Florentina a parasit casa MPFM

Am si eu defecte ca orice om. Unul dintre ele? Ma uit la Mireasa Pentru Fiul Meu(MPFM). Am asteptat cu nerabdare atatea luni sa vina finalul. Acum, cand mai e doar o luna, stiu deja ca imi vor lipsi. Nu toti! Florentina a parasit astazi casa in care a stat atatea luni. Ma bucur ca au ramas in casa Cornelia si Dragos dar imi pare rau ca nu va mai fi Florentina care era o fata sincera si ii forta si pe altii sa isi dea arama pe fata. Nu stiu cum a putut fi prietena atata timp cu miorlaita de Lorenda dar ma bucur ca s-a distantat de ea si a iesit cu fata curata din concurs.

Nu mi-a placut de Florentina de la inceput, aveam impresia ca e increzuta si se crede superioara. In realitate, era singura care era naturala. Restul nu stiau cum sa joace teatru mai bine. I-am impartasit cel  putin 90% din opiniile pe care si le-a exprimat in concurs, despre unul sau altul. E o femeie puternica care va ajunge departe. A rezistat atata timp in casa fara o soacra care sa ii tina fusta sau un dobitoc care  sa se prefaca ca o iubeste. Loricica ar fi dat apa la soricei non-stop daca ramanea fara pereche. Dar nu era posibil asa ceva ca ea ar fi facut cuplu si cu o mama numai sa nu rateze sansa la premiu. Il merita pe deplin pe Georgica al ei si pe „mamica” Cristina pentru ca ea nu a venit sa isi caute fericirea, si banii. Nu conteaza cu cine iese din casa, important e ca miorlaiala ei sa ii aduca premiul, prin voturile tuturor fetitelor de 12-15 ani care isi fac din Lorena un idol.

Revenind la Florentina, sunt mandra de ea ca nu a facut cuplu de complezenta cu balbaiciul de Razvan. Omul ala nu stiu ce cauta in competitia asta. Nu poate sa scoata o fraza fara sa ma tem ca se inneaca in cuvinte. Tot respectul meu pentru Florentina si sunt ferm convinsa ca afara o asteapta zeci de baieti si ea va stii pe care sa il aleaga!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares