Invatati sa comparati preturile!

cos de cumparaturi

Am primit astazi pe mail o oferta pentru un serviciu, una pe care vanzatorul o considera de nerefuzat. Am avut curiozitatea sa vad daca promoveaza acel serviciu si pe pagina de facebook si sa vad reactiile oamenilor. Am observat ca cele cateva comentarii lasate le erau favorabile, desi pretul nu era deloc „de bun simt”. Am inteles ca oamenii merg pe principiul de „Black Friday”, daca cineva le spune ca e super-oferta si reducere, ei cumpara fara sa verifice daca e asa.

Acum zece ani, ar fi fost greu sa cauti pentru un produs cel mai bun pret de pe piata pentru ca ar fi insemnat sa iti dedici o zi intreaga plimbarii prin magazine ca sa vezi preturile de peste tot. Azi e simplu sa faci asta. Cautand pe google, in cateva minute te lamuresti daca pretul oferit de vanzator e bun sau nu. Mai mult decat atat, exista site-uri specializate pe asa ceva(shopmania.ro, compari.ro, price.ro).

E suficient sa le accesezi, sa tastezi in caseta de cautare denumirea produsului pe care ai de gand sa il cumperi si ti se va asterne in fata o lista cu toate magazinele care il comercializeaza si cu preturile practicate. Le sortezi dupa pret crescator si esti sigur ca vei face cea mai buna alegere pentru portofelul tau. Indiferent ca e vorba de cosmetice, electronice sau obiecte vestimentare, acolo le gasesti listate pe toate si cu greu te mai poate convinge cineva sa cumperi ceva ce in alta parte e mai ieftin.

 
Trebuie sa invatati sa nu cumparati nimic pana nu comparati preturile pentru ca e internetul plin de oferte mincinoase pe care le veti descoperi tarziu ca fiind asa si va va parea rau!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares