Da-ti Check-in la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor!

Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor
Economia noastra e in continua schimbare. 2014 si 2015 aduc noi provocari pentru mediul de afaceri romanesc. O idee de afacere iti vine repede. Te-ai dus ti-ai luat poate si un credit ca sa dai drumul afacerii proprii. Ai crezut ca ce a fost greu a trecut dar nu e asa. Greul abia acum vine. Idei de afaceri avem toti dar sa faci o afacere sa mearga si sa produca, asta e provocarea. In tarisoara noastra, educatia antreprenoriala in afara mediului universitar, nu prea exista. Rar se intampla ca cineva sa se implice in proiecte de educare a micilor afaceristi. Pe 22 mai la Brasov se intampla si asta.
Este data la care se desfasoara Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor. Un eveniment la care, e musai sa participi daca ai o afacere cat de mica pe care iti doresti sa o faci cat mai profitabila. Nu te duci acolo ca sa vina unul sa se laude ca el a facut si a dres. Acolo vin oameni ca sa iti spuna cum sa faci tu. Vei pleca acasa cu multe idei aplicabile imediat, cu multa informatie gratuita pe care altfel nu ti-o ofera nimeni. Vei intelege mai bine tendintele economiei si afacerilor in mediul romanesc, dar asta nu se va face sub forma de curs la care oamenii vorbesc si tu notezi, ci sub forma unui forum interactiv. Fiecare subiect va fi dezbatut si se va dezvolta, pornind de la intrebarile tale, ale participantului, pentru a devenit suficient de clar. Care sunt principalele motive pentru care vreau sa fii acolo?
– Vei afla despre programe de finantare pe care le poti accesa, unele din ele chiar nerambursabile, dar si modul in care le poti accesa cat ma rapid.
– Te vei informa cu privire la cele mai noi tehnologii pe care le poti pune in slujba afacerii tale.
– Vei face cunostinta cu afaceristi locali care iti pot deveni chiar parteneri pe viitor pentru ca multe relatii de business se leaga la astfel de evenimente. Pana la urma, vei deveni parte a unei comunitati care iti impartaseste pasiunea si interesele. Networkingul este cheia pentru afaceri durabile si de viitor.
– Vei afla raspunsuri la intrebari care te macina privind dezvoltarea afacerii, idei pe care nimeni altcineva nu ti le va da. Vei primi raspunsuri si solutii concrete, nu definitii din carti!
– Accesul este gratuit!!!Stiu ca ai facut ochii mari si nu iti vine sa crezi dar e adevarat. De ce? Pentru ca dezvoltarea afacerii tale nu te ajuta doar pe tine ci intreg mediul de afaceri local.
Tocmai pentru a sprijini formarea unui networking intre participanti, evenimentul nu se rezuma la discutiile de tip forum. Veti avea masa de pranz asigurata la Hotel Aro Palace Brasov, unde are loc evenimentul, o masa pe care o vei lua in compania spekerilor a celorlalti antreprenori participanti, prilej bun pentru a-ti extinde reteaua de cunostinte si parteneri sau furnizori. Va avea loc si o degustare de vin dar si o tombola cu premii oferite de catre sponsori participantilor.
Cabinetul de Business, te asteapta sa te inscrii aici pentru a putea primi invitatia gratuita la forumul care va da un suflu nou afacerii tale.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares