Am găsit un site nou cu ceasuri pentru bărbați

ceasuri bărbați

Vă-ntrebam dimineață, pe Facebook, ce credeți că mi-am luat eu de pe Adona.ro și chiar v-am dat un indiciu important, după cum arată și postarea atașată.

V-ați înghesuit cu like-uri, dar nimeni n-a ghicit că e vorba de un ceas. Poate pentru că Adona vi s-a întipărit în minte ca magazin cu genți și accesorii? Ei bine, pe același site, alături de gențile de calitate despre care eu am mai scris aici, de portofele și curele găsiți și ceasuri.

ceas gino rossi adonaAsta mi-am luat și eu de la ei, un ceas la care poftisem de multă vreme, un Gino Rossi la limita dintre casual și elegant. Vă voi povesti eu despre el într-un articol viitor. Nu scăpați! N-ați auzit până acum de acest brand? Este destul de bine privit la nivel internațional pentru calitatea pe care o oferă la prețuri destul de omenești (lucru de care vă puteți convinge accesând pagina cu ceasuri de mână de pe site-ul despre care vă povesteam).

Ceasurile Gino Rossi impresionează atât prin aspect, cât și prin rezistență, asta nu pentru că așa spun producătorul și vânzătorul, ci pentru că mi-am făcut temele pe câteva forum-uri din afară și, uitându-mă la ceasul pe care mi l-am comandat eu, chiar arată a ceas rezistent. Și atunci, dacă eu mi-am luat ceas de damă de la ei, de ce am făcut referire în titlul la ceasurile pentru bărbați? Pentru că nu pot să nu remarc și să nu trag Adona de urechi (în glumă) pentru că sunt mai multe produse la categoria ceasuri bărbați decât la cea cu ceasuri pentru femei. Păi e corect așa? Sper să se revanșeze curând față de noi. 😛

Bine, recunosc că mi-a prins bine treaba asta luna trecută, când eram în căutare de cadou potrivit pentru soțul meu.

El n-a purtat ceas până acum vreo 2 ani. Atunci a primit cadou un ceas ieftin la o promoție la bere, parcă, și a prins drag de el de-l purta în fiecare zi.

Nu vreți să știți ce ceartă am tras anul trecut, când am mers la nunta soră-sii și-i cășunase să poarte ceasul ăla la ținută elegantă. Dă-i și explică-i omului că nu se potrivește ținuta cu un ceas ieftin personalizat cu logo-ul unei firme care vinde bere, că dacă știa că vrea să poarte un astfel de accesoriu, trebuia să dea o căutare pe Google după ceasuri bărbați elegante și să-și comande ceva mai de Doamne-ajută.

Într-un final, l-am convins că asocierea respectivă ar fi apărut la rubrica așa nu, dacă ar fi existat un critic de modă la nunta respectivă, și l-a lăsat acasă. Am răsuflat ușurată și mi-am promis să-i cumpăr eu un ceas mișto de ziua lui.

q&q ceasuri pentru bărbațiSă revenim la cum am ales cadoul! Intrasem pe Adona cu ochii după o geantă peste care dădusem întâmplător pe Facebook. Am plâns vreo 2 minute cu ochii la geantă și, când să ies, îmi scoate Dumnezeu în ochi categoria de ceasuri. M-am dus direct la ceasurile pentru bărbați, am bifat să-mi arate doar ceasurile elegante care au curea din piele naturală și m-am pomenit față-n față cu o mândrețe de ceas Q&Q (brandul meu preferat de ceasuri pentru că de la ei a fost primul meu ceas, cel pe care l-am primit cadou când am intrat la liceu și care m-a și ținut mai bine de 7 ani).

Verificat preț (nu cumva să fie prin altă parte mai ieftin), pus în coș și plasat comanda. Venit fix a doua zi, cu transport gratuit.

Concluzia care este, dragi doamne? Că dacă sunteți în căutare de ceasuri faine pentru domni, găsiți pe Adona.ro ceasuri de calitate la super prețuri. Toate ceasurile vin în cutii originale, deci sunt foarte potrivite pentru a fi oferite cadou. Cu banii pe care în altă parte i-ați fi dat pe un ceas, de aici cumpărați două: un ceas bărbătesc pentru dumnealui și unul de damă pentru dumneavoastră. Curat afacere! Acum mai rămâne să echilibreze oamenii balanța și să aibă și pentru femei tot atâtea ceasuri câte sunt pentru bărbați 😀

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Gradinariu Madalina Petronela
    • 24/07/2017
    Răspunde

    Eu am zis de geanta pentru ca poza fiind facuta de aproape cutia mi s-a parut destul de mare. Si sincer nu mi-am dat seama de indiciu ?

    1. v-am pacalit 😛

  1. Răspunde

    Ce ceas frumos. Sotul meu nu prea poarta si nici eu, dar imi place sa vad la altii. Amandoi am avut o perioada in care am purtat, dar ne-a trecut repede .

    1. mai bine zis le-ati pierdut la poker, nu?

    • Valeria Chertes
    • 25/07/2017
    Răspunde

    Habar nu aveam ca au si ceasuri.

    1. sa tii minte de acum!

    • ghelbere elena
    • 25/07/2017
    Răspunde

    Pentru mine Adona inseamna genti, portofele si curele din piele. Niciodata nu m-as fi gandit sa caut un ceas de calitate pe Adona.

    1. sa te uiti numai sa vezi ce modele faine au!

  2. Ador sa vad ceasuri faine, alese cu gust, la incheietura unui barbat. Vad ca au preturi foarte bune ceasurile de pe Adona.

    Atata ca al meu investeste o data si bine intr-un ceas…deci, nu se pune problema sa-i iau unul. Si, nici nu as face-o :-))) E o superstitie, o aiureala, stiu, dar na…cica sa nu oferi cadou un ceas prietenului/iubitului ca pana la urma va despartiti. O fi o superstitie, dar eu am facut-o candva, pe cand eram mai tinerica, aveam si eu un prieten…si asa s-a si intamplat. De atunci am zis ca nu mai iau ceas omului la care tin. 😀

    1. N-a fi zis ca esti superstitioasa. Eu nu cred in prostiile astea. Numai anul asta am spart 2 oglinzi. ar fi trebuit sa ma sinucid :))

  3. Răspunde

    Are multe probleme website-ul acesta iar pana a avea pretentia sa fie un magazin online cu ceasuri mai are nevoie de cateva zeci de branduri si mii de produse.
    Gresit ca au ales sa se laude cu avertoriale inainte de a finaliza website-ul.

    1. Am aprobat comentariul din respect pentru timpul petrecut aici, dar imi place acuzatiile si afirmatii argumentate in general.

  4. Sotul meu are nevoie de un ceas nou, i s-a stricat cureaua la ceasul preferat si acum isi doreste un ceas nou.
    O sa ii fac o surpriza.

    1. daca-i stii gusturile si ai gasit ceva la ei, chiar ma bucur.

  5. Răspunde

    Sotul meu nu poarta ceasuri oricat am incercat eu sa il corup…dar eu sunt mare amatoare de ceasuri de mana asa ca am studiat un pic site-ul acesta si am gasit doua modele frumusele care mi-au atras atentia.

    1. poate-i sugerezi lui sa-ti cumpere 😛

    • Carmen
    • 25/07/2017
    Răspunde

    Io am vazut ceasul ca iconita, m-am gandit ca e inutil sa mai scriu ceas. Mi-a placut poza de pe instagram si mi-a dat de gandit, or fi ele barbatesti, dar sunt tare frumoase, mie mi-ar face mare placere sa port un ceas de la ei.

    1. eu sunt incantata de el, sincer.

  6. Răspunde

    Nu stiam ca pe Adona pot fi gasite si ceasuri. Am sa intru sa vad si eu ce modele au. Poate ma inspira pentru un viitor adou

    1. mie imi plac cele Gino Rossi. Aduc putin cu Fossil.

  7. nu stiam ca au si ceasuri! mai bine ca au de barbati mai multe, al meu e fan mai mare ca mine 😀

    1. acum depinde si daca gaseste modele pe placul lui.

    • Lamiita Petre
    • 26/07/2017
    Răspunde

    Mie imi plac ceasurile, am avut si eu unul foarte misto cu bratara fixa, il mai am , dar nu ma mai cuprinde :(( Ori s-a micsorat bratara, ori mi s-a ingrosat mie mana. Adevarul e ca atunci cand zici Adona, automat te gandesti la genti, aproape si uitasem ca mai au si alte chestiute pe acolo. Super faine ceasurile, ai de unde alege

    1. a intrat cureaua la apa :)) Vezi ce patesti daca bagi ceasul la masina? :))

    • Iacob Elena
    • 30/07/2017
    Răspunde

    Mie imi spui de gusturi…si lu barbate-miu la fel ii pica pe ceva pe care il poarta non-stop, o perioada buna de timp, indiferent de tinuta ori eveniment! Sa vezi atunci ce certuri acem!

    1. vaiii si cu tricourile la fel. Are peste 30 de tricouri, dar i s-a pus pata pe vreo 3.

    • Valeria Chertes
    • 12/08/2017
    Răspunde

    Nu stiam ca au si ceasuri.

    • maria
    • 13/07/2018
    Răspunde

    Am gasit si eu cateva ceasuri tare frumoase pe site-ul lor… insa nu stiu daca sa dau comanda sau nu…

    1. Tu stii ce-ai gasit si la ce pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares