10 afecțiuni pe care le poți trata cu succes folosind un singur produs – Extract95 Curcumin&BioPerine

Prima bogăţie a omului este sănătatea (Ralph Waldo Emerson).

Citatul este din secolul 19, dar adevărul dureros din spatele lui a fost și va rămâne întotdeauna valabil, chiar dacă nu concepem sănătatea ca pe o bogăție decât atunci când viața amenință să ne-o ia.

Prea multe boli pe lumea asta! Îmi spun asta de fiecare dată când aflu de vreo afecțiune nouă, despre care nici nu știam că există. Pentru multe dinte ele nici nu s-au descoperit tratamente. Pentru altele există tot felul de medicamente care fac bine pe o parte și rău pe altele. De pildă, banalul paracetamol, ne ajută la răceală, dar ne cam distruge rinichii și ficatul. Și sunt destui care nu mai trăiesc fără el.

atelierulfamiliei.ro

Din fericire, studiile tot mai numeroase și mai amănunțite, aduc pe piață și produse prietenoase care, nu doar că nu afectează anumite organe, prin acțiunea lor, dar chiar nu au efecte adverse și sunt benefice la nivelul întregului organism. Unul dintre produsele de acest tip este Extract95 Curcumin&BioPerine produs de Iana Life. Nu știu dacă ați auzit de el, dar este un produs foarte complex, benefic în prevenția și tratarea unui număr mare de afecțiuni, unele chiar foarte grave.  Este fabricat în Europa și este omologat de către Institutul de BioResurse Alimentare din România. Extract95 Curcumin&BioPerine se bazează pe două extracte naturale – cel de curcumin și cel din piper negru.banner_oferta curcumin bioperine

Ce este curcuminul?

Este cea mai activă parte din turmeric. Ea a fost izolată pentru prima dată în anul 1815 și în 1946 s-a publicat primul studiu privind beneficiile sale. La momentul de față există peste 10000 de studii și articole pe această temă (este cea mai investigată substanță naturală din istoria medicinei). Toate duc la aceeași concluzie: curcuminul este o minune pentru sănătate.

Nu-i de mirare că el era folosit, încă de acum 10000 de ani, în scopuri terapeutice.  Pe atunci se administra și se utiliza turmericul în stare naturală. Din fericire, omul modern se poate bucura și mai bine de calitățile lui vindecătoare pentru că folosește produse concentrate cu extract pur de curcumin (curcuminul resprezintă doar 4-5% din compoziția turmericului). Curcuminul este cel mai bun și mai puternic antiinflamator natural și un antioxidant nemaipomenit. În plus, funcționează bine și ca antifungic, antialergic și antibacterian.

De ce să dau banii pe suplimente cu curcumin, când pot folosi turmeric la gătit?

Fix pentru că nu ai avea concentrația suficientă pentru a simți efectele lui. Ca să ajungi la doză de un gram de curcumin, ar trebui să consumi undeva la 30-40 de grame de turmeric pe zi. Crezi că poți să-l mănânci cu lingura? Așa mă gândeam și eu. În plus, mai este o problemă. Îl consumi, dar nu se absoarbe în organism, ci este eliminat. Are nevoie de ceva care să facă legătura între el și corpul tău. Numeroasele studii și încercări, de a-l combina cu alte substanțe naturale care să ajute la asimilarea lui, se opresc în acest moment la BioPerine, o componentă a piperului negru. Este asocierea care dă cele mai bune rezultate. Asta face diferența între Extract95 Curcumin&BioPerine de la Iana Life și alte produse pe bază de curcumin. Nu e ca și cum ai cumpăra 200 de grame de turmeric. Nu confundați curcuminul cu turmericul!extract curcumin 95 iana life

Ce este BioPerine?

Este un extract din piper negru, testat și brevetat în SUA și folosit în multe produse pentru a le spori gradul de biodisponibilitate (adică de a le face mai ușor de absorbit de către organism și de a avea efecte vizibile într-un timp cât mai scurt). Piperul negru este cel care face ca produsul despre care vorbim astăzi, să fie de 20 de ori mai puternic decât alte tipuri de produse care conține extract simplu de curcumin. Fără el, absorbția în sânge a curcuminului este foarte slabă și sigur efectele nu vor fi cele așteptate.

Ce tratăm cu Extract95 Curcumin&BioPerine?

Acum, că am stabilit ce are în compoziție acest produs și cum acționează cele două extracte, cel de curcumin și cel de piper negru, haideți să vedem și ce boli putem trata sau preveni consumându-l.

1. Afecțiuni ale articulațiilor

Din ce în ce mai frecvente de la vârste tot mai fragede, problemele articulațiilor netratate la timp se lasă cu dureri din ce în ce mai mari și cu scurtarea vieții. O să dau exemplul artritei reumatoide. Majoritatea produselor de pe piață ameliorează durerile dar distrug stomacul și alte organe și nici nu reușesc să încetinească evoluția bolii. În schimb, Extract95 Curcumin&BioPerine chiar reușește să le facă pe amândouă. Plus că este nu doar eficient, ci și mult mai prietenos cu organismul decât diclofenacul (de care medicii ne sfătuiesc să ne ferim cât putem).poliartrită tratament curcumin

2. Problemele cardio-vasculare

Cele mai multe decese se datorează problemelor cardiace și circulatorii. Extract95 Curcumin&BioPerine acționează foarte bine și pe acest segment, fiind capabil să stopeze deteriorarea oxidativă a inimii și să prevină și să trateze afecțiuni precum ateroscleroza, accidentul vascular cerebral sau atacul de cord. Acest produs reduce rezistența la insulină și contribuie la scăderea nivelului colesterolului rău din organism. Astfel ne ajută să ne păstrăm sănătatea inimii.

3. Problemele sistemului respirator

Alergiile respiratorii, astmul și bronșita sunt din ce în ce mai frecvente. Curcuminul este eficient atât în prevenția cât și în tratarea lor. El reușește să inhibe factorii declanșatori ai acestor afecțiuni, să reducă gradul de constricție al căilor respiratorii ajutând la relaxarea lor grație proprietăților sale antioxidante.

4. Depresia

Și ea ne afectează pe mulți dintre noi și cei mai mulți dintre cei care fac depresie nu se vindecă niciodată pe deplin. Ca să nu mai zic de medicamentele antidepresive care au foarte multe efecte adverse. Combinația de extract de turmeric și extract de piper negru vine să reducă deteriorarea ADN-ului la nivelul creierului, să stimuleze formarea celulelor creierului și să crească în mod natural nivelul de serotonină. Un studiu foarte interesant, realizat pe un grup de 60 de persoane, indică o eficiență a curcuminului în tratarea depresiei aproape echivalentă cu cea a Prozacului.

5. Afecțiunile hepatice și biliare

Mâncăm ce nu trebuie și când nu trebuie, bem niște suc, completăm cu mult stres și gata problemele cu ficatul și bila. Prin proprietățile sale antiinflamatorii, curcuminul este unul din cele mai bune hepatoprotectoare de pe piață. El ajută ficatul foarte mult în procesul de eliminare a toxinelor, deci este un bun detoxifiant, protejându-ne de cancer pancreatic, hepatită și ciroză. Capsulele Extract 95 Curcumin&Bioperine previn apariția pietrelor la fiere, dar ajută și la eliminarea lor, dacă s-au format deja.

6. Cancerul

Una dintre cele mai crunte boli. Apare sub diverse forme: cancer osos, cancer pancreatic, cancer hepatic, etc. Cum poate curcuminul să prevină apariția unui cancer sau să ajute corpul să lupte cu el în momentul în care tumorile au apărut deja? Prin efectul său antioxidant care ne ajută să ne ferim de efectele radicalilor liberi.  Numeroase studii vin să ne arate cum protejează curcuminul ADN-ul și cum contribuie la un soi de suicid al celulelor canceroase.

7. Diabetul

Chiar și descoperit la timp și tratat medicamentos, diabetul tot diabet rămâne și complicațiile sale nu sunt deloc de neglijat. Și aici Capsulele Extract 95: Curcumin&Bioperine vin să întindă o mână de ajutor. Problema este studiată încă din 1972 și, până acum, rezultatele testelor indică beneficii clare ale curcuminului în reducerea rezistenței la insulină, scăderea glicemiei și o modificare în bine a metabolismului care devine mult mai activ în procesul de ardere a zaharurilor.

8. Psoriazisul

Nu știm niciodată unde și când va lovi. Evoluția sa este pusă în strânsă legătură cu proasta funcționare a ficatului și deja am stabilit că extractul de curcumin este benefic pe acest plan. Să ne amintim că tot el este și antiinflamator și apărător de acțiunea radicalilor liberi. Asta îl face să acționeze foarte bine în tratarea psoriazisului, inhibând tendința inflamatorie a celulelor pielii. Un alt studiu ne arată cum pacienții care au completat tratamentul local contra psoriazisului cu Capsulele Extract 95: Curcumin&Bioperine au avut rezultate mult mai bune și mai rapide.

9. Cancerul de prostată

Pe acest segment, curcuminul funcționează cel mai bine dacă este luat în scop preventiv. Astfel, inflamațiile și infecțiile cronice sunt evitate și scade riscul apariției acestei boli. Asta nu înseamnă că nu poate fi folosit și la pacienții diagnosticați deja cu ea. Amintiți-vă de calitățile sale de luptător contra înmulțirii celulelor canceroase, despre faptul că este cel mai bun antiinflamator și antioxidant.

10. Problemele intestinale

Aici includem constipația, diareea, gazele, balonarea, refluxul gastric, arsurile la stomac sau sindromul de colon iritabil. Toate sunt rezultate unei inflamații undeva în sistemul digestiv. Ele se pot trata și cu alte medicamente, dar acelea au efecte adverse pe care nu ni le dorim. În schimb, curcuminul, antiinflamatorul numărul 1, nu vine cu efecte secundare și este foarte eficient în eliminarea simptomelor respective și în prevenirea transformării unui colon iritabil într-un cancer de colon.

Același Extract 95: Curcumin&Bioperine de la Iana Life este foarte eficient în tratarea infecției cu bacteria Helicobacter Pylori, în prevenția și tratarea bolilor neurodegenerative și în încetinirea SIDA. Detalii despre toate studiile care să ateste eficiența acestui produs veți găsi pe www.curcumin95.ro. Tot acolo puteți citi și păreri de la persoanele care îl consumă deja. beneficii extract95 curcumin%bioperine

Ce trebuie să vă rămână în minte din acest articol? Că puteți trata sau preveni foarte multe boli cu ajutorul curcuminului, că turmericul nu e tot una cu curcuminul și că acesta din urmă este doar partea cea mai importantă extrasă din condimentul oriental, că nu este suficient să puneți un vărf de cuțit de turmeric în mâncare ca să beneficiați de puterea vindecătoare a curcuminului. În plus, nu orice produs care conține curcumin este la fel de eficient; doar varianta aceasta combinată cu BioPerine are concentrația optimă (95%) și poate fi absorbită în proporție atât de mare încât tratamentul să ofere rezultate vizibile rapide.

Curcumin95&BioPerine este produsul care face diferența. Și nu prețul este cel care face diferența, ci calitatea pe care o primești raportată la preț. Produsul de poate comanda online de aici și tot pe această pagină veți găsi și oferte foarte bune pentru pachete complete de tratament (tratament pe mai multe luni).

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 30/01/2017
    Răspunde

    O adevarata minunatie, un izvor de sanatate. Nici nu am stiut ca face atat de mult bine sanatatii.

    • ALINA B
    • 30/01/2017
    Răspunde

    Hmm eu sunt cam in urma cu noutatile, chiar nu stiam de acest curcumin. Stiu doar ca turmericul era bun pentru raceala.

    1. eu nici asta nu stiam acum cateva luni

  1. Recunosc ca noi pregatim adesea orez cu curry, dar habar nu aveam ca extractul din turmeric poate fi atat de pretios ca remediu. Merita incercat.
    As dori sa i-l cumpar mamei pentru afectiunile articulare.

    1. Camelia, crede-ma ca nu as minti mai ales intr-un domeniu in care stiu de la mama cat de mari sunt durerile. Chiar le reduce in mod semnificativ. E scump, dar e bun.

    • Lamiita Petre
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Si cate asemenea locatii mai sunt lasate in paragina, aflate in zone turistice. Stiu, ca si invistitia ar fi destul de mare dar facuta cu cap cred ca s-ar amortiza foarte repede. Cred ca orice astfel de locatie, trebuie sa aiba o tusa personala care sa te atraga maxim si sa te faca sa revi.

    • Barbalata Mirela
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Vad ca este foarte util. Sau mai bine spus are multe beneficii 🙂
    Am intrat pe link si am vazut si pretul care m-a descumpanit. Sincer mi se pare cam mare, la prima vedere 🙂

    1. n-am sa te contrazic in privinta pretului, nu am cum. Nici eu nu sunt foarte sus la nivel financiar ca sa nu simt o astfel de investitie, dar din tot ce am citit despre el, pare a fi mult mai bun decat alte produse de genul lui (si nici acelea nu sunt ieftine, crede-ma)

    • ghelbere elena
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Nu am folosit niciodata aceste codimente pentru ca nu le cunosc si nici nu stiam cat de benefice sunt pentru organismul nostru.

    • Cris Tina
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Habar n-aveam de produsul asta, aflu acum de la tine. Observ ca aduce destul de multe beneficii organismului ceea ce il face, zic eu, demn de luat in seama. Si daca iei produsul la oferta de pachetul triplu ai parte de livrare gratuita dar si de o mica reducere. E mult mai avantajos asa.

    1. si ma uitam la asta. Era si mai fain daca avea transport gratuit la comenzi cu mai mult de 2 produse.

    • nicolae claudia
    • 31/01/2017
    Răspunde

    chiar nu stiam de el si de atatea beneficii care are..chiar merita incercat

  2. Răspunde

    Am auzit si eu o gramada de lucruri bune despre Curcumin. Pana de curand nu stiam care este diferenta dintre Curcuma, Turmeric si Curcumin, dar m-am lamurit dupa ce am facut un pic de research pe subiectul acesta :D. Cred ca o sa-i dau si eu o sansa acestei substante active.

    1. cred ca in scop preventiv dozele sunt mai mici si nu ar costa foarte mult.

  3. Răspunde

    Iubitul meu sufera de alergie sinuzita si astm asa ca o sa cumpar pentru el acest produs pentru ca am citit despre el si cred ca o sa-l ajute sa respire mai usor. Si in plus lui ii place turmenicul. 🙂

    1. sa stii ca si al meu e alergic la multe chestii, dar nu vrea sa inghita pastile si nu cred ca il conving sa le ia.

    • Daniela
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Apar pe zi ce trece produse naturale care tratează boli pe cai ce nu afectează organismul cum fac majoritatea medicamentelor, și trebuie sa înțelegem ca un produs natural o sa-ți facă întotdeauna bine decât medicamentele.

    1. asta e clar ca nu are atata efecte nedorite cat un medicament de sinteza.

    • Pusa Raisa
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Se pare ca m-ai nimerit la fix cu acest produs. Eu nu prea am incredere in anumite produse la care se face asa o reclama agresiva, vezi doamne sunt bune si la diaree si la constipatie, si la hipotensiune si la hipertensiune ….etc . si in general ma refer la medicamente . Nu sunt adepta medicamentelor ,dar daca este vorba de produse naturale si daca cineva a probat acel medicament atunci e cu totul altceva. Daca tu spui ca mamei tale i-a ajutat acest produs atunci te cred . Si eu am unele dureri de spate ,de una ,de alta … e drept toate sunt datorate in mare parte si varstei ,dar incercam sa amelioram aceste dureri,de vindecat nici gand la varsta mea .

    1. pe mine cam asta m-a convins, testele pe care le-au tot facut. Ca la noi sunt multe suplimente care vand doar in baza unei declaratii…

    • stoica claudia
    • 31/01/2017
    Răspunde

    Nu stiam cate beneficii are

  4. Răspunde

    Articolul tau este util si foarte, foarte bine structurat, iti spun din tot sufletul, ca un om care, citind, se uita foarte mult si la aspect, nu doar la continut. Cred ca mi se trage din anii de invamant 😉 Habar nu aveam de beneficiile acestui produs, dar modul in care le-ai prezentat il fac extrem de atragator.

    1. Multumesc, Dana. Nici eu nu stiam nimic despre produs acum vreun an. Apoi am primit un pliant si l-a citit mama. A zis sa comande si eu nu prea voiam. Ii tot ziceam ca sigur e apa de ploaie ca restul pastilelor pe care le-a luat. Nu pot zice ca mama gata s-a facut bine, dar se misca altfel si nu mai are durerile pe care le avea inainte.

  5. O sa il caut si eu, daca are atatea beneficii.

  6. Răspunde

    Acest produs pare a fi unul miraculos care poate preveni multe boli. Am sa il caut si eu

    1. dar tie pentru ce iti trebuie, mamica? Ca tu pari cam de 18 ani asa.

    • Gabriela G.
    • 07/02/2017
    Răspunde

    Sper sa nu mai fie cazul, insa daca mai cad in depresie pe viitor, o sa ii dau o sansa acestui supliment alimentar. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares