CONCURS – Câștigă 3 parfumuri AVON

Concurs cu premiu trei parfumuri AVON

Update – Premiul merge la Corina Cosa.

Nu am mai organizat de mult un concurs pe blog și m-am gândit să o fac acum. Cred eu că este mai bine așa. Probabil că în felul acesta voi tria și participanții și nici nu mai depind atât de mult de Facebook și Instagram care, în ultima vreme, ascund cât de multe postări pot, doar-doar vor câștiga mai mult din publicitate. Eu nu am bani de așa ceva. Mai bine investesc în premii.

Premiul de astăzi constă în trei parfumuri AVON de câte 50 ml, Summer White, Summer White Sunset și Summer White Hawaii.

Vom avea un singur câștigător care va primi toate cele trei parfumuri.

Pentru a participa la tragerea la sorți, trebuie să îndepliniți cele trei condiții din formularul de mai jos. Toate trei sunt obligatorii. Mai precis, aveți de apreciat/urmărit două pagini de Facebook și un cont de Instagram. Nimic dureros, nu?

Pentru a putea obține cele trei intrări în concurs, prima dată am nevoie de numele și mailul tău. Acestea nu vor fi folosite în alt scop decât pentru a te contacta dacă tu vei fi câștigătorul. La final, toate adresele de mail colectate pentru concurs vor fi șterse.

Înscrierile la concurs se încheie pe 23 iunie și în 48 de ore de la finalizarea perioadei de înscriere voi face și extragerea. Aceasta va fi filmată și postată pe pagina de Facebook Caietul Cristinei, apoi atașată și acestui articol. Vreau să fie cât mai transparent.

Câștigătorul extras de program va trebui să facă dovada că este urmăritor al celor trei conturi. În cazul în care se constată că acesta nu a îndeplinit una sau mai multe condiții, va fi descalificat și extragerea refăcută.

După validare, premiul va fi expediat prin Poșta Română, exclusiv la o adresă din România, în termen de 30 de zile. Câștigătorul nu va trebui să plătească nimic pentru a primi premiul.

Baftă!

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares