Ioana Tufar, un parazit printre gandaci

dislike
 
Va rog de la inceput sa ma scuzati ca abordez acest subiect. Am tot incercat sa ma abtin dar nu mai pot. Traim intr-o lume parsiva rau de tot in care realizatorii de emisiuni fac rating provocand stupoare si duduia Tufar se complace si chiar se amuza pentru cativa banuti. Acum ceva vreme, o doamna nu foarte apropiata de mine, mi-a spus ca sunt grasa ridicand-o in slavi pe fata Andei Calugareanu ca a slabit. Nu vreti sa stiti cat de prost m-am simtit. Acum nu ma mai simt. Sunt fericita ca sunt grasa si nu ma dezbrac sa imi arat pieile la TV. Sunt fericita ca imi mentin casa curata, ca sunt apreciata pentru ca nu scot perle pe gura si ca nu put.
 
Nu vreau sa vi se para ca sunt rea, dar pe mine fiinta asta ma dezgusta. Cand avea 200 de kilograme nu putea sa munceasca si plangea sarmana ca are datorii. Au ajutat-o sa slabeasca mai mult fortat ca mereu cand o aduceau la Maruta sa se cantareasca ne spunea ca e in perioada aceea si are retentie de apa.Au trimis-o la munca dar peste tot era prea greu. Poate imi spuneti si mie cati dintre voi fumati cand va vine cheful la munca sau ii spuneti sefului ca va dor picioarele. Am trecut si peste asta dar ultima faza cu pozatul in ipostaze „sexy” si prezentarea jegului in care traieste au intrecut orice limita.
 
Eu vorbesc nu din punctul de vedere al manechinului, ci al unei femei grase. Daca mi se pare scarbos sa ma vedeti pe mine in chiloti, imaginea pielii atarnande a Ioanei ma dezgusta de-a binelea. Nu vreau sa imi imaginez ce-a simtit fotograful cand a trebui sa lucreze cu ea. Nu vreau sa stiu ce ii striga lumea pe strada cand o vede. Face toate astea pentru banii pe care emisiunile respective i-i ofera, pentru ca dupa propriile-i spuse la pregatirea ei nu se poate sa lucreze la curatenie in spatiile publice sau mai stiu eu unde. Care dracu pregatire? Ca nu stie sa faca nici acordul subiectului cu predicatul. Normal ca e greu sa faci curat intr-un parc cand tu nu esti capabila sa iti faci curatenie in propria casa. Dar e bine ca are vise marete si aspira la un post intr-o televiziune.
 
Si daca tot am deschis problema banilor, pentru ce primeste aceasta parazita ajutorul social care spune ca nu ii ajunge? Pentru ca are 35 de ani si nu stie sa faca nimic? Pentru ca nu are chef sa munceasca? Pentru ca ea saraca munceste de se speteste dar paianjenii si gandacii se incapataneaza sa se intoarca, podeaua refuza sa se spele singura si chilotii murdari nu leviteaza in cos?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares