4 ceaiuri de fructe delicioase, 100% naturale

ceaiuri delicioase de fructe, 100% naturale Laboratorul naturii

Am o pasiune pentru ceai. Am crescut cu ceai și mi-a plăcut. Cu ceai de plante medicinale. Nu exista dimineață de iarnă fără ceaiul de tei cu mușețel și pâinea cu unt. Am continuat să-l beau. Între timp, am descoperit că există și alte gusturi. O vreme am cochetat cu ceaiul verde, apoi am încercat diverse tipuri de ceaiuri de fructe. Unele mi-au plăcut, altele nu. Nu mă refer aici la prafurile acelea pline de chimicale, vândute sub denumirea de ceai, ci la ceaiuri adevărate, cu bucăți de fructe uscate. Nici de ceaiurile la plic să nu aud. Chit că or fi de la branduri de încredere. Trebuie sa vad ce e acolo, sa vad bucăți de plantă sau fructe, nu o pulbere ascunsă după o hârtie albă.

Așa se face că, atunci când am descoperit ceaiurile din magazinul cu ceai și cafea Laboratul Naturii, am fost încântată înainte de a le gusta. Uite câte tipuri de ceai au! Eu sunt fan ceai de fructe. Da, ceaiuri de fructe naturale să zicem că mai găsisem, dar nu atâtea sortimente, nu în combinații bogate ca ale lor. Au niște ceaiuri de fructe delicioase în acest magazin online. Ceaiuri care, la noi în casă, se consumă tot timpul anului.

Ceai în orice anotimp

Vara fac o sticlă mare de ceai și o pun la rece. Se bea ca alternativă la ceaiurile la pet din comerț. S-or numi ele ceaiuri, dar… citiți eticheta! Eu vreau să știu ce beau, să am control total asupra cantității de zahăr/miere/îndulcitor adăugate.

Iarna, cam toate zilele încep și se încheie cu o cană de ceai cald. Pentru că ceaiul face bine, câtă vreme e natural, e preparat corect și nu îl îndulcești prea tare și cu ce nu trebuie. Un ceai cald ajută la digestie, te încălzește, te relaxează. Un ceai vine cu un plus de vitamine. Un ceai e motiv de socializare. Un ceai face o carte și mai delicioasă. Un ceai dă o stare de bine. Totul e să găsești aromele potrivite ție. Uite din câte tipuri de ceai poți alege! Ai nevoie de câteva recomandări? Am să-ți povestesc eu despre patru dintre ceaiurile cu fructe de pe site.

In perioada 25.11.2019-05.12.2019 la orice comandă de ceai de minim 165 ron inclusiv TVA făcută pe laboratorulnaturii.ro primiți GRATUIT 1 Pungă de 250g zahăr aromatizat. Transportul este gratuit la comenzile mai mari de 129 de lei.

Ceai de fructe Cherry-Banana Special

Dacă ești fan cireșe și banane, ceaiul ăsta dă dependență, atât îți spun. Este ceaiul la degustarea căruia soțul meu a zis WOW. Bogăția lui de gust este unică. Banana dulce se combină cu cireșele aromate, puțin acrișoare, iar rezultatul este unul tare bun. El mai conține și măr, hibiscus, pulpă de măceșe și struguri. Toate frumos uscate și perfect dozate pentru ca aromele predominante să fie cele de banană și cireșe. E genul de ceai care-ți face diminețile mai ușoare și șterge tristețea de pe față seara.

Ceai de fructe Cherry-Banana Special Laboratorul Naturii

Ceai de fructe Grandma’s Garden Special

Grădina bunicii – uite încă un ceai care mi-a fermecat papilele gustative. Singura problemă e că mie nu mi-a adus aminte de copilărie. Oi fi avut eu una atipică! La gust însă, este fantastic. Predomină aroma de zmeură. Puteți vedea zmeura uscată printre celelalte ingrediente ale sale (măr, soc, hibiscus, măceșe, mure, vișine). Este puțin mai acrișor decât Cherry Banana, dar se combină perfect cu mierea care nu-i modifică deloc într-un sens rău gustul. Aromele ceaiului sunt mai puternice. Și asta după doar 12 minute de infuzare.

Ceai de fructe Grandma's Garden Special Laboratorul Naturii

Ceai Orange Dream-Natural

La mine mai degrabă minunea asta cu aromă de portocale vine cu amintiri din copilărie. Gustul acestui fruct, parfumul aruncat de coaja ei, mi-au plăcut întotdeauna. Am mai încercat ceaiurile cu portocală, dar nu arătau așa, cu bucăți de portocală uscată în ele, și nici nu aveau același gust. Cum ar fi putut avea? Aici e vorba de o poezie cu portocală peste care s-au mai adăugat măr, mandarină, flori de gălbenele și frunze de fragi, toate atent uscate, păstrându-și niște culori foarte frumoase și dând un gust unic, bogat, perfect echilibrat.

Ceai Orange Dream-Natural Laboratorul Naturii

Ceai de Ghimbir și Lămâie-Natural

Uite și un ceai care nu era în categoria cu ceaiuri de fructe delicioase, ci pe o pagină specială, alături de alte cinci sortimente de ceaiuri pe bază de ghimbir. N-o fi ghimbirul fruct, dar lămâia este, așa că permiteți-mi să-l pun tot la ceaiuri fructate!

Cu ghimbirul, povestea e puțin mai lungă. Sunt ani de zile de când lumea mă instigă să consum ceai de ghimbir. Am încercat de vreo două ori să-mi fac din ghimbir proaspăt. Oribil! Nu mi-a plăcut deloc. Am încercat chiar și un ceai de la plafar cu ghimbir, lămâi și ceai verde. A fost ceva mai suportabil, dar sigur nu un ceai pe care să zic că-l consum de plăcere.

Ceai de Ghimbir și Lămâie-Natural Laboratorul Naturii

Altfel stă treaba cu ceaiul cu ghimbir și lemon grass de la Laboratul Naturii. Secretul constă în combinația inedită de ingrediente și în proporțiile de plante și fructe folosite. Pe lângă lemon grass și ghimbir, el mai conține și măr, Rooibos Super Grade, piper roz, scorțișoară, petale de gălbenele și coajă de portocale. Îl infuzezi 10 minute, pui puțină miere și ai obținut o băutură caldă delicioasă, cu un gust unic, echilibrat, care doar amintește de ghimbir, nu are gustul acela înțepător și mai este și foarte sănătoasă. Ghimbirul este un excelent antioxidant și energizant, un bun ceai pentru răceală și gripă, tratament pentru grețuri, stimulator al sistemului digestiv și inamic al colesterolului mărit. Am toate motivele să-l consum și acum chiar o pot face.

Toate aceste 4 ceaiuri de fructe le găsiți pe laboratorulnaturii.ro – magazin ceaiuri. Ele sunt produse în serii mici, neprocesate industrial, și conțin doar ingrediente naturale și arome la fel de naturale. Sunt disponibile în mai multe variante de gramaj (50g, 100g, 250g, 500g). Începi cu oricare! Oricum, nu te vei putea opri la o punguță.

Care crezi că ți-ar plăcea mai tare din cele patru? De ce?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Nu sunt mare consumatoare de ceaiuri, dar ceea ce ai descris aici, sigur m-ar face. Cred ca cel mai mult mi-ar placea sa consum ceaiul cu ghimbir si lemon grass, dar si cel de fructe Grandma’s Garden Special, datorita zmeurei pe care o ador.

      • LORENA ANAMARIA ZAMFIR
      • 28/11/2019
      Răspunde

      Îmi plac ceaiurile!
      Acum am unul de ceai verde și ginseng.
      La ale tale cred că l-aș prefera pe ce de ghimbir și Lenin grass.

        • Dima Monica
        • 03/12/2019
        Răspunde

        Ce pofta mi-ați făcut, eu consum mai mult în sezonul rece. Mi se pare interesant ceaiul Grandma’s Garden Special mai ales dacă e și acrut.

      • Monea Simona
      • 28/11/2019
      Răspunde

      NY sunt eu mare consumatoare de ceai… Dar cel mic le adora… Și dacă su t cu fructe…. Și mai bine… Cel cu banane și cireșe…. Și cel cu zmeurica…preferata lui…cred ca i-ar plăcea la nebunie… Sa ai poftă

    • Covei Diana
    • 28/11/2019
    Răspunde

    Iubesc ceaiurile din fructe ???

  2. Cu banane si cirese? Wow!
    Si mie imi plac ceaiurile. Chiar mai mult decat cafeaua. Asa ca te invidiez :))

    • Valeria Chertes
    • 28/11/2019
    Răspunde

    Nu sunt eu foarte mare amatoare de ceai dar acum mi-ai făcut poftă.

    1. Consum ceaiuri si îmi plac mult!!

  3. Răspunde

    sunt mare consumatoare de ceaiuri si imi plac aceste combinatii. Cafea nu beau, dar ceaiurile de fructe imi incalzesc sufletul si corpul iarna

    • Anghelina Irina
    • 28/11/2019
    Răspunde

    Sincer am pofta de un ceai de tei,din acela de beam la bunica maternă în copilărie,avea 2 tei la poarta și ne făcea iarnă ceai cu florile uscate.Tare bun mai era

  4. In sezonul rece, consum si eu ceaiuri, il prefer pe cel de menta si de vanilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares