Epilarea definitivă la bărbați – 5 avantaje reale de care ai vrea să beneficiezi și tu

Toată lumea îți spune că e în regulă să ai păr peste tot, că așa sunt bărbații, că lor le este permis, că e chiar sexy și punct de atracție pentru femei să ai un covor de păr pe piept sau o pădurice întreagă la subraț. Ție totuși nu îți dă deloc o stare de bine atâta pilozitate corporală. Evident că preferi femeile dar, din când în când, la plajă, mai arunci un ochi la bărbații care nu au pic de păr pe piept, îți imaginezi ce viață ușoară au și oftezi adânc gândindu-te la cum miroase o cremă depilatoare, cât de urât arată zona epilată cu aparatul de ras sau cât de tare doare smulgerea cu ceară sau cu epilatorul electric.

epilarea definitivă bărbațiLa epilarea definitivă nu te-ai gândit? Sper că nu ți-ai imaginat că doar femeile pot beneficia de acest gen de tratament, nu? Doar aveți drepturi egale! Epilarea definitivă pentru bărbați este cea mai bună metodă de a scăpa de părul nedorit de pe piept, spate sau axile pentru totdeauna. Poate că nu știai dar peste 20% dintre bărbați apelează la un astfel de serviciu în prezent. Doar că ei nu vorbesc despre asta, așa cum o fac femeile. De ce se epilează bărbații definitiv? Au cel puțin 5 motive să o facă.

Îmbunătățirea aspectului fizic

Masculinitatea nu depinde în nici un fel de numărul firelor de păr de pe piept. Ba, din contră, în zilele noastre, tot mai multe femeie s-a reorientat și preferă bărbații fără păr. Societatea caută bărbați care se îngrijesc și au grijă de corpul lor, nu bărbați care să ateste teoria lui Darwin, cum că ne-am trage din maimuțe. Ăsta ar fi primul motiv să apelezi la serviciile unui salon de înfrumusețare și scapi de o parte din părul de pe corp.

O mai bună igienă

Se știe foarte bine că pilozitatea face casă bună cu transpirația excesivă. Nu sună deloc bine, mai ales pe timp de vară. Atunci ai de ales, fie suporți disconfortul și aplici deodorant de 3 ori pe zi pentru a preveni mirosul neplăcut, fie te epilezi. Sigur că există variantele de epilare acasă prin diverse metode (ceară, epilator electric, cremă depilatoare sau aparat de ras) dar tot mai bine sună epilarea definitivă.

Mai puțin timp petrecut în baie

Cam cât timp trebuie să stai în baie pentru a îndepărta părul de pe corp? Depinde de câte zone trebuie epilate. Mai puțin de zece minute oricum nu stai. Asta la fiecare câteva zile. În schimb, apelând la un astfel de salon specializat pe epilare IPL din București, scapi de problema asta în doar câteva ședințe spunând adio chinului de a te epila singur acasă.

Adio durere și stres

Epilarea definitivă cu IPL te scapă de grija părului de pe corp dar și de durere și de stres. Nu vei mai fi nevoit să suporți durerea smulgerii firelor cu un epilator electric sau să-ți ții respirația pentru a nu ți se face rău din cauza mirosului înțepător al cremei depilatoare. Ședințele de epilare cu Lumină Intens Pulsată dor foarte puțin și rezultatele permanente. 30% din firele de păr dispar complet chiar după prima ședință.

Îmbunătățirea relației cu partenerul

De la imaginea partenerei care adoarme cu capul pe pieptul tău și dorința de ai simți sărutările pe abdomen, până la fanteziile care coboară mai jos, spre zona inghinală, toate vor fi mai ușor de obținut de îndată ce vei scăpa de părul din acele zone prin epilare definitivă. O piele netedă, așa cum doar aparatul cu IPL știe să lase, nu are nevoie să ceară îndeplinirea fanteziilor. Ea pur și simplu instigă.

Eu ți-am dat 5 motive mai mult decât solide să o faci. Tu ce motive ai să nu apelezi la genul acesta de epilare? Chiar sunt curioasă ce te împiedică să ai o viață mai frumoasă și mai plină de pasiune.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 31/08/2016
    Răspunde

    Sunt corecte motivele pentru care barbatii ar trebui sa apeleze la epilarea definitiva.

    • Barbalata Mirela
    • 31/08/2016
    Răspunde

    La acest subiect ma raportez strict la sotul meu 😉 . El este asa cum imi place. Deci fara epilare 😛

    • stoica claudia
    • 31/08/2016
    Răspunde

    Si barbatul meu este exact cum imi place .

    • Nicolae Claudia
    • 31/08/2016
    Răspunde

    Sotul meu meu se epileaza. Asa mi se pare normal. Nici lui nu i-ar conveni ca eu sa am o claie de..fan 🙂

  1. Răspunde

    Si sotul meu se epileaza. Nu suporta el in primul rand parul incomod si inestetic. Pana la urma, acesta este un pas spre normalitate. Doar nu vrem langa noi maimute cazute din copac! 😀 A trecut vremea cand parul de pe piept era semn al masculinitatii si virilitatii…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 02/09/2016
    Răspunde

    Si firele de par au rolul lor,epilare dar nu total-asa spune sotul meu,nu vreau sa arat ca o femeie!

    • Hacman Mariana
    • 02/09/2016
    Răspunde

    Radu prefera sa foloseasca bigul pentru a indeparta firele de par nedorite)) nu suporta epilatorul…l am pacalit o singura data)))Bine..el are noroc ca nu este prea paros))) pe piept nu are nevoie de epilare….

    • dumitrescu elena
    • 03/09/2016
    Răspunde

    la un barbat nu mi/ar palce sa fie chiar asa epilat total ,sa arate si el putin masculin

    1. Răspunde

      n-am zis total, nici eu nu as vrea un barbat cu picioare de balerina. Bine, sunt si sportivi care chiar au nevoie de epilare totala.

    • Nicu
    • 04/09/2016
    Răspunde

    Ce noroc am că nu sunt aşa păros! Eu unul urăsc părul de pe piept…..sau de prin alte „cotloane” ascunse, doar pe ăla de pe cap nu. Dar se pare că cel de pe cap mă urăşte el pe mine…..
    Nu am folosit acest mod de epilare dar cred că mi-ar prinde bine…….sper să nu fie prea dureroasă….

    1. Răspunde

      Nu doare, bre, stai calm! Ala de pe cap sa stii ca si la noi, la femei, fuge ceva de speriat. Numai in alte zone înfloreste :))

    • Ficea Adina
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Hehe….un subiect , tare, tare delicat draga mea pentru unii domni.
    Nu stiu de ce bărbații fug ca dracul de tămâie când vine vorba despre epilat…
    Mi-a atras atenția faptul că ar avea parte de o mai bună igiena….
    Zău nu știam asta!
    La convins bărbatul sa se epileze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares