Am găsit cel mai accesibil supliment natural pentru protecția ficatului – Livecom Tab de la Ayurmed

produs ficat plante indiene

Stii că ficatul tău n-a avut niciodată vacanță sau vreun weekend liber? Nu putem să-i dăm niciodată liber pentru că mereu mâncăm ce nu trebuie, bem sucuri de tot felul, băgăm fast-food la greu și facem din noapte zi. Mai adăugăm și stresul și ceva alcool și imaginează-ți că ficatul, care e construit să spele, ca să zicem așa, toxinele din corp, întocmai ca o mașină de spălat, copleșit de câtă treabă are de făcut, în loc să mai spele la program normal, începe să alerge pe programul de stoarcere. Și nici nu termină bine un program, că îi mai servim ceva de lucru, o gustare sănătoasă sau vreo prăjitură imensă.

Pentru un timp, ficatul s-ar putea să facă față unui volum mare de lucru, dar la un moment dat sigur va obosi și vor începe să apară tot felul de probleme: constipație, stare permanentă de oboseală, mâncărimi de piele,  stări de vomă, etc. Toate au legătură cu un ficat care nu mai face față fluxului mare de lucru. Analizele încep să indice valori mari ale colesterolului și trigliceridelor, ecografia o să vină cu diagnostic de ficat gras și, dacă nu te pui curând pe regim, problemele sigur se vor agrava și nu vreau să vorbesc mai departe despre ce se poate întâmpla, tocmai pentru că și eu mă confrunt cu problema asta și știu că există tot felul de suplimente care, însoțite de un regim potrivit, pot menține ficatul sănătos.

De mai bine de 3 ani, a trebuit să învăț să am grijă de ficatul meu pentru că vreau ca și el să aibă grijă de mine. Nu zic că nu sunt zile în care fac excese, că nu calc strâmb cu diverse produse care n-ar avea ce căuta în alimentația mea, dar îmi dau toată silința să  nu-l stresez foarte tare și la foc continuu. Folosesc și ceaiuri și suplimente pentru ficat. Știu că sunt acum tot felul de produse la farmacie, unele mai scumpe ca altele, dar n-am ajuns încă la ele. Am tot cochetat cu suplimentele naturale și a funcționat până acum.

Supliment natural pentru protecția ficatului Livecom Tab de la Ayurmed

De curând, am descoperit un supliment nou, de la Ayurmed. Se numește Livecom Tab și este, așa cum scrie și pe etichetă, un protector natural al ficatului. Pentru că un alt supliment pe care l-am mai folosit era și el tot pe bază de plante indiene dar era mult mai scump, eu am vrut să încerc și Livecom Tab, care este mult mai accesibil. O cutie cu 50 de pastile costă doar 15 lei și una cu 100 de tablete este 26 de lei pe site-ul Ayurmed. Produsele se găsesc și în farmacii, dar aici prețurile pot fi ceva mai mari. Știți cum stă treaba cu adaosul!

produs ficat plante indiene

De o săptămână iau Livecom Tab zilnic și nu pot spune că s-a modificat ceva în starea mea, care să mă facă să cred că acest supliment ar fi mai prejos de cel pe care îl foloseam până acum. Argumentul principal se referă la tranzitul intestinal care imediat își dă în petec atunci când uit să-mi iau suplimentele pentru ficat sau nu am bani să le cumpăr. Cum n-au apărut probleme pe partea asta și nici oboseală sau alte stări de genul, mai ales că de 1 mai mi-am cam și făcut de cap, eu zic că Livecom Tab își face treaba.

Eu iau câte o tabletă înainte de fiecare masă. Se pot lua 1-2, dar eu iau 2 numai când știu că urmează să mă ”porcesc” la o masă. Mirosul pastilelor aduce cu cel de leuștean uscat, dar gustul nu aveți timp să-l simțiți pentru că nu sunt genul ăla de pastile care, cum le-ai pus în gură, se dizolvă, și îți vine să le scuipi. Sunt ”înghițibile” 100%.

livecom Tab ayurmed

Este de încredere un supliment care are un preț așa de mic?

Da. Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub forma de tablete si siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.  Puteți citi și review-urile la produsele de pe site și o să vedeți că sunt multe păreri pozitive acolo. Partea minunată e că oamenii nu aprobă doar review-urile care le plac. Știți că eu am testat și un produs pentru masaj facial de la Ayurmed și am scris, și în articol și în recenzia de pe site, ce nu mi-a plăcut la el și vă zic sincer că mă așteptam să nu-mi aprobe comentariul. Ei bine, el e pe site. Asta mi-a sporit și mai mult încrederea în brand și în produsele lor.

Ce conține Livecom Tab?

Așa cum am mai zis, este un produs 100% natural, deci sănătos, fără efecte adverse dacă sunt respectate instrucțiunile de administrare, un produs care nu dă dependență. Să nu uităm că sloganul Ayurmed este Arta de a trăi sănătos!

Livecom Tab conține următoarele plante medicinale indiene:

  • Picrorhiza kurroa (Kutki) – indicată în intoxicație cu substanțe hepatotoxice, ajută la menținerea unui nivel normal al enzimelor hepatice și protejează împotriva virusurilor hepatice contribuind și la menținerea unui tranzit intestinal normal.
  • Andrographis paniculata (Kalmegh)îmbunătățește digestia prin asigurarea unui fluxul biliar optim și are grijă ca enzimele hepatice să-și facă treaba, pentru ca organismul să aibă scutul de autoapărare activat.
  • Eclipta alba (Bhringraj) – susține funcțiile ficatului și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din ficat.
  • Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki) – stimulează producția bilei, protejându-ne de formarea pietrelor la fiere, protejează membrana celulară și menține un nivel optim al enzimelor hepatice. Astfel, detoxifierea hepatică se face fără probleme.
  • Piper longum (piper indonezian) – influențează în mod pozitiv tranzitului intestinal și ajută la o mai bună absorbție a substanțelor nutritive. Este și tonic general protejând organismul de stresul oxidativ.
  • Mandur bhasma (oxid de fier) – contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului și splinei. protector natural pentru ficat

Livecom Tab nu este bun doar pentru ficat

Dacă ați citit cu atenție ce face fiecare din plantele pe care produsul le are în compoziție, cred că ați înțeles deja ce face el, la ce ajută. Se declară supliment protector pentru ficat, dar are grijă și de alte organe precum splina sau fierea (bila). La nivelul ficatului, Livecom acționează astfel:

  • protejează celulele hepatice să nu fie distruse de acțiunea stresului oxidativ și chiar ajută la regenerarea lor acolo unde au fost deja lezate.
  • reduce riscul de inflamații acute sau cronice la nivel hepatic.
  • intervine în procesul de digestie asigurând o mai bună absorbție a substanțelor nutritive de care organismul are nevoie.
  • reglează tranzitul intestinal.
  • ne protejează de stările de oboseală care sunt adesea asociate unui ficat sau unei bile leneșe.
  • ajută la eliminarea toxinelor pe care noi le aducem în corp atunci când mâncăm și bem ce nu trebuie.
  • ajută la normalizarea nivelului colesterolului.

Deci avem un supliment natural (îl găsiți aici) cu preț foarte accesibil care să ne ajute ficatul să funcționeze așa cum trebuie, fără să mai treacă pe modul ”stoarcere”, despre care vorbeam la început. Sigur că el ajută, dar asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de un regim alimentar. Să țineți minte asta în legătură cu orice supliment, dar și faptul că rezultatele nu apar a doua zi, ci este nevoie de cel puțin o lună-două de tratament pentru a începe să simțiți efectele!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Mi-ar trebui si mie acest produs. O sa mi-l procur.

    • Tatiana Sorina
    • 07/05/2017
    Răspunde

    Sunt minunate si la un pret bun. Cred ca si eu am sa comand.

    1. sa imi spui cum ti se par, daca ajungi sa le iei.

    • Valeria Chertes
    • 07/05/2017
    Răspunde

    Cred ca ar fi cazul sa imi cumpar si eu.

    1. asta decide fiecare, in functie de cum stie ca isi face de cap.

        • Estera
        • 08/11/2019
        Răspunde

        Buna ! Eu am diabet tip 1 si de cand am asta am abdomenul foarte umflat..insa nu stiu din ce cauza. M-ar ajuta oare suplimentul ?

          • Cristina Dragomir
          • 09/11/2019
          Răspunde

          Buna ziua, va rog sa va sfatuiti cu medicul care va are in evidenta. Sanatate!

  2. Răspunde

    Mama le-a testat si s-a declarat multumita de ele. Sigur va continua sa le cumpere pentru a face o cura de 3 luni.

    1. asa am inteles si eu ca trebuie macar trei luni luate. Acum nu stiu daca sa iau 3 luni sau mai putin ca mai luasem un produs vreo luna si jumatate.

    • ghelbere elena
    • 08/05/2017
    Răspunde

    Cred ca ar fi perfect pentru mine la cate pastiled iau zilnic.

    1. macar ceaiuri incearca sa consumi si sa ii dai sucuri de fructe si legume.

  3. Răspunde

    Voi toate aveti probleme hepatice? Ce analize v-au iesit modificate? brrrr, imi pare rau pentru voi!
    Sotului nici cand i-au iesit 2 analize proaste nu i s-au prescris suplimente (medicii in occident nu risca, asa ca avuse recomandare igiena alimentara)

    1. mie mi-a iesit colesterolul nitel marit si mi-a zis la ecografie ca am ficatul gras si bila lenesa. Mi-a prescris Liv52 si colebil.

      1. Răspunde

        Fara suparare, dar cere si o alta parere de la alt medic: asta ti-a scris o reteta dar nu a rupt 15-20min din timp sa vorbeasca cu tine sa vada ce in stilul vietii tale ar putea cauza asta si ce sa imbunatatesti. Niciun medicament, niciun produs chimical nu poate inlocui problemele din viata curenta!
        (chestii zise de la doctori strainezi).
        Ficatul gras ar putea disparea in 3 luni doar cu igiena vietii. Bila lenesa am primit si eu in Ro dar doctorul mi-a zis ca doar o igiena alimentara mai atenta face minuni. Si fara niciun ban dat extra – altfel ramai pe viata prietena cu medicamentele astea, bani dati luna de luna.

        1. la noi rari medicii care au timp de discutii. In schimb, stiu si eu ca dieta este cea mai importanta, si fara sa imi spuna el. La noi se mananca la comun si nu pot mereu sa mananc doar ce trebuie plus ca uneori mai fac excese si voite si isi spun cuvantul si kilogramele in plus acumulate in atatia ani. Cum nu pot slabi la secunda si nici nu sunt capabila sa tin un regim la sange, ma ajut de suplimente. In plus eu mai iau un alt tratament ceva mai dur, nu vreau sa intru in detalii, si ficatul are nevoie de extra-protectie.

          1. vai, Cristina, ce trist citesc…. sanatatea ta e cea mai importanta pt tine. iti urez multa putere sa gasesti armonia…

            Din pacate suplimentele astea sunt o solutie proasta. Nici macar nu sunt acreditate sau validate. Pe piata romaneasca se vand orisice… am dat un mail la opc si la apc sa le semnalez.

    2. cam toti care nu mancam corect si mai luam si pastile avem probleme de genul asta.

    • Pietraru Maria Ancuta
    • 08/05/2017
    Răspunde

    ma bate gandul sa le incerc si eu

    • Dincolo de nori
    • 08/05/2017
    Răspunde

    Am văzut că ai spus că ai unele probleme cu ficatul. Pe lângă suplimente încearcă ceaiul de pedicuţă, la mine a funcţionat.

    1. e amar? sa stiu pe ce dau banii 😀

    • Hacman Mariana
    • 08/05/2017
    Răspunde

    Multumim ,draga Cristina!!! Cu siguranta o sa l caut si eu in farmacii…pare un produs minune…

    1. Nu e minune, dar e bun.

  4. Răspunde

    Nu prea iau medicamente de acest gen. Nici nu stiu sa am o problema cu ficatul si totusi cred ca ar fi bine sa iau preventiv. Poate ca ar trebui sa ma gandesc ca am o varsta si sa incerc sa previn eventualele probleme

    1. daca nu te stii cu probele, nu faci excese si nu iei alte medicamente, cred ca nu e cazul.

    • Lamiita Petre
    • 13/05/2017
    Răspunde

    Eu iau protector pentru ficat, mi-a recomandat medicul cardiolog in urma analizelor facute si in urma carora am primit diagnosticul de „steatoza hepatica”. Iau si multe medicamente zilnic si il mai agresez si cu alte vicii. Am avut retineri sa imi exprim dorinta de atesta acest produs deoarece am citit ca ingredientele au un continut ridicat de carbohidrati si ar fi ultimul lucru de care as avea nevoie dar, desi nu am diabet as incerca varianta Livecom pentru diabetici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares