acest tip de femei au existat si vor exista ca si fraierii care vor da bani la greu pentru nimic.Ar trebui sa plateasca la stat impozite pentru banii care-i iau de la fraieri,orice se impoziteaza.

      • cristina
      • 04/02/2015
      Răspunde

      asta da, aici sunt de acord dar nu prea cred ca o sa vad curand vrajitoare dand facturi sau bonuri de casa

  1. Răspunde

    Ma bucur ca i-au luat banii, eu in locul ei nici nu mai ieseam in presa, sa ma fac de ras la cat sunt de fraiera ca am dat atatia bani la vrajitoare.Bine i-au facut.

    • Ion Paula
    • 05/02/2015
    Răspunde

    M-ai facut sa rad Cristina, ai dreptate, cine a pus-o sa le dea? Dar, am inteles ca si apartament a pierdut, nu putea sa mi-l dea mie sa vin la Bucuresti? :))))

  2. :)))) ai perfecta dreptate. Desi nu sunt total de acord ca duduile alea n-ar sti sa faca oarece magie de vreo culoare, da’ tocmai asta e motivul pentru care e mai bine sa stai departe de ele decat sa le abordezi.

    • Coman Monica Nicoleta
    • 05/02/2015
    Răspunde

    In viata mea nu m-as duce la o vrajitoare pt nimic in lume!Este ca si cum ti-ai vinde sufletul!Numai femeile josnice apeleaza la asa ceva

    • Hacman Mariana
    • 13/02/2015
    Răspunde

    Ai dreptate Cristina!Cine-a pus-o sa se duca?Ce-a semanat aia culege!Multi cad in plasa vrajitoarelor ,se lasa prostite ca sa zic asa de vrajitoare…macar de ar spune ceva real..minciuni peste minciuni…mai ales daca au vazut cate persoane au fost inselate de asa zise-le vrajitoare de ce se mai duc?Sa le fie de bine…daca sunt cu capul in nori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares