Atacul capuselor

Observ ca zilele acestea capusele ataca din toate partile si nu doar prin parcuri ci si la stiri. Asa a ajuns mama sa devina ingrozita de faptul ca eu imi tin catelul in casa. L-a vazut ea ca se scarpina de mama focului, asta e clar. 
 
Ce rost are sa ii spun ca nu are nimic ca e normal sa il mai manance si pe el pielea. La drept vorbind, si eu ma ingrijorez putin, dar sunt constienta ca pot lua o boala transmisa de capuse si fara sa am catel. De cand cu isteria asta, observ ca au aparut si reclame la produse foarte scumpe menite sa indeparteze parazitii externi de pe patrupede. Acum ma gandesc, oare chiar face pretul diferenta? Vad ca sunt si produse mai ieftine; Nu o sa le enumar aici ca Google se pricepe mai bine la asta. 
 
Catelul meu nu serveste parcuri, cate despre relatia cu ceilalti catei..as spune ca e inexistenta. Cand vede un caine il latra si fuge. E mult prea umanizat. Banuiesc ca se crede baiatul meu. Consider ca sansele de a contacta capuse sunt destul de reduse dar nu inexistente. Si pentru linistea mamei si sanatatea lui Piky, as vrea sa iau masuri preventive. Unii recomanda zgarda antiparazitara, altii prafuri, altii pipeta. Din experienta voastra personala, voi ce m-ati sfatui sa fac? Eu inclin spre o zgarda dar nu stiu cat de eficienta ar fi. Astept si eu niste opinii, va rog!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares