Mi-am schimbat dentistul

la dentist
Cred ca stiti, cei care ma cunoasteti deja, ca sunt o mare panicata cu atat mai mult cand vine vorba de stomatolog. Am avut ghinionul sa si trec prin mana unei dintoloage care m-a terorizat. Niciodata nu am stat mai putin de doua ore in holul de asteptare, pe scaun ma uita cu aspirator si toate cele in gura ca sa raspunda la telefon, etc. Cireasa de pe tort: mai si povestea mereu cum ii chinuia pe cate unii sa le scoata maseaua de minte. Rezultatul? Ma ia tremuriciul numai cand ma gandesc la extractia acestui molar de minte.
 
Azi am fost pentru a doua ora la clinica Cris Smile (clinica din Rahova, dar de stiut ca au clinica si in Giulesti, daca stati in sectorul 6). E curat. Fiecare medic are asistenta lui care ii da tot ce ii trebuie la mana, deci nu stai acolo in timp ce medicul isi cauta prin sertare ustensile. Au receptionera care se ocupa de plati si programari si alte treburi organizatorice. Am nimerit la un medic tanar, doamna sau domnisoara( nu stiu exact), Sabina Solonaru. Contrar celor care mizeaza pe medici in varsta, mie nu imi pare rau deloc ca am un medic tanar. Are multa rabdare, e atenta, explica totul frumos, fara figuri de genul „eu sunt mare medic si tu un individ care nu se spala pe dinti de aia ai carii si acum iti vin eu de hac”. Sunt ferm convinsa ca si dansa si asistentele de acolo au probleme acasa dar nu stau posomorate in fata noastra ca sa ne faca sa ne simtim ca pe scaunul electric. Mai o glumita, mai o povestioara si plomba e gata. Exact in culoarea dintelui, nici n-ai zice ca nu e parte din maseluta mea. In privinta preturilor,  va puteti uita voi pe site, cautand pe Google ca sa va convingeti ca nu vorbim despre mega-preturi cum se practica pe la alte cabinete sau clinici din centru.
 
E bine sa stii ca, daca ai o problema, mergi la sigur la medicul care te-a facut sa te simti in largul tau si ti-a reparat si dintii. Mai ales ca aici, pot sa imi rezolv orice problema pentru ca stiti ca unele cabinete nu fac extractii, altele nu sunt bine puse la punct pe partea de lucrari „ample”. Au inclusiv o doamna chirurg care e foarte draguta si la care stiu ca pot apela cand o sa imi iau inima in dinti sa scot mutantii de minte.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares