Unele dintre cele mai bune echipe de fotbal din toate timpurile

echipe de fotbal

Motivele pentru care unele persoane aleg sa joace la pariuri sportive sunt diverse. Unii joaca la pariuri deoarece pentru ei pariurile sunt o sursa substantiala de venit, altii deoarece s-a creat o dependenta, altii din diverse motive. Poti paria cum iti doresti tu, poti juca pariuri biletul zilei, poti paria pe echipa favorita sau pe cea care crezi ca va castiga, etc.

Cand alegi sa pariezi, trebuie sa incerci sa faci totul pentru a juca intr-un mod profesionist. Multi sunt amatori si pierd o multime de bani in mod inutil. Ca sa joci la profesionisti, trebuie sa joci intelept: studiaza bine echipele, studiaza jucatorii, studiaza jocul, opreste-te la timp, ai un bun management al banilor, etc.

Poti paria atat la agentiile de pariuri sportive offline, cat si la cele online. De exemplu, pe pariurix.com poti juca tot felul de pariuri, inclusiv pariuri biletul zilei. Avantajele pariurilor online sunt multe: e comod, poti paria oricand, la orice ora, nu platesti taxa pe bilete, ai parte de o multime de bonusuri si promotii, etc.
Multe persoane pariaza pe jocurile de fotbal. Barbatii iubesc fotbalul si nu se pot abtine sa nu parieze. Unii pariaza, altii doar se uita la meciuri sau merg pe stadion. Daca adori fotbalul, trebuie sa ai in vedere si chestiuni legate de istoria echipelor de fotbal.

atelierulfamiliei.ro

Avem propriile preferinte cand vine vorba de echipa favorita. In cele ce urmeaza, vrem sa vorbim de cateva echipe de fotbal care au scris istorie, echipe considerate a fi unele dintre cele mai bune din toate timpurile.

Real Madrid
Real Madrid este o echipa de fotbal din Spania. Daca iubest fotbalul e imposibil sa nu fi vazut macar un meci al Realului. Echipa a luat fiinta in anul 1902 si avea in 2015 in palmares o multime de premii: 32 de titluri La Liga, 19 Cupe ale Regelui, 9 Cupe ale Spaniei, 10 Ligii ale Campionilor, 2 Cupe UEFA. Primul titlu castigat de Real Madrid a fost in 1905, cand echipa a castigat Cupa Regelui. Printre jucatorii celebri ai echipei au fost si sunt nume sonore ca: Alfredo Di Stefano, Zinedine Zidane (actualul antrenor), Raul (323 goluri), Ronaldo, David Beckham, Roberto Carlos, etc. Sigla clubului Real Madrid a suferit de-a lungul timpului mai multe schimbari. Ultima dintre ele s-a facut in 2012, cand din sigla clubului a fost inlaturata crucea. Motivul a fost acela de a atrage o popularitatea mai mare din partea suporterilor musulmani. La ora actuala, Realul este cel mai bogat club de fotbal din intreaga lume.

Barcelona
Se pare ca spaniolii nu au doar o echipa considerata cea mai buna. O alta echipa spaniola de top este FC Barcelona. Echipa si-a inceput activitatea in 1899 sub indrumarea lui Joan Gamper. Si Barcelona a castigat de-a lungul timpului numeroase trofee: 23 Campionatul Spaniei, 27 Cupa Spaniei, 11 Supercupa Spaniei, 5 Liga Campionilor, 5 Supercupa Europei, 4 Cupa Cupelor, 3 Cupa Oraselor Targuri. Jucatori celebri au scris istorie si continua sa scrie: Miguel, romanii Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu, Luis Súarez, Ricardo Zamora, Luis Figo, Rivaldo, Romário, Ronaldo, Carles Puyol, Lionel Messi, etc. Referitor la marele jucator Messi, acesta a jucat pentru prima data la echipa FC Barcelona intr-un meci oficial atunci cand avea 17 ani. In minutul 82 al meciului (FC Barcelona – Espanyol) Messi l-a inlocuit pe Deco. Tot la 17 ani Messi a marcat si primul gol, marcat intr-o partida jucata impotriva echipei spaniole Albacete. Barcelona continua sa scrie istorie si sa ofere publicului meciuri frumoase.

Manchester United
Fondata in anul 1878, Manchester United este o echipa din Anglia. De-a lungul timpului, echipa a castigat o multime de premii cu care se poate mandri. Amintim: 20 Campionatul Angliei, 11 Cupa Angliei, 4 Cupa Ligii, 19 Community Shield, 3 Liga Campionilor, 1 Supercupa Europei, 1 Cupa Cupelor UEFA, 1 Cupa Intercontinentala, 1 Campionatul mondial al Cluburilor. In istoria clubului a avut loc si un eveniment foarte neplacut. Se intampla in 1958, cand 8 fotbalisti ai clubului au decedat intr-un accident aviatic la München (Geoff Bent, Roger Byrne, Eddie Colman, Mark Jones, David Pegg, Tommy Taylor, Liam „Billy” Whelan. Duncan Edwards – decedat dupa 15 zile in spital). Printre jucatorii de renume ai clubului amintim: Cristiano Ronaldo, David Beckham, Denis Law, Bobby Charlton, Paul Scholes, Eric Cantona, etc. Echipa se bucura in continuare de o multime de suporteri si de meciuri frumoase.

Bayern München
Echipa germana Bayern München a fost fondata in 1900 si este cea mai importanta echipa pe care o are Germania. Si aici vorbim de tot felul de cupe si trofee castigate, premii care au adus cinste clubului german: 25 Campionatul Germaniei, 17 Cupa Germaniei, 6 Cupa Ligii, 4 Supercupa Germaniei, 5 Liga Campionilor, 1 Europa League, 1 Cupa Cupelor, 2 Cupa Intercontinentala, 1 Campionatul Mondial al Cluburilor. O multime de jucatori importanti au ajutat clubul Bayern München sa ajunga unul dintre cele mai respectate din lume: Franz Beckenbauer, Karl-Heinz Rummenigge, Gerd Müller, Oliver Kahn, Lothar Matthaus, Paul Breitner, Bastian Schweinsteiger, etc. De-a lungul timpului, clubul a fost antrenat de 17 antrenori, dintre care 10 de nationalitate germana.

Aceste cluburi au scris si continua sa scrie istorie. Ele aduna o multime de suporteri, umplu stadioane intregi si bucura o multime de fani. 888sportDaca iti place sa pariezi pe jocurile de fotbal, studiaza bine echipele, studiaza-le jocurile, jucatorii si tot ceea ce ar putea influenta rezultatul final al partidei. Ai in vedere faptul ca nu poti fi sigur de nici un pariu. Nu poti sti niciodata in proportie de 100% daca vei castiga sau nu un pariu sportiv. Nu te lasa indus in eroare de cei care spun ca vand ponturi pentru pariuri, deoarece nu exista asa ceva.

Joaca la pariuri, dar fii pregatit si sa castigi si sa pierzi. Invata sa te opresti la timp si sa ai un bun management al banilor. Da dovada de maturitate in ceea ce faci si vei castiga mai mult decat vei pierde.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    A fost o perioada in care m-au atras si pe mine pariurile sportive. Dar nu ma descurcam asa de bine. Insa imi plac barbatii care sunt suficient de inteligenti incat stiu cum sa parieze in asa fel incat sa iasa pe plus. Am amici care fac bani lunar din pariuri.

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Nu prea sunt atrasa de pariuri…depinde de fiecare in parte am auzit ca unii devin milionari peste noapte facand astfel de pariuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares