Testat. Autocolante gel pentru unghii

manichiură cu gel cu autocolante

Toate ne dorim unghii frumoase, dar nu toate avem timp și bani pentru mers la salon. La fel, nu toate ne pricepem să ne facem singure unghii cu gel acasă. Sau să aplicăm perfect ojă semipermanentă. Eu nu fac nimic cum trebuie cu stânga. Oricât am încercat și am exersat, rezultatele nu sunt cele dorite. Ca să nu mai vorbim despre cât de tare sunt agresate unghiile din cauza pilirii și a soluțiilor agresive pentru pus și dat jos acest tip de manichiuri! Oja clasică nu prea rezistă. La mine, dacă stă intactă două zile, e deja sărbătoare. Și ce fac dacă vreau și eu unghii frumoase, la care să nu pierd două ore și care să fiu sigură că ies chiar dacă sunt total antitalent? Tocmai am descoperit ceva super interesant, simplu de folosit și rezistent – autocolante gel pentru unghii. Le mai găsiți sub de denumirile de stickere pentru unghii cu gel, stickere cu efect de gel, stickere gel, stickere din gel pentru unghii, tipsuri unghii din gel, lac de unghii autocolant, folii autocolante din gel pentru unghii, folii pentru unghii cu gel, gel adeziv pentru unghii, etc.

@autocolantgel.pt.unghii Unghii gel #unghii #manichiura #tutorialunghii #unghiicugel ♬ sunet original – the-nailz

Ce sunt autocolantele cu gel pentru unghii?

Sunt niște unghii false cu gel dacă vreți să le numim așa. Sunt sub formă de autocolant. Nu ai nevoie de lipici pentru ele. Este o tehnologie nouă pe care o vei adora. Vorbim despre niște folii autoadezive, niște stickere din gel, deja colorate și chiar cu diverse modele pe ele, tăiate în forme ușor de aplicat pe unghie. Sunt realizare din gel semi-preparat. Este gel pentru unghii care vine pregătit în proporție de 60% -70% și tăiat în forme ușor de lipit pe unghie. Nu mai stai să bibilești tu la unghiuțe, să aplici gelul pe unghie, să te stresezi că poate n-ai mătuit suficient, că ai omis vreunul din mulții pași de parcurs, să nu atingi cuticulele, să nu lași zone neacoperite, etc. Doar dezlipești autocolantul de pe folia suport, îl pui pe unghie și în 15 minute ai manichiura perfectă.

De ce ai nevoie pentru a-ți face unghiile prin această nouă metodă?

În primul rând, de autocolant gel pentru unghii. Eu am folosit produsele de la faceto.ro. Apoi, aveți nevoie de o lampă UV. Nu trebuie să fie una scumpă. În plus, la comandarea a două seturi de stickere cu gel pentru unghii de pe faceto.ro primiți cadou o mini lampă ca cea din poză, deci puteți proceda și așa. Vor mai fi necesare, evident, ustensilele pe care le folosiți în mod normal pentru curățarea și pregătirea unghiilor (ustensile pentru cuticule, periuță, forfecuță, etc), un degresant pentru unghii și cam atât. Bețișor de portocal și pilă aveți în kiturile cu autocolante.

autocolante gel pentru unghii

Cum se folosesc aceste autocolante gel pentru unghii?

Mai mult decât simplu și super rapid.

Pasul 1 – pregătim unghiuțele. Le curățăm, împingem sau tăiem cuticula, după preferință, și îndepărtăm orice rest anterior de lac sau alte produse aplicate pe unghie. Apoi, degresăm bine unghia.

Pasul 2 – de pe folia cu tipsuri din gel alegi stickerul potrivit mărimii unghiei tale, îl dezlipești de acolo și îl lipești pe unghie. Nu te stresa dacă l-ai lipit strâmb sau greșit la prima încercare! Îl dezlipești ușor și îl reașezi.

Pasul 3 – cu un bețișor de portocal apeși ușor marginile autocolantului pe toată unghia pentru a te asigura că a făcut perfect priză pe unghie.

Pasul 4 – pui unghiile în lampă pentru 60 de secunde.

Pasul 5 – tai unghiile în forma dorită, pilești și gata!

@autocolantgel.pt.unghii Răspunde lui @rallumada #unghiicugel #stikernails #modeleunghii #manichiura #nails #unghii #tutorialunghii ♬ sunet original – the-nailz

Se pot folosi aceste tipsuri din gel și pentru extensia unghiei?

Da, dacă modelul permite acest lucru, dar nu pentru extensii mari, aș zice. De ce nu merge să-ți faci unghii lungi cu astfel de autocolante? Pentru că nu avem acel strat gros de gel ca la clasica manichiură cu gel. Deși aceste stickere din gel se întăresc în lampă, nu se fac totuși beton. A extinde o unghie cu centimetru cu un sticker cu gel s-ar putea să nu fie o soluție bună pe termen lung.

autocolante din gel unghii model toamnă

În rest, pentru o alungire decentă a unghiei, pot fi folosite. Eu însămi am lăsat o extensie de 3-4 milimetri la două dintre unghiile acestei manichiuri pentru că unghiile naturale suferiseră mici accidente și nu mai erau la lungimea celorlalte. Le am de două săptămâni și sunt intacte. Și dau cu ele în taste la greu.

De ce am zis dacă modelul permite? Pentru că la unele modele de stickere din gel, semitransparente, am remarcat să se vede urât extensia, fiind o diferență clară de culoare între cum arată zona de pe unghie și cum arată extensia respecivă.

Sfaturi pentru a pune corect autocolantele pentru unghii cu gel

  • Nu te grăbi cu lampa! Înainte de acest pas trebuie să te asiguri că toate marginile sunt perfect lipite pe unghie. Presezi ușor cu bețișorul de portocal.
  • Nu uda manichiura în primele două ore de la aplicare. Cel mai bine, le pui seara.
  • Asigură-te că autocolantul acoperă cât mai bine suprafața unghiei! Dacă este puțin mai îngust, poți trage puțin de el pentru a-l lăți. Nu mult, mai ales dacă este un autocolant cu model pentru că vei deforma modelul! Dacă, din contră, autocolantul este puțin mai lat, trage de el pe lungime și se va îngusta!
  • Fii atentă să nu pui autocolantul lipit de cuticulă. Pe măsură ce unghia crește, nu doar că se va vedea urât, dar va fi afectată și rezistența manichiurii pentru că marginile care au fost lipite de cuticulă se vor ridica.

Cât rezistă o manichiură cu stickere din gel?

Cea mai des întâlnită întrebare. Când am citit că rezistă două săptămâni, am râs. Am zis că nu pot rezista atâta la mine. Eu fac mâncare, spăl tone de vase zilnic, fără mănuși. Am zis că, dacă mă țin o săptămână, oricum va fi minune. Am acest model de 16 zile. Cum vi se pare că arată? Și mie mi se pare incredibil. Sunt la locul lor. Și credeți-mă că nu le-am menajat. Dacă le aplicați corect, garantez că le veți avea minim 2 săptămâni.

unghii cu gel din autocolant, la 2 săptămâni de la aplicare

Cum dăm jos aceste stickere cu gel?

Am văzut câte de simplu se pun, dar oare sunt atât de ușor și de dat jos? Mai ușor. Nu ai nevoie de soluții agresive sau scumpe, nu pilești, nu stai 15 minute cu mâinile blocate în niște clips-uri sau cu ele la înmuiat. Doar pui câteva picături de ulei pe unghii și cu același bețișor de portocal începi să salți ușor de marginile autocolantului. Bețișorul duce cu el și ulei pe sub stickere și acestea încep ușor să se desprindă.

@autocolantgel.pt.unghii Răspunde lui @yonelaciresa ♬ sunet original – the-nailz

Cineva m-a întrebat dacă nu cumva se dezlipesc când ne dăm cu cremă de mâini. NU. Folosesc și eu creme de mâini. Am spălat vase pline de ulei. Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar când mi-am masat scalpul cu uleiul de cocos și ricin pe care le aplic săptămânal cu mâinile goale. Dacă marginile sunt lipite bine, uleiul nu intră pe sub unghii în absența intervenției acelui bețișor care să le salte.

Autocolantele cu gel distrug unghiile?

Ați aflat deja cum se pun și cum se dau jos. Voi ce ziceți? N-am pilit unghia pentru mătuire, n-am aplicat altceva decât un degresant (și acetona tot cam pe acolo e), n-am pus soluții agresive ca să le îndepărtăm, deci nu este o tehnică nesănătoasă pentru unghii. Doar la dat jos să nu vă grăbiți și să trageți de autocolant riscând să exfoliați vreun strat al unghiei!

Foarte important! Aceste autocolante sunt HEMA Free, HEMA (metacrilat de hidroxietil) fiind un ingredient adesea întâlnit în cosmetice, un aditiv cu potențial alergen mare. Nu degeaba multe femei se tem de el.

Cam asta-i treaba cu aceste autocolante din gel pentru unghii. Dacă vrei unghii cu gel acasă și nu te pricepi sau nu ai timp de metoda clasică, trebuie să încerci și varianta asta cu autocolant gel pentru unghii. Nu sunt prea scumpe (țineți cont că în kit aveți 20 de folii autocolante din gel deci vă puteți face manichiura de două ori dintr-un pachet pentru că v-am explicat deja că, și dacă stickerul nu este strict pe lățimea unghiei se rezolvă!), se aplica și se dau jos rapid și ușor, nu presupun distrugerea unghiei naturale, arată grozav și rezistă 2-3 săptămâni. Le găsiți pe faceto.ro, acolo unde puteți beneficia și de oferta cu mini lampă UV cadou la două seturi de stickere cu gel comandate. Sunt peste 30 de modele disponibile în acest moment. În afară de modelul toamnă de mai sus, eu mi le-am mai luat pe acestea două:

Dacă aveți întrebări, vă rog să mi le lăsați în comentarii și promit că răspund la ele prin completări la articol. Vreau să aveți toate răspunsurile aici.

Pentru mai multe video și întrebări, accesați acest cont de TikTok sau pagina de Facebook The-nailz.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 31/10/2023
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi.

      • Ionela Simona Monea
      • 01/11/2023
      Răspunde

      Foarte interesante…și îmi place foarte mult cum se văd…nu mi se par greu de aplicat…chiar m-ar tenta sa le încerc… Mersi pentru recomandare

        • Cristina Dragomir
        • 01/11/2023
        Răspunde

        Sa imi spui cum ti se par daca ajungi la ele.

      • Cristina Dragomir
      • 01/11/2023
      Răspunde

      Cu drag.

  1. nu vreau sa fiu gica contra insa prietena mi-a luat muuult mai ieftine de undeva, nu retin de unde dar revin cu un comentariu

      • Cristina Dragomir
      • 01/11/2023
      Răspunde

      Sunt curioasa cum arata si cat rezista.

    • Cristina-Florentina
    • 10/11/2023
    Răspunde

    Mi-am luat și eu doua modele am primit lampa gratuit ,de-abia aștept să mi le pun și o să îți arăt cum sunt ♥️

      • Cristina Dragomir
      • 10/11/2023
      Răspunde

      Astept cu drag parerea ta. Daca ai intrebari, scrie-mi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares