Smartwatch Beyond Watch Moon, primele impresii

Smartwatch Beyond Watch Moon

A trecut cam o lună de când vă povesteam despre ceasurile inteligente Beyond Watch și îmi exprimam dorința de a deveni posesoarea unui astfel de gadget. Smarwatch nu am mai avut până acum. Am purtat, o vreme, o brățară fitness, dar nu era cine știe ce. Un smartwatch este altceva. Arată altfel pe mână. Părerea mea. În fine, important este că între timp ceasul Beyond Watch Monn Black a ajuns la mine și acum îmi pot spune, pe scurt, părerea personală despre el.

Fiind un brand puțin cunoscut, aveam emoții. Nu știam dacă va arăta ca în poze și materiale video, dacă o să-mi placă finisajele, dacă o să-mi placă per-total sau am să-l abandonez în cutie, într-un sertar. Ceasul arată foarte bine, să știți! Ca în pozele de pe japora.ro. Este un ceas casual care chiar poate fi purtat cam la tot ce obișnuiesc eu să îmbrac. Nu are deloc acel aspect SF al majorității smartwatch-urilor.

Beyond Watch Moon Black

Apoi, ca primă impresie, după ce l-am pus la mână, am putut să remarc că este super ușor (conform specificațiilor, are doar 35 de grame) și mi-a plăcut tare mult cureaua care este mult mai subțire, mai moale și mai flexibilă decât era cea a brățării despre care vă povesteam. Este foarte confortabil de purtat, nu deranjează în niciun fel. Și chiar deștept. E suficient să ridici mâna, ca și cum ai da să te uiți la ceas, și se aprinde display-ul.

Beyond Watch Moon Series

Pornirea se face simplu, conform micului pliant cu instrucțiuni pe care l-am găsit în pachet. Meniul este cât se poate de simplu și intuitiv. Te prinzi imediat ce trebuie să faci pentru a accesa diversele funcții sau a naviga prin meniu. Dacă ai totuși nevoie de manual de utilizare, ai în cutie și linkul către site-ul brandului, de unde poți descărca așa ceva.

Ce poate face ceasul meu Beyond Watch Moon? Multe. Ține loc de calendar, numără câți pași am făcut și calculează distanța parcursă și caloriile consumate, îmi spune care este starea vremii, îmi monitorizează pulsul, tensiunea arterială și nivelul de oxigen din sânge. Pulsul și saturația de oxigen le arată bine; am confruntat cu rezultatele de pe oximetru. Tensiunea încă nu am putut verifica dacă o măsoară corect pentru că nu am tensiometru în casă.

Ca orice ceas inteligent, se poate conecta cu telefonul și primești pe el notificări atunci când ești căutat, cum se spune. Ba chiar îți poți citi mesajele pe display-ul său. Eu nu sunt foarte căutată, deci nu am așa mare nevoie de aceste funcții, dar pentru cei super activi pe toate planurile, sigur sunt utile. Trebuie instalată aplicația GloryFit (pe care am reușit s-o pun chiar și pe Huawei) și setate de acolo aplicațiile de la care vrei să primești notificări pe telefon. Și, ghici ce: poți dormi cu el la mână fără să fii deranjat de notificări, activând setarea nu deranja.

Cea mai tare mi se pare funcția de monitorizare a somnului. Poate pentru că aici am eu cel mai mare minus. De mișcat, mă mai mișc, chiar dacă după fizicul meu nu ai zice, dar cu somnul stau foarte prost. Mă culc târziu, adorm greu, nu dorm bine. Și el știe. Cum? Nu-mi bat capul să înțeleg tehnologia din spatele capacului.

N-am testat încă playerul muzical, acum îmi dau seama. Revin cu update după ce o fac.

ceas smart Beyond Watch damă

După doar două zile de utilizare, pot spune că sunt foarte mulțumită de alegerea mea. Beyond Watch Moon chiar are toate funcțiile pe care vânzătorul îl lăuda că le are, este un dispozitiv inteligent foarte util și cu un design mai mult decât plăcut, care îi permite asocierea chiar și cu rochie și sandale, fără teama că va arăta ciudat. Este ușor, confortabil, simplu de folosit și are garanție 2 ani.

Dacă-ți place acest model sau altul de la Beyond Watch, eu zic că merită investiția. Găsești ceasurile aici și, până pe 31 iulie, ai reducere 15% la oricare dintre ele, folosind codul BEYOND15 înainte de finalizarea comenzii.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 27/07/2022
    Răspunde

    Arata foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares